Jump to content

Recommended Posts

Posted

trenutno mi verovatno omiljeni igrach (s obzirom da je bosh otishao da igra kod ovih smradova).

chrisandersonnov091.jpg

Kris - najveci car parketa sirom sveta! :rockdevil:

Posted

:rockdevil: realno, svaki igrač koji prilazi igri kroz odbranu mora svakome biti omiljen.

http://www.youtube.com/watch?v=hkHM_rIe6Sk

krivo mi je što je prošle sezone vukao neku povredu, mislim da ga sad na leto čeka i operacija (koleno, ili tako nešto). videćemo hoće li moći da se vrati na 08/09 nivo.

james-wade je bilo očekivano, ali bosh je totalno oduvao. preveliki hajp se napravio, lično bih voleo da osvoje par titula zaredom, lejkersi su mi grozni. za kobea se sudi bukvalno sve, ona finalna serija sa bostonom je bila smešna. pogotovo sedma u los anđelesu. veliko finale 2010/11, pat riley vs phil jackson? fuck yeah!

čikago me je razočarao, potpisali su boozera. baš mi je poseban trn u oku, pogotovo njegova odbrana. david lee bi bio bolji izbor. no dobro, ipak je noah car u obruču. očekujem od njega 15p/15s/3b sezonu. sa druge strane, reddick je ok, bolji izbor od hinricha u svakom slučaju. plus korver. dobar izbor.

minnesotta je postala zanimljiva. ogromna količina talenta se skupila, baš imaju potencijala. pogotovo u reketu. miličić-beasley-love-jefferson. previše, očekujem da jefferson bude trejdovan asap. :D

sve u svemu, sledeća sezona će se svesti na to da će svi hteti da pobede majami. a ako james ne uzme titulu, može da ide u prevremenu penziju. :haha:

Posted

Kakav crni Lalovic,ispusena mustikla,taj u Zvezdi nije prosao...narkoman...a sve sam mu sredio,ugovor,mesto u startnoj postavi,stan na dedinju,Toyotu RAV4...a on odlucio da se drogira.Labilna pickica.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...