Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Нешто капирам да ће Билапс више ту да помаже искуством, и да подучава ове млађе, него што ће бити први избор на плеју. Реално је да Пол и Бледсо буду у ротацији. То за Вилијамса је добро питање. Једино ако буду играли са ниском двојком.

Иначе:

http://www.youtube.com/watch?v=Jk2GuUMpdbg&feature=player_embedded

Edited by Јарослав
Posted

Svaka čast :pivopije: Uzimaću kad budem imao sopstvene prihode koji nisu stipendija :mhihi: Jesi uzeo onu foru da biraš klubove koje možeš gledati, ili baš onaj ceo?

Posted

Ceo, ceo, HD kvalitet, nonstop. :rockdevil: Do jaja mi je što mogu da gledam utakmice kad god hoću i da biram samo highlights, šta god, odlična stvar.

Posted (edited)

gledao sam guzenje fmp-a, je l majami stvarno kida u odbrani ili mevsi ne mogu da se sastave?

videh samo da se na lebronu svira svaki kontakt.

Edited by Grob Bez Dna
  • Downvote 3
Posted (edited)

Kako je samo Miami popravio odbranu, uzimaju lopte tako lagano, ko da je trening bio u pitanju. Doduse, Dallas odigrao toliko losu utakmicu, duplo losije od cijele prosle sezone. Osim Nowitzkog,niko se nije primjetio na parketu.

Edited by Sadomator
Posted

u principu, utakmicu je dobio deng. ;)

:da:

jes' rouz dao pobednichki kosh i gomilu vaznih poena, ali ovo je dengova utakmica bila. svuda ga je bilo na terenu. po meni jedan od najpotcenjenijih igracha u ligi.

Posted

Слажем се за Денга. Моја екипа комплет сматра да је он сасвим проечан играч,а човек је јако,јако користан,има га свуда.

Posted

Netsi gubili od Wizardsa bar 24 razlike, stigli i pobedili 90-84 :mhihi: Lakersi ispušili od Kingsa jbt, Čikago od Golden State, Dallas uspeo opet kod kuće da zaostane 30 poena za tri četvrtine, biće ovo zanimljiva sezona :pivopije:

Posted (edited)

Toronto odigrao odlično izbalansiranu utakmicu, dopada mi se što bolje igraju odbranu, Barnjani i DeRozan nisu previše šutirali, 7 igrača sa dvocifrenim učinkom, do jaje :pivopije:

Edited by Stolet
Posted

gledam hajlajts malopre, kalderon odigrao majstorski. valjda ce pocheti i on da igra neshto, proshle 2 sezone nije bio ni za kurac.

btw, sad pogledah i hajlajts iz ouklenda, golden stejt prelepo odigrao. drzali su chikago na 15 razlike veci deo utakmice. bilo bi lepo kad bi barem plej-of izborili.

Posted

toronto dobio bez vecih problema, odlicna partija calderona. jos samo kad bi ovako igrali i protiv jacih ekipa... entoni carter i dzamal maglor ftw. minnesota deluje odlicno sa rubiom i wlliamsom, samo neko mora onom bizliju da izcupa usi, gomilu bezpotrebnih suteva je imao na kraju. simpaticni su mi ovi bobcats-i predvodjeni veteranom kori megetijem.

gledao sam preko nba tv, hvala vic rattlehead-u sto je okacio link, bice dzabe do 9. januara :da:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...