lemmy sixx Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Da,da...odlican Sijetl onda bio.I onaj Mekmilan bio dobar,jako koristan igrac.U to vreme NBA bio mnogo dobar.U Juti Meloun,Stokton,Hornacek,u Njujorku Juing,Starks,Oukli,Mejson,u Majamiju Zli Zo,Orlando sa Peni Hardevejom i Shaq-om,Cikago svi dobro znamo,Hjuston sa Hakeem-om,Drexlerom i Barklijem...sjajno.Svaki petak uvece na hrvatima bio prenos,stalno sam gledao.U zadnjih par godina uopste ne pratim.Los je NBA.Nema vise takvih igracina kao nekad.
Мајор Гашпар Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Juta...moja ekipa Ako je iko zasluzio NBA prsten, onda su to Stokton i Meloun.
lemmy sixx Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Jeste dodjavola,oni nikada nisu prsten osvojili.Doduse,ne secam se tacno,ali moguce da je Meloun osvojio sa Lejkersima.Ne secam se da li su osvojili kada je on presao. I Juing nikada nije osvojio prsten.Ni Barkli.
Мајор Гашпар Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Meloun nema prsten..Kad je on dosao u Lejkerse, tada je bila aktuelna svadja izmedju Brajanta i O'Nila...tim je poceo da se rasprada. Steta..ipak je on bio drugi strelac lige svih vremena (bolji od Dzordana). E, da..i Barkli je bio car...steta i za njega.
lemmy sixx Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Steta za Karla,bio je sjajan krilni centar,4-ka prve klase.Barkli jednostavno nije imao srece.Isto je bio neverovatan krilni centar.
METAL Man Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Pfff,zaboravio si na jednog veoma bitnog coveka...,Hakeem "The Dream" Olajuwon,ubedljivo najbolji centar koga je NBA liga imala u 90-ima.Shaq,David Robinson,Pat Juing i Zli Zo mu zajedno nisu ni do kolena bili.Jos u kombinaciji sa Drexlerom i Horry-em...Rocketsi su jebali keve!Kakav je to bio dominantni intelignetni kralj.Hakeem rulz!!! Imam ovaj poster. E da.. on i drexler... i Kempa sam preskocio.. jebiga davno je to bilo. Ja mislim da je postar Melaun bio dominantniji od olajzuvana. i bas slika kako kuca preko kempa ccc zaboravio je da kaze sijetl: pejton i KEMP Upravo gledam LA i Dalas. Steta sto je kid dosao ovde, nije to ekipa za njega. Netrebaju njima asistencije, oni su navikli da igraju "solo". Bolje da je ostao u Finiksu ili da je otisao u neki slican tim. Zamislite njega u Sparsima. Pojeli bi sve.
Grob Bez Dna Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 gledam i ja.samo da pobedi dallas i to je to
lemmy sixx Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Ja mislim da je postar Melaun bio dominantniji od olajzuvana. Pa nisu igrali na istim pozicijama pre svega.Ali ako gledamo po nekom stilu igre,Hakeem je bio stvarno dominantan.On nije bio skroz tipicni centar.Po stilu igre.Nije bio tipicni "razbijac" kao sto su bili Shaq,Admiral i ostali,on je vise isao na neke druge fazone.Setite se samo finti njegovih...cimne na jednu stranu,pa elegantno polozi.Pa njegove udice.Imao je i vrlo dobar sut za jednog centra.On je bio elegantni centar,stvarno kralj. I dan danas imam njegov dres Rocketsa...strava dres,kada igram basket,uvek u njemu igram.
METAL Man Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 gledam i ja.samo da pobedi dallas i to je to Ovaj Brajant je lud, opet 50 koseva... Pa nisu igrali na istim pozicijama pre svega.Ali ako gledamo po nekom stilu igre,Hakeem je bio stvarno dominantan.On nije bio skroz tipicni centar.Po stilu igre.Nije bio tipicni "razbijac" kao sto su bili Shaq,Admiral i ostali,on je vise isao na neke druge fazone.Setite se samo finti njegovih...cimne na jednu stranu,pa elegantno polozi.Pa njegove udice.Imao je i vrlo dobar sut za jednog centra.On je bio elegantni centar,stvarno kralj. I dan danas imam njegov dres Rocketsa...strava dres,kada igram basket,uvek u njemu igram. Strava je dres. Pa upravo zato i kazem. Melaun je bio tipican centar sa 120kg misica i posao mu je bio da se "gura" pod kosem, zato i kazem da je dominantniji. To ne znaci bolji. Hakeem je imao raznovrsniju Igru. A Barkli je legenda i njega sam zaboravio da pomenem. A kao klinac idol mi je bio Redzi Miler. Ajde smejte mi se. Bas me briga. :)
lemmy sixx Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Zasto da ti se smejem?Redzi je bio sjajan.Sjajan sut je imao,sjajan.Odlican igrac.Samo sto je u njaboljim godinama trebao preci u neku ozbiljniju ekipu od Indijane.
rhapsoad Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 covek koji je trojkama odlucio pola indijaninih utakmica ma da to su bile zlatne godine ok je nba sada, ali slazem se da nikada nece biti generacija kao sto je ova gore pobrojana meni je zao i penija, nije trebao tek tako da propadne...
METAL Man Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Zasto da ti se smejem?Redzi je bio sjajan.Sjajan sut je imao,sjajan.Odlican igrac.Samo sto je u njaboljim godinama trebao preci u neku ozbiljniju ekipu od Indijane. bas zato ga i cenim, jer je stekao slavu i ostao "Veran" svojoj ekipi. covek koji je trojkama odlucio pola indijaninih utakmica ma da to su bile zlatne godine ok je nba sada, ali slazem se da nikada nece biti generacija kao sto je ova gore pobrojana meni je zao i penija, nije trebao tek tako da propadne... Upravo!
Grob Bez Dna Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 ahaha denver jutros(sinoc) 168 poena....haha
El Karnisero Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 ahaha denver jutros(sinoc) 168 poena....haha 168 poena??? Koja smejurija od lige.
lemmy sixx Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 U toj ligi odbrana vise ne postoji...u 21.veku zabiti 168 poena!!!Jebo kosarku takvu.
terrorizer Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 milicic(Memfis)-5 poena 9 skokova 3 asist 2 blokade krstic(new jersey)-nije igrao stojakovic(new orleans)-11 poena 3 skoka 2 asist pavlovic(cleveland)-9 poena 4 skoka 1 asist jaric(minesota)-9 poena 4 skoka 7 asist 2 blokade
fiction Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 U toj ligi odbrana vise ne postoji...u 21.veku zabiti 168 poena!!!Jebo kosarku takvu. Ovaj Denver u takmicarskoj formi ce zabiti svakom evroligasu 120 za 40 minuta.Problem je sto ce i primiti skoro toliko.Denver ne igra odbranu i trenutno ne zauzima play off mjesto.Jednostavno.Ne znam cemu to potcijenjivanje NBA lige kad je jasno da je i dalje za klasu bolja od evropske kosarke.
terrorizer Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 A vidi ove pacenike,Miami 54 kosheva,2 cetvrtina 10 a 4 cetvrtina 9 koseva,sta li su oni radili na terenu....
Мајор Гашпар Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Mozda Vejd nije igrao..Oni su najveci raspad od ekipe.
rhapsoad Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 nba je nebo a evropska kosarka podzemlje, ne zanosite se i ne poredite ono sto ne moze da se poredi dikembe je startni centar od kako je ming povredjen, i ova serija od 22 pobede znaci da on jos nije za penziju
Recommended Posts