Grob Bez Dna Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 uuu, al su do jaja patike!!!!!!!!!
Baal Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 gledacu detroit ovde zbog ajversona, naravno. Kol'ko je mene iznervirao Detroit sa tim trejdom, daju jebote Billupsa koji drži i razigrava ekipu za Iversona kome je procenat šuta mizeran, a za pleja nikako nije (iako im ponekad igra i onaj Stakey, kako već). uuu, al su do jaja patike!!!!!!!!! Kuruze, ti li si?
Grob Bez Dna Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 realno, ajverson nije ni trebao da ide iz filadelfije...mada, i sad u pistonsima igra ok, ima mnogo manje koseva, ali vise asistencija...posvetio se ekipi
Baal Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 Šta znam, nikad ga nisam gotovio. Inače, Stojaković ponovo dao preko 20 poena, ali katastrofalan procenat šuta iz igre, 7-22, kapiram da ima veću slobodu kada nisu u igri Paul i West, pa se ispucava. I Radmanović fino debitovao.
Grob Bez Dna Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?y...p;nav_id=345737
lemmy sixx Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Dakle,ni ove godine nista od mojih Roketsa.Do kurca.
Grob Bez Dna Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 ko ti je kriv kad navijas za pogresne klubove.
lemmy sixx Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Evooo ga...groblje se oglasava.Nista bez tebe.
vudun Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 O.J Mayo (svršim mu na prezime) Odličan ruki, eto da pripomognemo Kariju koga da dovede za sledeću sezonu, ako KK SS želi biti konkurentna.
Grob Bez Dna Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?y...p;nav_id=347401 previse zvezda u jednom timu. no, videcemo.
Dersu Uzala Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 Marbury je born loser, on u karijeri nema pobednicki skor ni sa jednom ekipom. A placaju ga 20.8$ miliona. Sta znaci dobar agent.
vudun Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 Ne što je luzer, već je jedan od najprecenjenijih plejmejkera u NBA. Pa i najprecenjeniji, po meni. Ranije je nešto i znao, pogledajte mu statistiku poslednjih godina. Rapidno je opadala. Uz to je i slabašan šuter, a dosta lopti troši. Bolje da su ranije zadržali matorog Sema Kasela.
lemmy sixx Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 Sem Kasel vise nije ni za kurac.Godinama on nije za kurac.
Killing Hand Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 Ma nba je go kurac Meni je licno evropska kosarka mnogo zanimljivija
Hail Metal Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 Ma nba je go kurac Meni je licno evropska kosarka mnogo zanimljivija Upravo tako kad vidim rezultat 142 - 128 , uz 56 poena nekog napr. Lebron Dzejmsa znam da je posredi samo cirkus , a ne kosarka , odbrane nula !!! Nema vise stare dobre NBA kosarke kao u 90-tim
Baal Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 O.J Mayo (svršim mu na prezime) Odličan ruki, eto da pripomognemo Kariju koga da dovede za sledeću sezonu, ako KK SS želi biti konkurentna. Meni trenutno jedan od omiljenih igrača, a i onaj ruki Kareem Love (serem mu se na glupo prezime) iz Minesote igra k'o mator.
lemmy sixx Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 Upravo tako kad vidim rezultat 142 - 128 , uz 56 poena nekog napr. Lebron Dzejmsa znam da je posredi samo cirkus , a ne kosarka , odbrane nula !!! Nema vise stare dobre NBA kosarke kao u 90-tim To je cinjenica,kvalitet NBA je opao...a i "stil" igre je totalno promenjen,sve je posveceno cirkusiranju i atrakcijama. Ali svejedno,i dalje su daleko ispred svih ostalih...dokazano i na Olimpijadi i na onim tekmama evropskih protiv NBA ekipa letos.
vudun Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 Tačno je da u NBA ima mnogo vodonoša i totalno nebitnih, prosečnih košarkaša. Nažalost, mi u evropi nemamo takve igrače kao što su: Garnett, Ray Allen, Shaq, DUNCAN, Kobe, LeBron, Amare, Nash ... Ne volim ni ja USA u globalu, ali budimo realni.
Hail Metal Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 To je cinjenica,kvalitet NBA je opao...a i "stil" igre je totalno promenjen,sve je posveceno cirkusiranju i atrakcijama. Ali svejedno,i dalje su daleko ispred svih ostalih...dokazano i na Olimpijadi i na onim tekmama evropskih protiv NBA ekipa letos. Naravno da su najbolji tu nema diskusije , ali na pr , tvrdim , da se igra u Evropi , po evropskim pravilima , neki NBA timovi (Memfis , Toronto ,Oklahoma... ) ne bi dobili CSKA , Montepaski , Barselonu ... i sigurno da ni jedan igrac ne bi dao 56 poena , tamo jednostvano odbrana ne postoji .
lemmy sixx Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Ne volim ni ja USA u globalu, ali budimo realni. Ne volim ni ja NBA trenutno,ne svidja mi se kako se igra.Ali kosarka koja se u NBA igrala tokom 90-ih,pa to je bilo uzivanje gledati,i nista ne moze da se meri sa tim.Nista.Igra,igracine koje su tada nastupale...savrsenstvo. ali na pr , tvrdim , Znaci tvrdim,NBA je najjaci!
Recommended Posts