Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Памтим и знатно лепше потезе, добра је она Гарнетова банџа.

Него, прс'о ми клип баш када је требало видети позицију 1. :)

Edited by Вуду ПопаЯa
Posted

Покушао сам опет. Лудило, целу одбрану је Вејдић искасапио. Ваљда ће тако нешто и Мекалеб да приреди у ЕЛ. :D

Posted

Vrlo je nesimpatična osoba, makar meni. Ponaša se kao da još uvek nije izašao iz geta. Nepismeni kompleksaš. Stoga, good riddance.

Posted

Nije mu toliko loš procenat šuta. Između 40 i 42%. Ali je istina i da je trošio najviše lopti. Jbg, kada si jedini igrač u timu koji zna da šutne, nije ni čudo što skoro sve lopte idu na tebe.

A koji mu je procenat šuta? 35%? Silovatelj.

Hehehe, zanimljiv izbor reči :haha:

Posted

:haha:

Ma to mi prešlo u naviku kad je moj trener (dok sam trenirao) stalno govorio igračima koji su bili sebični: "'alo dečko, za silovanje se ide u zatvor!". :)

Što se tiče Ajversona, mislio sam da mu je manji procenat šuta. Stvarno ne podnosim takve igrače. A još manje kada takve igrače guraju na poziciju pleja. :D

Posted

Što se tiče Ajversona, mislio sam da mu je manji procenat šuta. Stvarno ne podnosim takve igrače. A još manje kada takve igrače guraju na poziciju pleja. :D

Naravno, nije čovek za pleja. Plej treba da bude ono što je Teodosić bio za nas na prvenstvu - čovek koji organizuje napade, a ne koji ih započinje i završava, ali koji isto tako nema problema sa tim da preuzme odgovornost ako zatreba.

Posted

Jebo vas Lebron i ovi moderni papci.

Jedan i jedini,THE DREAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

scan10018.jpg

Najlegendarniji i najbolji centar u istoriji ovog sporta!Svemocni bog,Hakeem!!!!!!!!!!!!!

Posted

Jebo vas Lebron i ovi moderni papci.

Jedan i jedini,THE DREAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

scan10018.jpg

Najlegendarniji i najbolji centar u istoriji ovog sporta!Svemocni bog,Hakeem!!!!!!!!!!!!!

A gde baš nađe sliku u kojoj zakucava preko Kempa... Seattle! Ubiše mi tim za koji sam navijao :cry:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...