Stolet Posted November 17, 2010 Report Posted November 17, 2010 Jazz sam uzivao gledati prethodnih 5-6 utakmica. Williams je izrastao u fantasticnog pleja, milina ga gledati na delu. A sto su imali 5-6 pobeda u nizu kad su zaostajali pa stizali razliku. I Millsapovih 46 komada Majamiju, uh A ne volim Jazz inace, Raptorsi ih nisu pobedili vec jedno 10 godina xD Za titulu, rekao bih Boston ove godine. Verovatno zbog Ronda, decko razvaljuje. Pojma nema da sutira, pojma nema sa slobodnim bacanjima, rekao bi covek "jebes pleja koji ne zna da sutira", aaaaali brzina, asistencije, vidi covek sve na terenu, po mom skromnom misljenju ubedljivo najzasluzniji za pobede Bostona, uz Riversa koji je pronasao lek za Majami vec na pocetku sezone, dvaput. Verovatno da ce opet Lejkersi u finale sa Zapada, mada ne otpisujem stari dobri San Antonio (oni su polako i tiho stigli do 8-1 skora), ni ovaj preporodjeni New Orleans, sa Paulom u punoj formi, Westom i Okaforom imaju solidne sanse.
kuruz Posted November 17, 2010 Report Posted November 17, 2010 Gde igra Peković i kakva mu je statistika?
Јарослав Posted November 17, 2010 Report Posted November 17, 2010 Gde igra Peković i kakva mu je statistika? у Минесоти је. ево ти за статистику: http://sports.yahoo.com/nba/players/4493
SkullKrusheR Posted November 17, 2010 Report Posted November 17, 2010 u nedelju na sport klubu u 7 toronto - boston. napokon jedna utakmica u normalno vreme. mislim da josh nisam pogledao nijednu celu utakmicu uzivo. toronto je bez bosha kurton, to se vidi iz utakmice u utakmicu. barnjani jeste dobar igrach, ali teshko moze da bude vodja. u nekom jachem timu, on bi bio tek mozda treca zvezda tima. dosta neiskusan tim imaju, a mislim da sama chinjenica da su lejkersi i boston glavni kandidati za titulu vec par godina pokazuje koliko je iskustvo bitno. po meni bi najlogichniji potez bio da su umesto bosha doveli ala dzefersona, koji sada u juti manje/vishe greje klupu milsapu. jbg, odluchio triano da se osloni na amira i eda dejvisa.
Mita Posted November 17, 2010 Report Posted November 17, 2010 Lejkersi ili Boston... Rondo je prelud ove sezone. Boston osvaja Majami je kurac na biciklu samo bulsi!
Grob Bez Dna Posted November 17, 2010 Report Posted November 17, 2010 u petak ima cikago-dalas na sk, 03:30. jedva cekam da uzivam u rouz-noa tandemu. (no homo)
Stolet Posted November 17, 2010 Report Posted November 17, 2010 Imas veceras San Antonio - Cikago u 3:30, bude stream uvek na atdhe.net Mada ne dajem Bulsima previse sanse veceras.
Baal Posted November 17, 2010 Report Posted November 17, 2010 Šteta što se Bullsima Boozer povredio pre početka sezone, mislim da će sa njim biti mnogo jači. Juta ove sezone igra mnogo fino, a San Antonio je isto super počeo, mada ne vidim da nešto troše mnogo snage, oni se možda najviše od svih timova (pored Bostona) čuvaju za plejof, ali to rade najpametnije moguće.
El Karnisero Posted November 17, 2010 Report Posted November 17, 2010 Jebem ti ja NBA bez Sakramenta. Navijam za njih,ali oni nemaju nikakve šanse čini mi se.Drugi omiljeni tim su mi Bulsi,mada se ni oni nisu nešto fenomenalno pojačali.
Zoidberg Posted November 17, 2010 Report Posted November 17, 2010 Ja sam i dalje emotivno vezan za Minesotu, jos od Garnetove ere Valjda ce ubosti nekog rukija u skorije vreme pa ponovo biti posten tim...Inace, osvajaju Gejkerski...Ne volih ih, al' dzaba, Dzekson kontrolise sudije x) Al' voleo bih da Boston osvoji
Stolet Posted November 18, 2010 Report Posted November 18, 2010 I da, treca pobeda Toronta xD Protiv mocne Filadelfije bez Iguodale haha. Sony Weems 25 poena, 10/18 sut, izgleda je Triano shvatio da treba njemu malo vise loptu davati. Doduse, Bargnani je imao 30 poena uz isti broj suteva, ali on to postize samo protiv slabih odbrana, kakvu ima Filadelfija, jos bez najboljeg igraca. Bullsi izgubise u San Antoniju, i eto Spursima osme uzastopne pobede, a niko o njima ne prica u NBA-u.
Hail Metal Posted November 18, 2010 Report Posted November 18, 2010 Razvode je Parket i Eva Longorija , napisala mi je to Eva na fejsu , a pre par dana su pricali da ce usvojiti dete iz Haitija . Parket kurvar , izgubio najlepsu zenu na svetu !
Stolet Posted November 18, 2010 Report Posted November 18, 2010 Ko je tu sta koga prevario, nista ne treba verovati. Ali da, te veze, jedno maneken i model, pa stalno putuje, drugo kosarkas pa stalno putuje, treba mnogo poverenja, koje dosta ljudi ocigledno nema. A da je najlepsa na svetu, pfff, najlepsa zena na svetu je verovatno Srpkinja Kad prolazis ulicom vidis svaki dan bar po sto lepsih devojaka od nje. Posto je tema NBA, ostavljam jedan link. http://www.youtube.com/watch?v=3lbF37WmYcA Rose je pomislio da je iza ledja, ali neeeee
Grob Bez Dna Posted November 18, 2010 Report Posted November 18, 2010 ovo ja cesto radim na basketu. samo sto me fauliraju.
Zoidberg Posted November 18, 2010 Report Posted November 18, 2010 (edited) Razvode je Parket i Eva Longorija , napisala mi je to Eva na fejsu , a pre par dana su pricali da ce usvojiti dete iz Haitija . Parket kurvar , izgubio najlepsu zenu na svetu ! Izjebo je i dosta mu x) Btw, Ben Wallace ide u advokate posle kosarkaske karijere Edited November 18, 2010 by Zoidberg
Stolet Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 Jos jedna pobeda za Toronto, lud Kleiza danas. Minesota igra protiv Lejkersa, Milicic trenutno za 25 minuta 17 poena, 11 skokova, 6 blokada i 3 asistencije
Sreta Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 U jbt , svaka mu cast , valjda je doslo njegovih 5 minuta (25 )
SkullKrusheR Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 zavrshio sa 23 poena, 16 skokova, 5 asistencija, 6 blokada. svaka mu chast. 1
Stolet Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 Jos sve to protiv Gasola, jednog od najboljih centara danas.
Grob Bez Dna Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 to ne menja cinjenicu da je kita od igraca. ko ga jebe. nego, sad sam odgledao snimak dalas-cikagao jerbo nisam cuo sat jutros. rouz ponovo dokazuje da je tata, noa standardno jebo majku. jedva cekam da se buzer vrne, bice dobro. 1
Recommended Posts