Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

@stolet: nije zbog hejsa. nekako mi chak parsons zvuchi logichno kao celina, pa pomislih da mozda ima neki. :haha:

vecheras osveta za onaj ruzni poraz od pre koju nedelju. :rockdevil:

@geralt: bash to. tachno se po njemu vidi da je divljak. shteta, jer ima odlichne fizichke predispozicije, agresivnost, a i dobar shut.

Edited by SkullKrusheR
Posted

Ajao, opet nema Boguta za Milvoki, slomio je članak. Verovatno mogu da se pozdrave sa plej-ofom. Šteta, tek se vratio i počeli su da igraju dosta dobro, sećam se da su dobili Majami u gostima. Boston nadoknadio 27 razlike protiv Orlanda :haha: Bass i Garnett čuvali Howarda :rockdevil: Garnett igrao centra i imao +/- od +23, Howard -25 :haha: Deluje skoro nemoguće, ali izgleda da je jedan krilni centar čovek koji najbolje čuva najvećeg centra u ligi :haha:

Posted

Napravili su Top 10 sa jedne utakmice :haha: Nisam sinoć gledao utakmice, i pitam se šta je ovom Bostonu :haha: Igraju bez Alena, Ronda, O'Neala, bez rezervnog centra, bez centra majko mila, i melju bez problema :haha:

Posted

Nema 'leba za Raptorse, posle dve pobede u gostima, opet povreda Bargnanija i odmah poraz. Kažu nije oštetio članak, ali neće igrati 'for an indefinite period of time' :no:

Posted

Неко нешто рекао за Милвоки - ЛАЛ? :haha:

Очајни Лејкерси у гостима ове сезоне. Скор 1-7. А са Детроитом не знам шта се дешава?! Тренутно су најгори тим у лиги, после Шарлота. А морам признати да ми ни Никси нису најјаснији. Сасвим добар тим имају, а опет не играју ништа посебно.

Иначе:

http://www.youtube.com/watch?v=DPCyafYZgB8

Јел то Весели рекао: "Јебем ти маму у пичку"?! :haha:

• Upvote 1
Posted

Uf, šta im uradi Evans :haha: Šteta što nisu pobedili Kingsi, imao je ludu noć. Imaju oni potencijala za budućnost, samo da ne prodaju mlade igrače. Odlična noć, ali ova danas će da bude još bolja :da: Mada sam pukao celih 50 dinara zbog njih, drago mi što su Lejkersi odvaljeni sinoć. Izgubili su utakmicu koja je dobijena i pre no što je počela. Gasol i Bynum očajni protiv Goodena, čovek ih je izigrao samo tako, obojicu :haha: Bryant klasično počeo da požuruje u poslednjoj četvrtini, ispromašivao sve (naravno, nerezonske i prevremene) šuteve. Sve u svemu, očajna partija Lejkersa, ovo samo pokazuje koliko će oni ove godine da pokupe prašinu za velikim ekipama, verovatno u prvoj rundi plejofa, ako ne dovedu nekoga eventualno, pošto nemaju pleja, nemaju beka, nemaju krilo, nemaju ništa :haha: Bryanta naravno ne računam, Barnes je očaj očaja, Artestu izgleda bitniji imidž od igre, i tako.

Dobar mi je komentator sa onim za Mbah A Moutea, best name in the NBA? Perhaps :haha:

Posted

U 21:30, ima prenos na Sport Klubu, which is nice :) Biće utakmica zajebana samo tako. Nisam siguran da Bullsi ovako oslabljeni mogu protiv onako raspoloženog Majamija, ali ono, ako izgube, ne nervirajte se, daleko su Bullsi od pune snage :)

Posted

Мајами се опасно разгоропадио у последњих неколико утакмица. Како се Вејд вратио, нико не може да га заустави. Када би се на њега одиграла добра одбрана, много би лакше било. Верујем да Ноа и Бузер могу да зауставе Боша, и онда остаје само Џејмс који сам ипак не може против јачег тима.

Наравно да се навија за Булсе, а ја лично и очекујем победу.

Posted

Uvek se navija za Bulse. Vejd i Džejms su opasno dobra kombinacija, znaju se jako dobro, ali mislim da Čikago ima snage da ih zaustavi. Tačnije, mislim da je Čikago jedini koji to može. :haha:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...