Jump to content

Recommended Posts

Posted

Бостон у финалу. У инат Баалу, Робинсон фино одиграо. :bigblue:

:haha: Gledao sam tekmu... Robinson je poludeo u drugoj četvrtini, odigrao 5-6 minuta, ali koja je ložana, to je neverovatno, čim da koš slavi kao da je dao gol. :lol: Inače, mnogo mi je drago što je Boston prošao, ovaj Howard je opet pravio mnogo grube faulove, ko jebe sivonju.

Posted

:haha: Gledao sam tekmu... Robinson je poludeo u drugoj četvrtini, odigrao 5-6 minuta, ali koja je ložana, to je neverovatno, čim da koš slavi kao da je dao gol. :lol: Inače, mnogo mi je drago što je Boston prošao, ovaj Howard je opet pravio mnogo grube faulove, ko jebe sivonju.

stimac i on pod ruku.

video sam najbolje momente sa meca. kad je vezao dve trojke i neku asistenciju.

Posted

Ma, šteta za Finiks. Onaj vašljivi Brajant pogađa iz nemogućih pozicija, preko ruke, u padu...

Ali, napuniće ih zato čika Alen trojkama u okršajima koji slede.

Posted

Kako su se pokačili Dragić i Vujačić, baš se ne podnose... Vujačić je mogao da usere utakmicu Lejkersima time, jer je tad Dragić počeo da igra kao lud i tad su ih stigli.

Posted

Čuvena slovenačka sloga. Stvarno ga je aknuo laktom k'o poslednji pizdek, i to još na tlu Amerike. Ono se ne prašta.

Posted

Što je najjače, Vujačić je hteo da igra za Srbiju, ali je igrao za mlađe selekcije Slovenije pa mu nisu dozvolili.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...