Jump to content

Recommended Posts

Posted

iverson je nezasluženo u prvoj petorci. to mesto je trebalo da pripadne derrick rose-u. :ph34r: a garnett se oporavlja do all-star-a? i na zapadu mi je bilo nerazumno glasanje, amar'e je bio na centarskoj poziciji, a kako sam skapirao, uvek je igrao četvorku. :haha:

noćas james počistio kobea po drugi put ove sezone. mislio sam da je shaq bio promašaj, ali drago mi je da je dokazao suprotno. :D

Posted

iverson je nezasluženo u prvoj petorci. to mesto je trebalo da pripadne derrick rose-u. :ph34r:

:da: :da:

Mislim da ne postoji igrač koga manje volim od Ajversona.

Zezam se, postoji, Tadija Dragićević.

Posted

Имам Еуроспорт 1 и 2, Арену 1, 2 и е, ЕСПН А и Ц, ОБН, ваљда ће неко од њих преносити...

Posted

Mislim da ne postoji igrač koga manje volim od Ajversona.

kobe (mada mi je pre bio kul, posle one pobede na takmičenju u zakucavanjima sam ga zamrzeo, tj. od sledeće sezone), wade, pierce, rondo, bynum :haha: pogotovo bynum, pošto je trenirao sa abdul-jabbar-om, i posle nekoliko sezona izjavio da od njega više nema šta da nauči. LOL.

Posted

Psihić Latrell Sprewell - to je igrač koga sam uvek mrzeo.

Ovaj Ol star će biti vrhunski spektakl, po prvi put će se igrati na stadionu, i to Dalas Kaubojsa, najmodernijem na svetu. Tamo su Milan i Čelzi igrali jednu tekmu, onaj džambotron im je, po gabaritima, k'o moja kuća.

U petorkama sve dokazane, iskusne face, i drago mi je zbog Ajversona. Ipak je do pre 2 meseca bio penzioner. ;)

Posted

Ma,ESPN America prenosi samo koledz ligu,nema tamo NBA.Iako,mozda za all star i naprave izuzetak.Na ESPN Classicu sigurno nece zakaciti prenos...mozda neki iz 80-ih,ali ne ovaj. :D

Vidim da neki navode igrace koji su ih najvise nervirali...ja imam trociju:Luk Longli,Greg Ostertag i Stiv jebeni Ker.Kako su mi ti paceri isli na zivce,pizda im materina.

Posted

Прошле године је ОБН преносио само меч, тројке и закуцавања никс. Никад досаднија утакмица.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...