Jump to content

Nba

Aurora Calerva

Recommended Posts

Danas je izgleda dobro funkcionisalo, nisam gledao, ali gledao sam statistiku s vremena na vreme, izgleda je bilo pick and rolla sa Stoudemire-om. Mislim da je u prvom poluvremenu Lin imao jednu izgubljenu loptu samo, a onda dodao još 5, ali dobro, vodili su Knicksi debelo 20-ak razlike.

Rekli su za Bargnanija da se ne zna ništa tačno :no: Možda se vrati pre All-Star pauze, možda posle, a možda posle pauze bude day-to-day, a možda bude week-to-week :no: Kleiza je izvrnuo članak juče, a za Baylessa ništa nisu rekli kad se vraća.

Opet neizvesna utakmica, opet loše odrađena završnica. Forbes je napravio duplu par minuta pre kraja jbt :haha: DeRozan je bio odličan, Calderon isto, klupa dobra, ali nažalost Barbosa podbacio, a bez Bargnanija, Baylessa i Kleize (bila je statistika, njih trojica zajedno 51% poena za Raptorse postižu) nema mesta za podbacivanje.

Iznenadio me poraz Bostona od Detroita u TD Gardenu, Pierce i Allen amaterski, Paul 3/11 šut, Ray 1/5, obojica po mizernih 10 poena uz pomoć nekih slobodnih bacanja. Rondo i Wilcox dominirali, ali nije bilo dovoljno.

jeste smesan ovaj boston, ladno izgubli. rondo lud bio, cak je ubacio i jednu trojku.

e to za barnjanija stvarno smaraju, niko nista ne prica jbt. bilo bi katastrofa da se sad i kleiza povredi opet, valjda nije nista ozbiljno.

minnesota bez problema ugazila sarlotketse, pekmen bio odlican opet, izgleda da se darko nece vracati u prvi sastav, posto je sedeo na klupi danas, vidim ne pise da je povredjen.

Šarlot je vodio na poluvremenu :haha: Vratio im se Augustin, ali je ušao sa klupe, još nije potpuno spreman.

Gledam upravo Golden Stejt-Portland. Ne znam kako će ovi Blejzersi posle ovog trčanja sutra igrati protiv Clippersa. Juče su igrali protiv Vašingtona, danas Golden Stejt, sutra LA, tri utakmice u tri dana, i to sve protiv trkačkih ekipa :haha: Ne da će sutra da ih ugaze Clippersi :mhihi:

Jbg, šteta, doskočio na Bookerovu nogu posle šuta. Booker se raspečio kao da špagu pravi, i eto povredi se LaMarcus. Zato je Batum baš ovoga nanišanio da preko njega kuca :mhihi: Kucao je on preko dvojice, mislim da je McGee bio drugi na posteru :mhihi:

nisam gledao veceras, puziram dok se ne vrati barnjani. vidim parker ubijao opet 34 pts, 14 ass.

gledam malo nikse, dzeremi opusteno dabl-dabl 13 asists, 10 pts. bas me zanima kako ce funkcionisati ekipa sad kad se vrate melo i davis, jos ako dovedu jr smitha bice ludilo.

Mislim da Baron Davis nece biti problem, on ce se vratiti ko sto se Shaq vratio prosle sezone :mhihi:

sumnjam,znam mu neku rodbinu,kad i oni kazu da je preusijana glava.niko ne bi bio sretniji od mene da me demantuje,ali i do sad ne pokazuje znake da ce.

lin me je odusevio jer mnogo inteligentno igra i ima stila,tj ne majmunise se,a to ne vidjeh jos od dankana pa naovamo sto se tice primarno ofanzivnog igraca(dankan ima stil,doduse ne nesto lijep :haha: ).

Čitao sam neki intervju s njim, i čovek kaže da je bio na probama u nekoliko timova i da se nije pokazao jer su igrali 3-na-3 a on je to retko igrao pa se nije snašao. I evo sada neka razbijaju glave ti isti timovi jer na probi traže od igrača da igraju basket kako bi sutradan za njih igrali košarku :mrtav:

Edited by Stolet

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...