Jump to content

Recommended Posts

Posted

http://www.youtube.com/watch?v=MbE6ELIR-50&playnext_from=TL&videos=faHwkNBTYCM

Evo jedne od najjačih bandži u povijesti košarke. MJ imperator u samom finišu.

Pao sam na dupe tada gledajući direktan prenos na jednoj od lokalnih televizija, koja je gotovo svake noći emitovala neku NBA utakmicu.

На Белами. По две-три утакмице за ноћ некад..

Posted

Bre, al' ste zaostali, davno se to vrtelo na televiziji.

Taj rad.

I ja sam ovo uvek pokušavam na basketu, jednom sam i uradio. :D

Posted (edited)

Malo je stariji video, ali je jedan od najboljih koje sam ikad video   :da:

Anywayz, sto se finala tice, Kobe jebe sve zivo   :rockdevil: Voleo bih da Boston osvoji, al' kurac...

Edited by Zoidberg
  • Upvote 1
Posted

U jbt svaka cast za post !!

Prvi put gledam ovo, najezio sam se :rockdevil: bilo bi lepo da ima ovako neki video i za Evropsku kosarku

Posted

Ja sam gledao live, odlična utakmica, katastrofalno suđenje, Ray Allen je razbio, u prvom poluvremenu je dao 27 poena i 7 trojki, nisu mogli da ga zaustave. Rondo ima katastrofalan šut, ali ipak je ostvario tripple double, mnogo dobar osećaj za skok ima, svaka čast. Kobe čim se zadrži malo u vazduhu oni sude faul. Nadam se da Boston osvaja, biće ovo zanimljiva serija.

Posted

Ja sam gledao live, odlična utakmica, katastrofalno suđenje, Ray Allen je razbio, u prvom poluvremenu je dao 27 poena i 7 trojki, nisu mogli da ga zaustave. Rondo ima katastrofalan šut, ali ipak je ostvario tripple double, mnogo dobar osećaj za skok ima, svaka čast. Kobe čim se zadrži malo u vazduhu oni sude faul. Nadam se da Boston osvaja, biće ovo zanimljiva serija.

secam se kakve su faulove barbosi svirali na brajantu u 1/2... smesno. al zato on sme da igra odbranu kako oces. ne znam da l se secas u drugom mecu kad je udario toni alena (cini mi se da bese on) kad je ovaj krenuo na kucanje, a ovi pustise, kao bila rampa.

Posted

Ustao sam pre cirka sat vremena, Kelti im jebaše nanu naninu posred grada poroka. Alen igra glavom i mekom rukom, jednom talenat. Neće Lejkersi izdržati, upali su u sistem. Tim sistem.

Posted (edited)

Odlicna utakmica. Mislim da sam na svaku Allenovu trojku probudio cimera xD Ne pamtim kad sam zadnji put onako navijao dok sam gled'o neku utakmicu   :D

Edited by Zoidberg
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...