Jump to content

Recommended Posts

Posted
gledacu detroit ovde :D

zbog ajversona, naravno. :D

Kol'ko je mene iznervirao Detroit sa tim trejdom, daju jebote Billupsa koji drži i razigrava ekipu za Iversona kome je procenat šuta mizeran, a za pleja nikako nije (iako im ponekad igra i onaj Stakey, kako već).

uuu, al su do jaja patike!!!!!!!!!

Kuruze, ti li si? :)

Posted

Šta znam, nikad ga nisam gotovio. :D

Inače, Stojaković ponovo dao preko 20 poena, ali katastrofalan procenat šuta iz igre, 7-22, kapiram da ima veću slobodu kada nisu u igri Paul i West, pa se ispucava. I Radmanović fino debitovao. :da:

• 2 weeks later...
Posted

Ne što je luzer, već je jedan od najprecenjenijih plejmejkera u NBA. Pa i najprecenjeniji, po meni.

Ranije je nešto i znao, pogledajte mu statistiku poslednjih godina. Rapidno je opadala.

Uz to je i slabašan šuter, a dosta lopti troši. Bolje da su ranije zadržali matorog Sema Kasela.

Posted
Ma nba je go kurac

Meni je licno evropska kosarka mnogo zanimljivija

Upravo tako kad vidim rezultat 142 - 128 , uz 56 poena nekog napr. Lebron Dzejmsa znam da je posredi samo cirkus , a ne kosarka , odbrane nula !!! Nema vise stare dobre NBA kosarke kao u 90-tim :(

Posted
O.J Mayo (svršim mu na prezime)

Odličan ruki, eto da pripomognemo Kariju koga da dovede za sledeću sezonu, ako KK SS želi biti konkurentna. :D

Meni trenutno jedan od omiljenih igrača, a i onaj ruki Kareem Love (serem mu se na glupo prezime) iz Minesote igra k'o mator.

Posted
Upravo tako kad vidim rezultat 142 - 128 , uz 56 poena nekog napr. Lebron Dzejmsa znam da je posredi samo cirkus , a ne kosarka , odbrane nula !!! Nema vise stare dobre NBA kosarke kao u 90-tim :(

To je cinjenica,kvalitet NBA je opao...a i "stil" igre je totalno promenjen,sve je posveceno cirkusiranju i atrakcijama.

Ali svejedno,i dalje su daleko ispred svih ostalih...dokazano i na Olimpijadi i na onim tekmama evropskih protiv NBA ekipa letos.

Posted

Tačno je da u NBA ima mnogo vodonoša i totalno nebitnih, prosečnih košarkaša.

Nažalost, mi u evropi nemamo takve igrače kao što su: Garnett, Ray Allen, Shaq, DUNCAN, Kobe, LeBron, Amare, Nash ...

Ne volim ni ja USA u globalu, ali budimo realni.

Posted
To je cinjenica,kvalitet NBA je opao...a i "stil" igre je totalno promenjen,sve je posveceno cirkusiranju i atrakcijama.

Ali svejedno,i dalje su daleko ispred svih ostalih...dokazano i na Olimpijadi i na onim tekmama evropskih protiv NBA ekipa letos.

Naravno da su najbolji tu nema diskusije , ali na pr , tvrdim , da se igra u Evropi , po evropskim pravilima , neki NBA timovi (Memfis , Toronto ,Oklahoma... ) ne bi dobili CSKA , Montepaski , Barselonu ... i sigurno da ni jedan igrac ne bi dao 56 poena , tamo jednostvano odbrana ne postoji .

Posted
Ne volim ni ja USA u globalu, ali budimo realni.

Ne volim ni ja NBA trenutno,ne svidja mi se kako se igra.Ali kosarka koja se u NBA igrala tokom 90-ih,pa to je bilo uzivanje gledati,i nista ne moze da se meri sa tim.Nista.Igra,igracine koje su tada nastupale...savrsenstvo.

ali na pr , tvrdim ,

Znaci tvrdim,NBA je najjaci! :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...