Jump to content

Recommended Posts

Posted

Овог Боувија су повреде сјебале колико сам ја информисан.

Иначе,нисам имао појма да је Брајант био тек 13. пик.

Posted

Ova zadnja draft klasa je, bar za sad, nikakva... Posle 2003. na prste mozes izbrojati vrhunske igrace koji su dosli u NBA...

Istina. Nadam se ipak da će neki od njih to postati, ko će nam inače za 10 godina kidati živce trojkama u poslednjim sekundama icon_biggrin.gif Evo neka DeRozan zaigra kao zvezda da izvuče Toronto iz govana icon_biggrin.gif Samo da nauči da uspori malo kad se neko postavlja da iznudi faul u napadu i biće ludilo.

Posted (edited)

KG, koliko god ga neko voleo, nema šta da traži ispred Stoudemire-a, realno Amar'e je ubio svakog centra/krilnog centra protiv kog je igrao i mesto mu je u prvoj petorci. Btw ne kažem da je KG lošiji igrač, da igra u šugavoj ekipi tipa Knicksa verovatno bi i on imao po 25 poena i 10 skokova po utakmici, ali igra u Bostonu, koji je fantastičan TIM, za razliku od Knicksa, koji imaju tandem Amar'e/Felton i gomilu nepredvidih igrača (što se efikasnosti tiče), pa niti igra mnogo koliko Amar'e niti su njegovi brojevi približni onima koje postiže Stoudemire.

istina je sve to , njujork nema tim a statistike znaju da prevare. svaka cast stoudamireu , sila je od igraca jedino da je malo bolji u skoku. all star je inace sam po sebi cista zajebancija i egzibicija izmedju istoka i zapada.

Sto se plejeva tice, Steve Nash pa tri prazna mesta.

apsolutno. :bigblue: dobro , malo smo pristrasni ali je stvarno uzivancija gledati ga kako plese na terenu. genije !

Edited by Uriniram fufama u usta
Posted

Spomenuo bih Spurse opet, pre neki dan sam ih gledao. Jbt oni ni u jednom trenutku nemaju slabu petorku na terenu. Pola njihove klupe bi opušteno moglo da igra u prvoj petorci neke druge ekipe. Stvarno svaka im čast, njima i Bostonu, za timsku igru.

Posted (edited)

Boston je 4.07 pre kraja imao 69 i za 4 minuta dali su samo jedan kos :ph34r:

KG car :rockdevil: Dekno ga u muda, jos mu i nogu postavio :haha:

Edited by Zoidberg
Posted (edited)

cikago relativno lagano. hauvard zasticen ne kao beli medved, nego kao preziveli dinosaurus iz praistorije. rouz se vukao sinoc po terenu, nasli mu cir na zelucu. razlog je previse zacinjena hrana. :haha:

Edited by Grob Bez Dna
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Јеботе, Селтикси дали само 71 поен.

poljski cekic gortat je ubijao u odbrani. :rockdevil: boston je za citav mec imao samo 2 trojke i to 2 alenove...

Posted

Sta misle NBA strucnjaci na yumetalu , odigrao sam San Antonio-Hjuston manje od 211.5 poena , ipak je to Teksaski derbi treba ocekivati malo bolje odbrane ,zar ne ?

Posted

I ja mislim da će doći, inače, čini mi se da je Čikago ove godine imao baš puno utakmica sa malim brojem poena, ispod 100, kao i Boston.

Posted

По мени, добро си одиграо. Добра одбрана СА ти доноси паре.

Hehe nece biti para , zajeba me Fiorentina odigrah X2 navijacki , jebiga ...

Posted

Бостон је већ сигурица. Као некад Нетси-док је Кид био у екипи.

Netsi su i sada sigurica icon_biggrin.gif

Uh ne znam baš za San Antonio - Houston, Houston je 4. a San Antonio 5. u ligi u broju koševa po utakmici, ukupno 209.5, gusto icon_biggrin.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...