Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

У, тај је страва, иако га већ 10 година не носе. Садашњи црвени (канадски патриотизам) је шитара тешка, а наследник овог дреса је пљунути данашњи, само љубичаст.

Бескрупулозно, јер диносаурушче је - :wub:

С друге стране их и разумем, у њему никако нису могли да се докопају плеј-офа, штавише, били су увек далеко од тог циља. :D

Edited by Вуду ПопаЯa
Posted

do jaja su bili i ti ljubichasti, ali mi se crveni vishe svidjaju. mocni su mi i ovi koje nose kada je aktuelan st. patrick's day.

st-patricks-day-raptors-green-jersey.jpg

takodje su mi nadmocni i stari hjustonovi dresovi...

rockets7.jpg

Posted

Ja imam ljubičasti Sacramentov, broj 16, Stojaković i od USA Brajantov, ah te godine kada mi je teča iz Amerike donosio dresove. :D

Posted

Uh, bio sam u Petnici 2002. kad su igrali čuveno finale. Sećam se da smo sedmu utakmicu gledali nas šestorica, od toga su dvojica bili predavači. Gre'ota što je Divac otišao bez prstena.

Posted

ja sam isto obozavao kingse tamo od 2001. do 2005. kakva je to timchina bila...

ja i dalje imam 2 stojakoviceva dresa.

ovaj...

g_peja_195.jpg

i ovaj...

stojakovic_170_020126.jpg

ovaj crni mi je dugo bio veliki, pa mi je sad taman. obuchem ga ponekad kad odem na basket.

• 2 weeks later...
Posted

Kingsi napravili preokret, Bullsi vodili 35 razlike protiv njih na kraju treće četvrtine, i Kingsi ih stignu i pobede. :lol: Do plejofa, sve cirkus. Tek u plejofu počinje da se igra bolja košarka.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...