Hail Metal Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Ovakav ja imam . Samo mi je mozda malo velik , XL , L bi bio taman , ali i ovako je super . Samo sto je champion nije adidas , zao mi je sto nisam kupio Jordanov , znam kad se penzionisao bilo na snizenju . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 odlichan dres. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 hahha Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 (edited) ja imam ovaj. nije original, ali je dobar kvalitet... imam i ovaj, ali mi je mali (nosio sam ga dok sam trenirao kosharku)... imao sam i dzordanov crveni kad sam bio klinac, ali ga verovatno sad nose cigani. Edited February 9, 2011 by SkullKrusheR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Ja sam imao Spalding loptu sa logom Hjustona (naravno starim legendarnim), inače kao klinac nisam ništa tražio, pa mami bilo žao, evo kupiću ti kao, pa kad je cenu videla da se prevrne Hteo sam Karterov dres kad je počeo da igra, tad sam otprilike počeo da pratim NBA, ali nije bilo baš, a sad imaju iz Netsa, a jebeš Netse Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 haha i ja sam isto kako klinac sa caletom svuda trazio karterov dres, tamo negde 2003. mozda. samo sam u ns-u na jednom mestu nashao neku loshu, ali skupu kopiju, tako da nishta nije bilo od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 (edited) ja imam dzordanov rupicasti mislim da sam ga '98 uzeo. a imao sam dosta cikago merha. cale isao kod prijatelja u cikago cesto pre, pa mi donosio. Edited February 9, 2011 by Grob Bez Dna Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 moze li se igde u srbiji uzeti krshten nba dres? ne mora biti original, samo da nije neka losha kopija. naravno, podrazumeva se i da cena nije astronomska. ja sam trazio par puta na netu, ali sam slabo shta nalazio. ovde npr. ima par komada, a i cena je malo veca... http://treniraj.webege.com/index.php?option=com_content&view=article&id=27&Itemid=56 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Kad se samo setim sezonu posle Dzordanovog povlacanja iz Cikaga , u Bulse dosao Kornel David , svi madjarski tv kanali su ga predstavljali kao novog Dzordana , njegovu zamenu , prava euforija bila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 moze li se igde u srbiji uzeti krshten nba dres? ne mora biti original, samo da nije neka losha kopija. naravno, podrazumeva se i da cena nije astronomska. ja sam trazio par puta na netu, ali sam slabo shta nalazio. ovde npr. ima par komada, a i cena je malo veca... http://treniraj.webe...id=27&Itemid=56 U NS-u ima jedna mala prodavnica u Dunavskoj ulici u kojoj možeš kupiti dresove. Deluju dosta kvalitetno, mislim da su cene tako nekih 3-4 hiljade. Kupio sam tamo hokejaški dres St. Louis Blues, 5000 zlatnika, jako jako kvalitetan proizvod. Evo je slika, isti ovakav imam, original je, pa verujem da su i košarkaški originali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 kit tkachuk? rodjak tog lika, vlado tkachuk, zivi ovde u vrbasu. ishao je sa mojim ortakom u osnovnu. znam da je bilo u ns-u nekih dresova uprodavnici sportske opreme u jevrejskoj, na coshku prekoputa narodnog pozorishta. ne znam da li ima josh. znam da sam video dres nesha pre jedno godinu i po dana, ali nije bio neki izbor. a za ovu prodavnicu u dunavskoj ne znam, mada cene i nisu bash povoljne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Dada, Keith Tkachuk, bezuba legenda Preko puta pozorišta je Delta Sport Nike radnja čini mi se. Tamo ne očekuj niske cene. Zapravo, mislim da je to radnja sa najvišim cenama u gradu. Nisam primetio da imaju dresova. Generalno slabo imaju košarkaške opreme, uglavnom fenserske patikice, neke Nike majice i slične gluposti. Baš ću ovih dana proći Dunavskom da vidim kakvi su ti košarkaški dresovi pa ću se javiti. Kad sam poslednji put bio, bio je Bryant dres (beli), Pierce (zeleni), Carter (Nets) (onaj plavo-sivi), Anthony (svetloplavi) i još jedan, ali ne sećam se, sećam se da je bilo 6 komada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 (edited) Taj NBA Shop u dunavskoj je zakon, dosta stvari sam tamo uzeo, kvalitet je odlican. Bio sam sa drugom tamo nedavno, ima dosta dresova, u kompletu su oko 5k, a sam dres je valjda 2-3k. Nisu original, al' su identicni jebiga, i imaju rupice Planiram Durantov uzeti kad otopli Pre je bilo u nekoj radnji u centru NS-a, tu sam uzeo original Garnettov pre 5-6 godina, al' sad toga tamo vise nema, ili je tu sad druga radnja... @Stolet