Jump to content

Recommended Posts

Posted

KAKVU Majami odbranu igra, ono je ludilo. Nisu uigrani kao Boston, ipak su nova ekipa, ali kako se brzo krecu, ugusili su Knickse odbranom u sred Skver Gardena. Stvarno svaka cast pivopije.gif Toronto jadnici uspeli bez Weemsa, Evansa i Pedje da dobiju, ali Nju Dzersi icon_biggrin.gif

Posted

Uh, vrlo zanimljivo. Ocekivao sam da Lewis ode, realno njegova igra ove sezone je ispod svih ocekivanja. Pietrus je igrao dobro, ali on zapravo nije nikakav igrac. Bez odlicnog pleja i/ili dominantnog centra tipa Howarda koji ce privuci udvajanja, on u timu ne vredi nista. Njegovo jedino oruzje je trojka iz coska. Ima srece sto ide u Finiks gde ce imati Nash-a. Ricardson bi mogao sasvim fino zameniti ovu dvojicu, posto zna da sutira trojku, a bogami i brz je jos uvek i moze svasta fino napraviti u reketu. Turkoglu mi je nekako kocka poslednje dve godine, nije uspeo u Torontu, nije uspeo u Finiksu i ne deluje da je uopste motivisan da se vrati na staru igru. Ali opet, za Orlando je igrao odlicno, posebno u play-offu, ko zna, mozda nesto i napravi. Arenasa mogu braniti koliko hoce, ali ako ti nosis oruzje u arenu da bi se "nasalio" sa saigracima s kojima igras poker, onda si supcina icon_biggrin.gif

Posted (edited)

Bas sam gledao rezultate malopre, obradovah se kad sam ga video u postavi. A kad videh minutazu... Skoro pa celih 5 minuta, nema srece. Odrase ih Clippersi. Heat je stao sa svojim nizom od 12 (?) pobeda, Dalas ih dobio u sred Majamija.

EDIT: Nije mi jasno zasto Radmanovicu ne daju malo vise da igra. Evo za 14 minuta u igri 5 poena, 5 skokova, 3 asistencije i ukradena lopta. Takav ucinak ima skoro stalno i prilicno dobro igra, bira dobre suteve, solidno igra odbranu. Jbt tvrdoglavi Golden State - imas jednu od najgorih ekipa, nemas nikakve sanse, nemas pojma da postavis taktiku za odbranu protiv bilo koje ekipe, ne igra ti Curry, ali ti ipak ne das nikome sem Ellisa da sutira. Majku mu, nece Ellis sam dobiti utakmicu, evo ni 42 poena od njega nisu bila dosta. Zasto? Pa zato sto nemaju drugu opciju (jer je Curry povredjen), a drugu opciju nemaju jer o njoj nisu ni razmisljali. I eto im, ispusili od Hjustona. Sa ovakvim stavom, Golden State zauvek jadan.

Edited by Stolet
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...