Jump to content

Recommended Posts

Posted

uzgred, kakva prednja promena. :rockdevil:

U stilu: "Rasel daj sok!"

Ovo 1na1 je čist marketinški potez, da se narod malo priseti legendi

Posted

Расел има дугогодишње комплексе. Увек је био типични маргиналац, цео тим су вукли поштар Мелоун и гаћан Стоктон.

Posted

Јеб'о ЕнБиЕј, док је Евролиге нећу гледати тај циркус.

<!--quoteo(post=2022859:date=9. 8. 2009, 19:02:name=Куруз)--><div class='quotetop'>QUOTE (Куруз @ 9. 8. 2009, 19:02) <a href="index.php?act=findpost&pid=2022859"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Јеб'о ЕнБиЕј, док је Евролиге нећу гледати тај циркус.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

naravno.

Naravno.Glupi NBA.

http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2009&mm=09&dd=14&nav_id=381444

nisam imao pojma o ovoj prici.

uzgred, kakva prednja promena. :rockdevil:

Dzordan je najbolji na svetu i svi redom mogu da mu ga duvaju.Kakav Rasel,kakvi bakraci.

• Downvote 2
Posted

verovatno ce biti njujork nets, a ne bruklin.

najgora selidba je kad su soniksi preshli u oklahomu + je promenjeno ime i ceo imidz tima. soniksi su mi bili jedan od omiljenih timova dok su igrali alen, luis, beri, radmanovic i drobnjak. sadashnje stanje je ochajno.

Posted

Ja bas mislim da ce biti Bruklin,da ljudi na njih ne gledaju kao na "tamo neki drugi tim iz Njujorka",kao sto gledaju na Kliperse u LA.

Dobra je ta generacija sto navede,ali je kurac od ovce u poredjenju sa Pejtonom,Kempom,Sremfom i Mekmilanom.

Posted

Te zajebancije sa menjanjem gradova, imena

(čak i kad se Vašington nije selio, Bullets-Wizards), te logoa, pa čak i klupskih boja (Klivlend) - only in NBA. Cirkus.

Posted (edited)

I oni prave slične ciganske papazjanije.

Kako ono beše? Tim Sistem, PAF, Skiper, Klimamio, Fortitudo :lol:...imaju još naziva, ovo su samo oni koje ja pamtim. Međutim, njihovi klubovi ne menjaju gradove, ambleme, a ni klupske boje (blasfemija).

Edit: Šta ti je telepatija između mene i Baala. :redface::)

Edited by Вуду ПопаЯa
Posted

klivlend je jedini odradio pametan posao, shto se menjanja imidza tiche (ono je bio blagi uzas od logoa, dresova i boja). eventualno josh i denver.

milvoki, juta, memfis, atlanta i josh par njih su se zeshce zajebali, kod dresova najvishe.

• 1 month later...
Posted (edited)

J. J. Fuckin' Reddick :rockdevil: Proradio i on konacno :smile:

El' zna neko oce li ESPN America prenositi NBA ? Ja gledam raspored do 6og novembra i nema nista, ima samo jedna ili dve emisije NBA Fastbreak, a o direktnim prenosima nista...Ovo na Sport Klubu je kurac, samo 2 tekme i to za vikend, i to izaberu neke gluposti...

Edited by Hitler
Posted

koje gluposti, prenose reptorse 2 vikenda za redom!! :rockdevil:

super tekma bila sinoc, ali mi zao shto pored dobre igre toronto izgubi. andersona i redika kenjale trojke najgroznije. orlando mi je drugi omiljeni tim pa mi nije toliko zao.

chris-bosh-slam-dunk.jpg

^najbolji sinoc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...