Stolet Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Piše za Kamana da se verovatno neće vratiti pre završetka All-Star pauze. Ne mogu da verujem da Sloun više neće biti trener Jute, prosto neverovatno. Čuo sam da je bilo nekih problema sa igračima, ali da čovek ode, ovako, u toku sezone, posle tolikih godina, tuga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 (edited) Победа Лејкерса у Бостону. Реј Ален постао најбољи тројкаш у историји НБА . Edited February 11, 2011 by Мајор Гашпар 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 (edited) Raspuco se Anthony u zadnje vreme, dobro bi sad doso Knicksima Ako dodje ima da gazim sve zivo u 2K11, sa njim i Stoudemireom najlakse igram Edited February 11, 2011 by Zoidberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breakthru Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Allen kralj, obozavam tog coveka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Realno , ne moze ni da soli supu Redzi Mileru ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Ispustiše Celticsi 15 poena razlike u trećoj četvrtini Raduju se fanovi Lejkersa sad, ali mislim da im ovo ne znači mnogo, u reketu nije bilo O'Neal-a, ni jednog ni drugog, tako da su Lejkersi napunili koš iz reketa. To je samo jedna pobeda nad velikom ekipom, skoro su sve ostale izgubili. Počeo sam posle te gledati Denver - Dalas, Bilaps 18 poena u prvoj četvrtini I onda sam prestao gledati jer je već tad bilo 15 razlike pa sam mislio biće dosadna utakmica, kad ono na kraju 121-120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Boston samo sa jednim centrom,jbg mada ok su ekipica,samo mnogo su matori Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 EDIT: Sloun napušta Jutu nepojmljivo! bolje bi bilo da je sutnut deron williams posto vidim da zbog njega odlazi. slika najbolje docarava vremenski period proveden na klupi. nba ferguson. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Хорнасек и Стоктон!!! колико сам их само готивио! било је уживање као клинац гледати чувена финала Булс - Џез Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Čovek je NBA trener 32 godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 (edited) postavljen poslusni tyrone corbin , ljudi ja njega pamtim kao uzasnog igraca. da l je moguce da vise nema autoriteta koji mogu stati na put razmazenim zvezdama. deron da ima obraza zatrazio bi trade. Edited February 11, 2011 by Pristojni urinator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 http://www.gamewornuniforms.com/catalog/images/shawn-kemp.jpg kakav je bio kralj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Kakva ironija, džordansko zakucavanje a Džordan gleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 od kempa je ucio 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Zanimljivo pitanje na nba.com - da li će rekord koji je postavio Ray Allen ikada biti oboren? 57 000 ljudi kaže da neće, 56 500 kaže da hoće, neizvesno Ja sam glasao 'ne', najviše zbog toga što trenutno ne vidim nikoga ko bi mogao da obori rekord. Budućnost nije sigurna, ko zna, možda i dođe neko, ali voleo bih da Allen ostane na prvom mestu, veliki je igrač i čovek, pogotovo zbog silnog humanitarnog rada na koji troši mnogo vremena i novca Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 nepojmljivo! bolje bi bilo da je sutnut deron williams posto vidim da zbog njega odlazi. slika najbolje docarava vremenski period proveden na klupi. nba ferguson. Која су ово времена, вероватно пре грађанског рата... Четири белца на НБА фотографији (не рачунајући публику). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Jbg Malone nije na slici Kad smo kod belaca u NBA, Gortat igra dosta dobro u Finiksu. Realno trebalo bi da dobija veću minutažu od Lopeza, bolji je centar. Eno 10.3 poena po utakmici, 8 skokova, 56% šut iz igre, 75% slobodna bacanja, sve za 25 minuta u igri, odlična statistika za jednog centra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Toronto komentatori: -This isn't pretty. There's been 5 turnovers here in 54 seconds of play -You're right Matt -Can you blame the basketball? -No, I blame the 10 guys around it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Кливленд коначно победио. Џејмс се свађао с публиком у Детроиту јер су му вређали породицу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 sparsi dali 25 poena za poluvreme o.0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 sparsi dali 25 poena za poluvreme o.0 A primili 31 , i jedva izgubili , igras cvrsto , sa odbranom , a ne kao kad se sastanu neke picketine iz unije . Bez konfederacije nema dobrog basketa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 bravo za klivlend. Kad smo kod belaca u NBA, Gortat igra dosta dobro u Finiksu. Realno trebalo bi da dobija veću minutažu od Lopeza, bolji je centar. Eno 10.3 poena po utakmici, 8 skokova, 56% šut iz igre, 75% slobodna bacanja, sve za 25 minuta u igri, odlična statistika za jednog centra sunsi se dosta razlikuju od onih sa pocetka sezone , ali ja sticem utisak da ih je gentry tek sada uigrao i da ce prave utakmice tek doci. fascinantno je da je robin uvek starter iako ima nesto manju minutazu od poljaka. naravno , gortat jeste bolji , ali cupavac korektno odradjuje ulogu koja mu je namenjena. snazan je , zna da odlicno odigra odbranu kada je potrebno a nije centar koji ima obicaj da siluje sut. sa druge strane , marcin je izgleda mnogo toga naucio od howarda. sinoc su lagano pobedili jutu u solt lejk sitiju i gentry je dao vecu minutazu warricku koji je to naravno iskoristio , pritom je imao odlicna zakucavanja. od pocetka sezone tvrdim da hakima i channinga treba rotirati i davati im podjednaku minutazu jer je frye ''lazna cetvorka''. svaka mu cast na sutu za 3 ali cesto zna da bespotrebno forsira. cinjenica je da gentry ima dugacku klupu na raspolaganju i tu mogucnost moze jos bolje iskoristiti. finiksu je ostao relativno lak raspored do kraja sezone i imam utisak da ce se s portlandom boriti za play off do poslednjeg kola. mislim da svi jedva cekamo ukrstanja jer tada krece potpuno drugacija kosarka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Na ESPN su prekinuli prenos Knicks-Lakers i prebacili se u Klivlend da prenose produžetak Što su bili srećni i nasmejani igrači kad su pobedili, a komentator se drao kao da su osvojili titulu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 pogledao sam pregled iz klivlenda , nista bez tridesetpetogodisnjeg jamisona i griffinovog bacanja u publiku. daj neka promene onaj ciganski parket vec jednom ako im se dres ne menja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Evo zašto je Klivlend dobio utakmicu: http://www.youtube.com/watch?v=_rlmRBW79Lc Izgubili su sve te utakmice jer Mo Williams većinu nije igrao, čim se vratio odmah bolje ide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts