vudun Posted June 1, 2010 Report Posted June 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=MbE6ELIR-50&playnext_from=TL&videos=faHwkNBTYCM Evo jedne od najjačih bandži u povijesti košarke. MJ imperator u samom finišu. Pao sam na dupe tada gledajući direktan prenos na jednoj od lokalnih televizija, koja je gotovo svake noći emitovala neku NBA utakmicu.
Grob Bez Dna Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=m-Vq-DO86RE&feature=related matoro, al teh danas videh. sunce ti jebem u picku.
kuruz Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Bezbroj puta sam pokušao to da uradim na basketu, bolje da nikad nisam video taj snimak.
SkullKrusheR Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 u, jbt, prvi put vidim ovako neshto. ne kapiram kako je to uspeo.
El Karnisero Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Ja gledam 10 minuta i ne mogu da verujem.
kuruz Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Bre, al' ste zaostali, davno se to vrtelo na televiziji.
Álvaro Recoba Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=MbE6ELIR-50&playnext_from=TL&videos=faHwkNBTYCM Evo jedne od najjačih bandži u povijesti košarke. MJ imperator u samom finišu. Pao sam na dupe tada gledajući direktan prenos na jednoj od lokalnih televizija, koja je gotovo svake noći emitovala neku NBA utakmicu. На Белами. По две-три утакмице за ноћ некад..
Baal Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Bre, al' ste zaostali, davno se to vrtelo na televiziji. Taj rad. I ja sam ovo uvek pokušavam na basketu, jednom sam i uradio.
Grob Bez Dna Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 joj, al ste opasni. jebavam se. bili smo deca kad se to vrtelo.
Grob Bez Dna Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 jbg, treba mnogo faktora da se potrefi da bi ovo uspelo.
Zoidberg Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 (edited) Malo je stariji video, ali je jedan od najboljih koje sam ikad video Anywayz, sto se finala tice, Kobe jebe sve zivo Voleo bih da Boston osvoji, al' kurac... Edited June 5, 2010 by Zoidberg 1
DBrave Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 U jbt svaka cast za post !! Prvi put gledam ovo, najezio sam se bilo bi lepo da ima ovako neki video i za Evropsku kosarku
Мајор Гашпар Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 Добио Бостон. Мораћу данас да одгледам репризу...
Baal Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 Ja sam gledao live, odlična utakmica, katastrofalno suđenje, Ray Allen je razbio, u prvom poluvremenu je dao 27 poena i 7 trojki, nisu mogli da ga zaustave. Rondo ima katastrofalan šut, ali ipak je ostvario tripple double, mnogo dobar osećaj za skok ima, svaka čast. Kobe čim se zadrži malo u vazduhu oni sude faul. Nadam se da Boston osvaja, biće ovo zanimljiva serija.
Grob Bez Dna Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 Ja sam gledao live, odlična utakmica, katastrofalno suđenje, Ray Allen je razbio, u prvom poluvremenu je dao 27 poena i 7 trojki, nisu mogli da ga zaustave. Rondo ima katastrofalan šut, ali ipak je ostvario tripple double, mnogo dobar osećaj za skok ima, svaka čast. Kobe čim se zadrži malo u vazduhu oni sude faul. Nadam se da Boston osvaja, biće ovo zanimljiva serija. secam se kakve su faulove barbosi svirali na brajantu u 1/2... smesno. al zato on sme da igra odbranu kako oces. ne znam da l se secas u drugom mecu kad je udario toni alena (cini mi se da bese on) kad je ovaj krenuo na kucanje, a ovi pustise, kao bila rampa.
vudun Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 Ustao sam pre cirka sat vremena, Kelti im jebaše nanu naninu posred grada poroka. Alen igra glavom i mekom rukom, jednom talenat. Neće Lejkersi izdržati, upali su u sistem. Tim sistem.
Zoidberg Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 (edited) Odlicna utakmica. Mislim da sam na svaku Allenovu trojku probudio cimera xD Ne pamtim kad sam zadnji put onako navijao dok sam gled'o neku utakmicu Edited June 7, 2010 by Zoidberg
Recommended Posts