Jump to content

Nba

Aurora Calerva

Recommended Posts

vredelo je gledati ovo jutros do 5. svaka chast celoj ekipi dalasa, narochito novickom i teriju, tako igraju veliki igrachi. aj da vidim kako ce sad ona dva superstar majmuna da se sprdaju sa dirkom.

i da ponovim i ja ovo...

Nadam se da Lebron nikada neće uzeti titulu.

duvaj ga, lazni kralju!

Pozdrav ljudi :D Svaka čast Mavsima na tituli, potpuno zasluženo. Negde sam ja u zabitima ove teme i najavio ovakav ishod :D Novicki tih, tih, ali na kraju, kad je bilo najbitnije, ludilo teški šutevi su svi ulazili u koš, s kakvom lakoćom taj čovek šutira preko ruku, neverovatno. Fora je u tom ogromnom luku koji njegova lopta ima, ulazi u koš pod uglom od dobrih 70-75 stepeni, to je jedna od stvari koje su od njega napravile vrhunskog igrača, tj. vrhunskog šutera. Sećam se da su nas učili da idealna lopta šutera ulazi u koš pod uglom od nekih 60 stepeni, ali ako imaš 75 i uspevaš da budeš precizan i pored tolikog luka, nema sile da neko izblokira fadeaway. Btw taj potez je težak sam po sebi, i bez neprirodnog luka kakav ima šut Novickog, tako da je njegova tehnika otprilike možda najteža za savladati, što se fadeaway tehnika tiče. Evo uzeću za poređenje Bosha, i on radi fadeaway, ali pošto ima mnogo manji luk mora se mnogo više 'baciti' unazad i samim tim remeti svoju preciznost pa je, najblaže rečeno, slabiji od Novickog u tom delu igre.

Sasvim moguće. Svaka čast timovima koji su protiv njih igrali btw, pokazali su da nije dovoljno imati tri zvezde i gomilu igrača čija je igra ispod NBA proseka. Mislim da je Čikago dosta pomogao Dalasu, videlo se tu lepo kako se može zatvaranjem samo jedne zvezde pobediti Majami. Sledeće godine Boston osvaja titulu, oproštajnu :)

Ја не знам зашто се диже нека фама око одласка Рубија у НБА. То што је постизао по 50 поена у јуниорским категоријама сад му ништа не значи,није показао ни делић онога што се од њега очекивало.

Jedno je sigurno - Raptorsi neće napraviti dobre poteze :D Rubio bi mogao biti prosečan play u NBA, možda u rangu Calderona, ali dobro, bolje on nego Ridnour. Kad bolje razmislim, bolje skoro pa bilo ko nego Ridnour :D On je toliko loš plej da Minesota praktikuje napad u kom Ridnour iznese loptu na protivničku polovinu, odmah je doda Miličiću ili Loveu u reket i onda se nekakvom kretnjom pokušavaju domoći koša na račun eventualno inteligentnih pasova sa centarskih pozicija na trojku, ili neki otvoren šut, ili pak neku finu fintu centara po primanju lopte od Ridnoura.

Рубио је куртон. У финалу ЕП 2009, на полувремену у оној емисији, коментатор рече ''чак нам је и Рубио дао тројку''. Довољно говори.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...