Jel ti ides na PMF? Mislim da sam video nekog na faxu u tom dresu http://treniraj.webe...id=27&Itemid=56 Hm, ovaj dres Rosea i Roya mi deluju primamljivo Taman sam prodao maticnu, pa da pametno potrosim pare Jesu to sigurno originali? Nekako mi ova cena jeftina za tako nesto... Edited February 9, 2011 by Zoidberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 valjda jesu. tako bar kazu na nba-serbia forumu. i meni rojev deluje primamljivo, ali bi bio bolji kad bi bio klasichni, a ne ovaj alternate/retro ili shta je vec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 @Stolet Jel ti ides na PMF? Mislim da sam video nekog na faxu u tom dresu Idem, na hemiju, a nema nas nešto previše sa takvim dresom na faksu Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Увек кад играм 2К или НБА Лајв узимам ретро дресове. Стари дресови >>>> нови дресови. Некако су ми ови нови дресови досадни,беживотни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 (edited) Idem, na hemiju, a nema nas nešto previše sa takvim dresom na faksu Pa, te dresove u glavnom nose wiggeri koji nemaju pojma kakav je to dres Ja sam video nekog kosijanera, moguce da si to ti. Ah, kako je svet mali OT : citam na hoopshype da postoji mogucnost da Anthony ode u LAL Edited February 10, 2011 by Zoidberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Pa, te dresove u glavnom nose wiggeri koji nemaju pojma kakav je to dres Ja sam video nekog kosijanera, moguce da si to ti. Ah, kako je svet mali OT : citam na hoopshype da postoji mogucnost da Anthony ode u LAL Što je najgore ja i pratim hokej i Blues-e, a to je najgore jer su 13. od 15 u konferenciji Dada, taj sam, nije nas nešto mnogo pa smo uočljivi. A i imam velik nos priznajem Šta ti studiraš? Možda sam i ja tebe video To sam za Carmela pročitao, ha jbg, kad u Majamiju imaju trojicu mogu i ovi uzeti još Anthony-ja. Nije mnogo verovatna ta trampa ipak, jer Denver hoće Bynuma, a Lejkersi ga ne daju. Lejkersi bi dali Odoma a ovima ne treba takav igrač kad imaju krilnih centara koliko im srce želi. Nije mi jasno kako, ali Raptorsi igraju egal sa Spursima Clippersi vode u MSG-u 15 razlike, Netsi vode protiv Hornetsa, šta se dešava? A, upravo videh, poveli Hornetsi, vraća se kosmička ravnoteža. Uf, malopre Ginobilli gurnuo Calderona pod Splittera, ovaj bio u skoku i padne na leđa, zamalo na glavu i da vrat polomi čovek. Jbt Ginobilli stvarno idiotski potez, ideš da guraš nekoga na svog saigrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Auuuuuuuu greške sudijske na utakmici Indiana - Šarlot, nisu svirali faul sekund pre kraja Jako jako bitna utakmica, Indiani je time poklonjeno 8. mesto na Istoku i bolji skoro u međusobnim susretima od Šarlota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2011&mm=02&dd=10&nav_id=491911 http://www.youtube.com/watch?v=DxqbyWsz7ps&feature=player_embedded Dobra riba ova voditeljka ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 BOBI SRBINEEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 (edited) primecujem da ste dotakli interesantnu temu dresova , logoa, parketa.... moj izbor dresovi* naravno ovaj levo:D i ovaj je odlican pa originalni grizli. metal:rockdevil: najgori dresovi* klasicno ciganisanje dodao bih jos stari dres denvera , stari-novi jutin , i onaj filadelfijin koji su koristili do pre 2 godine. najgori parketi* njujork , nju dzersi i indiana. najlepsi* san antonio , portland , finiks i orlando. stari parket hornetsa je bio prelep imali su i onaj sa mrezicom unutar reketa kada je divac igrao , isto veoma originalan. Edited February 10, 2011 by Pristojni urinator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 (edited) Jbt sad me podseti slika - šta je sa Chrisom Kamanom??? Prošle godine je igrao odlično, je l' povređen ili šta? A u Toronto dresu Antonio Davis, sila od igrača, ni Graham u dresu Klivlenda nije loš igrač ali ga niko neće. Barklija i Džordana ne treba komentarisati Taj parket Hornetsa sam baš spominjao kao najlepši EDIT: Sloun napušta Jutu Edited February 10, 2011 by Stolet Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 povredjen , ne znam koja ozleda je u pitanju. odigrao dobro par utakmica , valjda ce se vratiti ubrzo. crni dres chicaga (alternate) mi se takodje dopada. bolji mi je od legendarnog crvenog. lep parket supersonicsa sam zaboravio... prvi su uveli modu sa nijansama polja izvan reketa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Е, јбг...штета за Слоуна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts