vudun Posted March 6, 2010 Report Posted March 6, 2010 Pirs, Alen, Garnet, Finli...ekipa koja bi pre 8-10 godina mogla da se kida sa Bulsima iz '96, danas ko ce ga znati sta mogu.... (John, 5. mart 2010 20:20) Отприлике. Да су негде 2000. били на окупу, узимали би везано шампионска прстења без већих проблема. Деценија кашњења.
El Karnisero Posted March 6, 2010 Report Posted March 6, 2010 Koji ce im kurac Finli da mi je znati...Bice neki 13.,14. igrac.
lemmy sixx Posted March 6, 2010 Report Posted March 6, 2010 Nije Alen trejdovan nedavno? Finli je olupina,koji ce im kurac.Mogli su isto tako dovesti i Sebalosa ili Edi Dzonsa.
El Karnisero Posted March 6, 2010 Report Posted March 6, 2010 (edited) Sasu Pavlovica... Edit-I kako su Seltiksi na kraju dobili Robinsona? Edited March 6, 2010 by El Karnisero
vudun Posted March 6, 2010 Report Posted March 6, 2010 Seleri kep, šta li... Alen je i dalje u Masačusetsu. U ovom trenutku meni su najsimpatičniji tim, starački dom, sve legenda do legende.
lemmy sixx Posted March 6, 2010 Report Posted March 6, 2010 Oni su ispunili cilj pre dve sezone,kada su iscedili iz ovih igraca maksimum i uzeli prsten nakon 20 godina.Sada su gotovi,nema tu vise prosperiteta. Kojeg Robinsona je dobio Boston?Klif Robinsona?
vudun Posted March 6, 2010 Report Posted March 6, 2010 Samo Admiral... Može i http://en.wikipedia.org/wiki/Oscar_Robertson
Мајор Гашпар Posted March 6, 2010 Report Posted March 6, 2010 Sasu Pavlovica... Edit-I kako su Seltiksi na kraju dobili Robinsona? On February 18, 2010, Robinson was traded to the Boston Celtics along with Marcus Landry in exchange for Eddie House, Bill Walker, and J. R. Giddens.
El Karnisero Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Nisu lose prosli,od te trojice samo Haus valja cemu.
vudun Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 (edited) Kad smo već kod Bostona, maločas sam ih gledao na SK-u, igrali protiv Filadelfije. Redžon Rondo je pravi mozak tima, sve akcije on vodi, volim tako drske igrače kao što je on. Edited March 7, 2010 by Vudu instruktor
El Karnisero Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Ja ne mogu da podnesem tu klempavu,krakatu camugu.
vudun Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 (edited) Ja ne mogu da podnesem tu klempavu,krakatu camugu. Elmedina u Golden Stejt! Добар је Рондо, ал' танак му је шут. Upravo, to mu je i jedina mana. Solidnu minutažu je imao i Nejt, s obzirom da u Njujorku uopšte nije ni igrao ove sezone. Šta reći, i dalje je limitirani šaban. Edited March 7, 2010 by Vudu instruktor
vudun Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Ima džudža zlatnu periku, a Ratnici su uvek bili prijateljski raspoloženi prema svakojakim talentovanim blondiškama. A i red je da Žlezda napokon lansira nekog asa u NBA, još od vremena Rastka Cvetkovića. Stojketa ne računam, ipak je on PAOK dete.
Мајор Гашпар Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Био би тај Кикановић добар играч да се правлно радило са њим. Изабрао је Звезду и сјебао каријеру. Ко га јебе..Дуле му је нудио уговор, али му је дупе зинуло за паре.
KazimKazim Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Pa koliko sam pratio, one oznake na glavi su 'odbrana' na Hindu, Hebrejskom i jos nekom budjavom jeziku...Ma indijanac klasicni, glumi idiota...jedan je
SkullKrusheR Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 meni je onaj barns zeshce antipatichan vec duze vreme, ali mi je bio prejak dok je karao kobija. lejkersi su zeshce povlashceni kod sudija, ali im to ipak nije pomoglo ("faul" luisa nad fisherom najjachi ) . artest iz mecha u mech dokazuje da je najodvratniji kosharkash na planeti.
Мајор Гашпар Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 mislim na imidz, bre. Шта ја себи урадио?
Recommended Posts