SkullKrusheR Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 vredelo je gledati ovo jutros do 5. svaka chast celoj ekipi dalasa, narochito novickom i teriju, tako igraju veliki igrachi. aj da vidim kako ce sad ona dva superstar majmuna da se sprdaju sa dirkom. i da ponovim i ja ovo... Nadam se da Lebron nikada neće uzeti titulu. duvaj ga, lazni kralju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 I asked Lebron James for change for a dollar. He gave me 75 cents because he didn't have a 4th quarter. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Pozdrav ljudi Svaka čast Mavsima na tituli, potpuno zasluženo. Negde sam ja u zabitima ove teme i najavio ovakav ishod Novicki tih, tih, ali na kraju, kad je bilo najbitnije, ludilo teški šutevi su svi ulazili u koš, s kakvom lakoćom taj čovek šutira preko ruku, neverovatno. Fora je u tom ogromnom luku koji njegova lopta ima, ulazi u koš pod uglom od dobrih 70-75 stepeni, to je jedna od stvari koje su od njega napravile vrhunskog igrača, tj. vrhunskog šutera. Sećam se da su nas učili da idealna lopta šutera ulazi u koš pod uglom od nekih 60 stepeni, ali ako imaš 75 i uspevaš da budeš precizan i pored tolikog luka, nema sile da neko izblokira fadeaway. Btw taj potez je težak sam po sebi, i bez neprirodnog luka kakav ima šut Novickog, tako da je njegova tehnika otprilike možda najteža za savladati, što se fadeaway tehnika tiče. Evo uzeću za poređenje Bosha, i on radi fadeaway, ali pošto ima mnogo manji luk mora se mnogo više 'baciti' unazad i samim tim remeti svoju preciznost pa je, najblaže rečeno, slabiji od Novickog u tom delu igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Evo da se pridruzim cestitakama za Dalas drago mi je sto su matorci uboli prsten. Sad krece period posta za Majami 5+ godina bez prstena, pazite sta vam kazem.. Kakav Dzejms,Bos,Vejd, kurci palci.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Sasvim moguće. Svaka čast timovima koji su protiv njih igrali btw, pokazali su da nije dovoljno imati tri zvezde i gomilu igrača čija je igra ispod NBA proseka. Mislim da je Čikago dosta pomogao Dalasu, videlo se tu lepo kako se može zatvaranjem samo jedne zvezde pobediti Majami. Sledeće godine Boston osvaja titulu, oproštajnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 #0 sad ide na avatar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 cestitke Dalasu , samo teksas , jebesh glupe berace pamuka 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Dokle više http://www.youtube.com/watch?v=6eES8xEjclQ&feature=player_embedded#at=51 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Plus. Iako si navijao za Majami... Al' jbg, truo si lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Izvini, ko si ti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 @spamer Anonimus jbg @ostali: Kol'ko godina treba da ima igrac da ne mora da bude draftovan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 http://www.sportske.net/vest/kosarka/gasol-i-rubio-zajedno-u-minesoti-44487.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Ја не знам зашто се диже нека фама око одласка Рубија у НБА. То што је постизао по 50 поена у јуниорским категоријама сад му ништа не значи,није показао ни делић онога што се од њега очекивало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Jedno je sigurno - Raptorsi neće napraviti dobre poteze Rubio bi mogao biti prosečan play u NBA, možda u rangu Calderona, ali dobro, bolje on nego Ridnour. Kad bolje razmislim, bolje skoro pa bilo ko nego Ridnour On je toliko loš plej da Minesota praktikuje napad u kom Ridnour iznese loptu na protivničku polovinu, odmah je doda Miličiću ili Loveu u reket i onda se nekakvom kretnjom pokušavaju domoći koša na račun eventualno inteligentnih pasova sa centarskih pozicija na trojku, ili neki otvoren šut, ili pak neku finu fintu centara po primanju lopte od Ridnoura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 (edited) rubio je istog kvaliteta kao i kad je igrao protiv partizana sa sesnes godina. vise je air slavkan napredovao nego (kiki)riki. Edited June 18, 2011 by Grob Bez Dna Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Мало напреднија верзија Стефана Марковића. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Uz Kenija bi postao veliki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Рубио је куртон. У финалу ЕП 2009, на полувремену у оној емисији, коментатор рече ''чак нам је и Рубио дао тројку''. Довољно говори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Jel ima neki livestream za draft? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 http://www.soccertvlive.net/watch/49043/1/watch-espn.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 E bravo ti ga junacino! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 (edited) Serem ti se na ovaj draft kada je drugi pik bolji od prvog Pazite sta vam kazem ovaj Klivlend ce biti i dalj GO KURAC Edited June 23, 2011 by Mita Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Slazem se. Mislim da je Juta ubola sa ovim Turcinom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 cekam samo da neki fin klub uzme Veselog Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Kako stvari stoje bice to Vasington. Izgleda da Sparsi trejduju Parkera za nekog rukija, tako sam nesto nacuo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts