Stolet Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Hahahaha Toronto stigao 25 razlike krajem trece i u cetvrtoj cetvrtini protiv Detroita
Grob Bez Dna Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 meni nije jasno kako neko uopste moze da gubi 25 razlike od detroita.
Stolet Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Probaj da navijas za Reptorse, ima svakakva cuda da vidis. Ma i izgubiti od Sarlota 50 razlike, i to znaju
lemmy sixx Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 meni nije jasno kako neko uopste moze da gubi 25 razlike od detroita. Meni nije jasno kako neko moze izgubiti 250 razlike od bilo koga.Ali dobro,ipak je to Zitiste.
El Karnisero Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Торонто игра симпатичну одбрану.Денвер им убацио преко 120 поена.
Grob Bez Dna Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 (edited) Probaj da navijas za Reptorse, ima svakakva cuda da vidis. Ma i izgubiti od Sarlota 50 razlike, i to znaju simpatisem ja toronto zbog dosta neamerickih igraca. Edited December 12, 2010 by Grob Bez Dna
Baal Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Ja se nadam da će Peđa da se oporavi od povrede i da postigne još 2 trojke da bude 3. po broju postignutih trojki u NBA svih vremena.
Stolet Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 E upravo, neamericki igraci, to je to. Naglasio bih, Denver bez Carmela Posle 16 minuta rezultat je bio 51-51
Hail Metal Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Spursi opet melju , obozavam ovaj tim , kako igraju "evropski" i kolektivno .
Stolet Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Hill je ludo odigrao. Decko izadje 20-ak minuta, overi 20 poena i sedne na klupu
Hail Metal Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Da Hil je bas elegantan igrac , ona finta "ala djinobili " iza ledja , Dankan totalno podredjen kolekivu , Blair zivotinja , Mekdajs solidna zamena , ekstra tim , sta mislite jel mogu do titule , po meni nemaju nista losiji tim od lejkersa , jedino malo brajant pravi razliku ...
Grob Bez Dna Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 jos je rano. mada mislim da i sparsi i seltiksi imaju vece sanse od lejkersa. gledao sam ih protiv cikaga, nije to ona ekipa vise. jedino holivud iz prvog reda da pomogne. i brajant ne pravi razliku, gasol je pravi.
Hail Metal Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 jebiga nikad tog spanca necu priznati za kosarkasa , saban ...
SkullKrusheR Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 jedan od odvratnijih svetskih kosharkasha.
Baal Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Što se tiče SA, oni igraju baš dobro ove godine, ali me to brine jer su previše zapeli u regularnoj sezoni, oni su poznati kao jedna od najpametnijih ekipa, tj. štede snagu za plej of, al' videćemo. Čikago može biti zajeban sa Buzerom, Juta igra isto fino ove sezone, dok je New Orleans "one hit wander", ako uopšte dođu do plejofa ispašće u prvoj rundi. Mene iznenađuje kako Njujork igra ove sezone, strašan pikenrol igraju Felton i Stoudamire, još kada onaj Italijan Galinari počne da sipa trojke... Čendler im je isto u jako dobroj formi, a iznenađuju igre rukija Fieldsa. Bilo bi dobro da im dođe Karmelo kao što se priča, bili bi fenomenalna ekipa.
SkullKrusheR Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 oni josh od odlaska juinga nisu imali krshten tim, chini mi se.
Stolet Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Stvarno Felton i Stoudemire kidaju sve redom, Felton pre neki dan 17 asistencija. Nisam bio previse optimistican sto se njih tice pre pocetka sezone, nisam mislio da ce Felton moci ono sto je Nash mogao u tandemu sa Stoudemire-om. Ruku na srce, nije Felton Nash, ali Njujork je cini mi se opasniji sa trice od Finiksa, imaju Gallinari-ja, imaju Chandlera, kad se raspucaju mozes samo da gledas i places. Verujem da ce Njujork regularni deo sezone zavrsiti rame uz rame sa Orlandom, ispred Atlante, jer za Atlantu i Orlando postoji kakav-takav recept odbrane, a Knicksi su potpuno nova ekipa, njihov napad trenutno deluje nezadrzivo. Indijana ce sigurno pasti, oni su 7. samo zato sto su igrali najmanje utakmica od svih timova u ligi. Sto se Spursa tice, mislim da mogu do kraja. Malo je zajebano protiv Lejkersa doduse. Imaju Duncana koji moze protiv Gasola, imaju Parkera i Hilla koji mogu da ubiju Fishera bez problema, ali problem ce biti Brajant, ko ce njega da cuva. Djinobili mi je nizak za to, Dzeferson mislim da nije dovoljno dobar. Ako uspeju Brajanta da zadrze, Spursi dobijaju Lejkerse. Kako Brajant sada igra, to nece biti TOLIKO tesko, jer realno, Brajant ima prosek 25 poena po utakmici, ali jbt on sutira po 30 puta, jako retko ubode preko 50% suteva, on je zapravo mnogo manje efikasan nego prethodnih godina, sto se i ocekuje jer godine ne cekaju. Bilo bi zanimljivo ove godine videti neko neobicno finale, tipa San Antonio/Dalas - Cikago/Majami, da se malo odmorimo od standardnih favorita Kako trenutno stvari stoje, San Antonio je bez IKAKVE dileme najbolja ekipa u NBA, igraju skoro pa savrseno. Eno sinoc zadrzali Roy-a, Aldridge-a i Miller-a na 78 poena, milina gledati kako igraju odbranu.
SkullKrusheR Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=bRO2nSnjRUM 0:20
Stolet Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 Westbrook bije i svoje Dalas izgubi posle 12 pobeda, i to kuci, i to od Milvokija lol. Majami igra skoro neverovatno, odrzali su lekciju kosarke Chrisu Paulu i Hornetsima sinoc, James ubacio neki smesan sut iz okreta iza table, Wade radio sta god je hteo, Hornetsi se gubili nekim sutevima iz daljine u poslednjim sekundama napada, sem Paula naravno, koji se igrao sa Arojom i Calmersom, ali su ga udvajali svaki cas, skupio je jedva 5 asistencija. West je bio odlican jedan na jedan, ubacio 30-ak poena. A Bullsi, uh, sve bolji i bolji. Boozer double-double samo takav - 22 i 18.
SkullKrusheR Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 darko opet pokidao, 25 poena (rekord nba karijere), 12-19 shut iz igre, i 11 skokova. i bez obzira na takav uchinak, minesota opet izgubila.
Grob Bez Dna Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 (edited) raspad tim. cinjenica. brate. stolet, veceras toronto-cikago. Edited December 15, 2010 by Grob Bez Dna
Stolet Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 (edited) Ajoj Neka se ponovi prosla godina kad je Toronto dobio 30 razlike u Cikagu xD Ali sutra malo hahaha. Nemaju oni cime braniti Boozera i Nou, pa jos pick and roll sa Rose-om, a pick je nocna mora Toronta, kao i bilo sta drugo sto zahteva komunikaciju u odbrani Milicic je ludo igrao sinoc. Sto je najbitnije, ima poverenje trenera. U napadu plej prevodi preko polovine i uvek prvo dodaje Milicicu, pa sta bude Minesota je izgubila jer je Love igrao jako lose, potrosio nekih 25 lopti, mislim da nije ubo ni 10. Beasley pocinje da lici na igraca iz Majamija - ubaci on tu i tamo 30-35 poena, ali onda zaredja par utakmica gde nista ne uradi. Edited December 15, 2010 by Stolet
Stolet Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 I naravno dobio Cikago. Uh ali lose vesti - Noa mora na operaciju i nece igrati 8 nedelja. To ima da usere odbranu Cikaga samo tako. Milicic opet dosta dobar, nekih 16-ak poena, Minesota naravno opet izgubi. Pirs u poslednjoj sekundi za pobedu Bostona protiv Njujorka, Djinobili u poslednjoj sekundi za pobedu Spursa protiv Milvokija
Sreta Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=89a2hHKfkgo&feature=player_embedded Pokenjao se po njima .
Recommended Posts