Jump to content

Nba


Aurora Calerva

Recommended Posts

Meni je žao tog Skalabrinija, vidi se da je ljudina i veoma inteligentan igrač a sprdaju ga na sve strane. Gledam danas box score, i čudim se odakle Ašiku onoliko poena, ali sad mi je jasno sve, Buzer mu nikada ne bi asistirao kao što je Skalabrini...

Deng je povredio levu ruku, čitao sam da bi čak mogao i da ide na operaciju, ne daj bože. Nadam se da je u pitanju samo lakša povreda, jer bez njega nema titule, a realno, ako ove godine ne osvoje, ne znam kada će. Samo da svi budu zdravi za vreme plejofa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Luol Deng: In a splint on his left wrist, out and getting more opinions. Deng as he left the United Center said he’d speak to reporters Tuesday about his left wrist, which he hurt in Saturday’s game. There’s believed to be a possible ligament tear and surgery is an option, though coach Tom Thibodeau said he doubted that. “He’s mapping out the course he wants to take,” Thibodeau said before the game. “I don’t think so would be my guess. There are people he wants to talk to. He’s gone down this road with an injured wrist before (with season ending surgery on his right wrist his rookie year). My guess is it will be day-to-day.” Deng seemed in a buoyant mood, joking with friends and laughing. Teammates seemed to feel he’d be back playing in a week or so.

 

sa http://www.nba.com/bulls/

 

edit: ako je zaista day-to-day, onda no frks.

Edited by phantasm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Indijana je imala dosta lagan raspored, pobedili su u gostima Lejkerse i Celticse (2x), ali jbg, LA nije što je bio, a to tek važi za Boston. Pobedili su i Atlantu, to je već uspeh, ali su zato od Majamija ispušili 35 razlike :mhihi: Kad još malo odmakne sezona videće se da li su stvarno dobri :da: Doveli su Westa iz Nju Orleansa i Hilla iz San Antonija, šta znam, imaju solidne visoke igrače, dva solidna pleja, a sad kad je West tu Granger ima više prostora, a on je zverina od igrača. Malo se o njemu priča, ali je odličan igrač, visok za svoju poziciju, brz za svoju visinu, i odličan u odbrani :da:

Share this post


Link to post
Share on other sites

dobar je grejndzer, samo mi se chini da mu fali josh malo da bi bio prava zvezda. neshto kao shto je npr. bio roj. slabo sam ih gledao ove sezone, ali proshle mi je hibert izgledao kao kljuchni igrach tamo. dovodjenje vesta je dosta dobar potez, moze i on proci kao nadprosechan. nisu mi neshto preterano drag tim, ali red bi bio i oni neshto konkretno da urade.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam ih nažalost gledao protiv Toronta :haha: Bilo je gusto dok Grangera nije krenulo negde u trećoj četvrtini. Kada ga krene, gotovo je, uzme loptu, znaš da će šutirati nekako, ali jbg, nema šanse da ga izblokira neko kod skok-šuta, a dovoljno je profi da mu ne smeta šut preko ruke :da: Biće zanimljivo videti ih sad protiv Orlanda, ali mogli bi dobiti, baš zbog Grangera, a možda i plejmejkera, jer Orlando tu zapinje samo tako, for whatever reason :confused:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ko je uopšte taj lik iz Rocketsa? :lol:

 

Počinjem opet da gledam Raptorse, nisu mi se gledali onako oslabljeni. Bargnani i Bayless zdravi, Barbosa se probudio i cepa po 20 po utakmici, biće tu i poraza sa manje od 10 razlike :rockdevil:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

bice da je ono chendler parsons. baja izbacio chase budngera iz prve postave, a williamsa vratio u d-ligu. dobro igra momak, trebo je malo vise da se ukenja u facu grifinu.

 

nisam gledao raptorse sinoc, vidim da je barnjani ubijao, lepo je to. iako imaju najgoru ekipu u ligi, dobro se drze. jebo ih aron grej i dzamal maglor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@skullcrusher

ne znam, ja sam ga mesao sa onim kvoterbekom carson palmersom :)

 

upravu si za obojicu. meni je nekako zao wlliamsa, jer sam dosta ocekivao od njega. problem je sto je lik jako nedisciplinovan, prosle sezone je bio kaznjen jer je kasnio na treninge i pravio sranja. jedno vreme su ga cak poredili sa lebronom, slican stil igre je furao, mogao je vise pozicija da igra. mislio sam da ce ove sezone da obezbedi startnu postavu, al' banana. mnogo je neozbiljan izgleda.

Edited by Geralt of Rivia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...