Jump to content

Recommended Posts

Posted
Hauard je prosek, priglup igrac , igra licem na lice slaba , ne znam gde si ti video dobar sut , masi svako drugo bacanje , u ostalom cim ti jedan Gasol koji je i u Evropi igrao cetvorku predstavlja konkurenciju u reketu i u napadu u istom pravi dar mar dolazi se do zakljucka da Hauard i nije neka klasa od igraca , naravno dobar je jer nema boljih , ali daleko je on od Sakila , Hakima , Robinsona , Alonza ,... u principu izvikan igrac po mojem misljenju .

A jebiga sada,mozemo reci i za Lebron Dzejmsa i Kobe Brajanta da su kurac na biciklu u odnosu na Dzordana i Drekslera,ali to ih ne cini losim igracima.

Svoje misljenje za Hauarda sam stekao tokom par utakmica Orlanda koje sam gledao ove sezone,i u svima je biuo izuzetan sem u ovoj poslednjoj sa Lejkersima (iako je i u toj jebao keve sa skokovima).Opasan je igrac...za svoju poziciju ima dobar sut,jebacki je jak u skokovima,mnogo dobar u duelima...e sada,da li je on dobar jer nema boljih je vec neka druga price i tema za diskusiju.

Posted

Lakersi prvak , Gasol gepekovao opasnog Hauarda :)

Za celu tekmu Hauard samo 11 poena i 10 skokova , dok Spanac 14 p i 15 skokova , nadam se da nece igrati za Spaniju u Poljskoj .

Posted

Ne bih rekao , ja njega jos ne prihvatam kao klasicnu peticu , mrsav je on , Jao Ming bi ga pojeo u reketu .Ima srece sto igra uz Brajanta pa nije nosioc igre , video bih ga kad bi ceo tim zavisio od njega i kad bi sva odbrana bila na njemu . Mislim odlican je on , ali to je propast NBA lige kad je on jedna od najboljih "petica" .

Hauard je definitivno dobar , ali u velikim utakmicama se pokazalo da jos uvek nije klasa i da nije velik igrac , treba da poradi na intelektu , jer je kosarka misaona igra .

Posted

Хаурад је рођен 1985., јутрос ми рече брат. Биће од њега нешто, још је јако млад.

Posted
treba da poradi na intelektu , jer je kosarka misaona igra .

Haha,a kako da poradi na tome? :) Ako je glup,glup je,nisu to misici pa da se moze nabildovati. ;)

Poceo sam gledati tekmu,gledao do polovine prve cetvrtine,i onda sam zaspao.Jebiga.Gledacu reprizu veceras,nisam ja za te kasne termine.

Posted
Haha,a kako da poradi na tome? :) Ako je glup,glup je,nisu to misici pa da se moze nabildovati. ;)

Pa nece resavati integrale pa da mu treba IQ ze mensu , ali igrac moze da poradi na intelektu u kosarkaskom smilsu te reci , postaje iskusniji , kolektivniji ... Na primer Igor Rakocevic , kad je bio klinjo u Zvezdi srljao je , upropastavao napade , sad je mnogo zreliji , organizuje napade , igra kolektivnije ,....dobro i sad se ponekad zanese ali ne kao pre... .

Uz dobrog trenera igrac moze da postane pametniji u kosarkaskom pogledu , jos jedan primer Vranes , najbolju i najpametniju sezonu je odigrao sad u Partizanu , sto ne menja cinjenicu da je jos uvek priglup , ali nasparam proslih sezona je intelektualac . ;) .

Cinjenica je da Hauard fizicki ne moze bolje od ovoga , ali takticko-tehnicki mora da napreduje .

• 2 weeks later...
Posted

O čemu li je razmišljao D'Antoni da mi je znati. Nije ni svestan koliko se sjebao. Nego, ode Rubio u Minnesotu

Posted

Идуће године осваја Кливленд са Џејмсом и О'Нилом, пазите шта кажем. Дебели има да гњечи и до 47-е.

• 2 weeks later...
Posted

Artest vise nije u Hjustonu,otisao je u jebene Lejkerse.

Za Minga se jos nista ne zna...ovu sezonu nece igrati,a pod velikim pitanjem je i nastavak karijere.Zlo i naopako.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...