Jump to content

Recommended Posts

Posted

bravo za pekija. ako ovako nastavi mogao bi da dobije i most improved player nagradu.

miličić je, realno, za klupu. igrač role. nije ništa bolji od r.lopeza ili vilkoksa.

Posted

Ne vredi on tolikog novca. Možda da je još isti onaj igrač koji je igrao u Rocketsima, ali sada ne. Udarila mu slava u glavu, baš se sećam kad je davao neki intervju, pa kao 'Opaaa, Los Anđeles, idemooo, žurke' i slično, neozbiljan igrač. Pored toga, igra očajno u napadu odavno.

Posted (edited)

iznenadio ga kraj lockouta. :lol:

deron williams all-star. i nowitzki. :haha: :haha:

lin i dalje kida. :rockdevil:

Edited by quiet
Posted

Da se ne lazemo , nba je kurtonska kosarka ! Ja sam bog . Dodjite 1-1 . Faul - kos i aj cao ! Napred Sreto samo napred Sreto !

• Upvote 1
Posted

Mojih 100 kg i 187 cm uz fantastican sut koji posedujem su za Haila nepremostiva barijera ! Da ne govorimo o dugogodisnjem betonligaskom iskustvu ! Moze on da se kurabeca , ali to je sve za siroke mase . Dzordan na kraju pravi patike , zapamtite to !

Znam da ce mnogi da klevecu da je moj faul-kos polu laziran , ali zaustaviti jednog Sretu je cista iluzija . Nekad sam zakucavao sa dve ruke ! Hail sa svojih 184 cm moze samo da sanja o tome .

Posted

Sad bi me mozda Sreta pobedio , jer nisam igrao basket par godina , redovno , ali mislim da bi ga takticki pobedio , do 21 , nema kondicije , a da se gura , on ima 20 kg vise i 5 cm , ali dobijao sam i vece gorostase od njega , jebes zakucavanje , jednom bi sreta pokusao pored mene to da uradi , jednom , kasnije bi se otreznio .

Sto se suta tice , treba mi sat vremena pa da poducavam Duranta , tako da Sreto nastavi da sanjas .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...