El Karnisero Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Минесота је синоћ у првој четвртини губила 15 разлике,Булси водили па изгубили,занимљиво вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 (edited) Da jbt, gledao prvo poluvreme Atlanta-Čikago, bilo 17 razlike pa sam prebacio na Boston-Finiks, bilo mi očigledno da će Čikago lako da dobije, Atlanta je igrala više nego očajno. Ali jbt, džaba Noah džaba Boozer kad Horford popizdi sa 31 poenom i 16 skokova. Mislim da je popizdio kad su ga faulirali, onako ruka oko vrata u skoku, stvarno idiotski faul, mislim da je Boozer bio krivac (ili možda Gibson), srećom Horford je nepovređen izašao iz svega toga. Horford je jedan od igrača koji je najviše napredovao od prošle godine, u Atlanti je od treće opcije postao prva, sasvim zasluženo. Krstić 13 poena na kraju EDIT: Večeras Majami-Orlando a profesor otkazao sutrašnja predavanja Edited March 3, 2011 by Stolet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Atlanta mi je skroz gotivna, jako dobar tim imaju. Nekako cela prva petorka je ujednacena manje-vise. A i igram sa njima u 2K11 pa su mi jos drazi Ocekujem ceveras karanje Orlanda od strane Jamesa Bice zanimljivo videti Bibbya kako ce se uklopiti u Miami, ta pozicija im je bila najkriticnija u prvoj petorci. Mada, ni sa centrima nisu nesto dobri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Pavlovic u Bostonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Ne da nisu dobri, nego su 28. u ligi po broju poena iz reketa Baš sam zapamtio, bila neka statistika, jako su loši sa centrima, očekujem apsolutnu dominaciju Howarda večeras. Verujem da će Majami pustiti njega da dominira, ja ga ne bih udvajao, ne treba da rizikuju raspucavanje ostatka ekipe. Neka Howardu 40 poena i 15-16 skokova ako će Nelson, Turkoglu, Richardson, Anderson, Reddick ostati na jedva 10 ili manje. A kako igraju, svi igrači Magica su očajni u poslednje vreme, sem Howarda (i Nelsona u prošloj utakmici, inače je i on daleko ispod očekivanja), tipujem na pobedu Majamija, ne posebno tešku, ali nadam se neizvesnoj utakmici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Читам извештај са утакмице Орландо-Мајами. Јеботе, да ли је могуће да су направили серију 40-9 или је у питању грешка? http://www.sportske.net/vest/kosarka/orlandu-derbi-lebronu-ni-24-nije-dosta-38306.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 ahahahahaa , kako su im se posrali u zivot i vrelinu! zasto mi uvek neko sranje iskrsne kada su najinteresantniji mecevji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Toliko o ozbiljnosti Majami Heat-a.Veceras Raptorsi dobijaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 I Denver kida posle trejda, baš fino igraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 (edited) 22-7 na kraju 3. četvrtine serija i 18-2 na početku 4., tako da da, 40-9, ludilo A ja zaspao na poluvremenu Orlando se budi, biće lud plej-of u istočnoj konferenciji Eto izgleda im dobro došlo što je Howard onako žestoko kritikovao saigrače. EDIT: Večeras Orlando-Čikago i San Antonio-Majami Edited March 4, 2011 by Stolet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 au koliko veceras dobre tekme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Atlanta-Oklahoma, Memfis-Nju Orleans, jbt kako to sve stići pogledati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Ja bas sinoc hteo gledati Miami-Orlando i negde oko pola 1 mi nestane internetsa, popizdio sam Veceras sudar kosarkaskih titana u svetskom centru kosarke btw, nesto nece da mi otvori http://atdhe.fm/ , ima li jos ko slican problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Jao sranje, neće ni meni, neki uzvičnik stoji Sinoć nije bilo nikakvih problema. Nadam se da nisu i taj server 'zaplenili' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 http://atdhenet.tv/ mozete i ovde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Eto završi prva utakmica u sklopu NBA sezone odigrana u Evropi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 a i nije bila neka... nadam se da ce sutra biti bar duplo bolja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Eto završi prva utakmica u sklopu NBA sezone odigrana u Evropi Надам се да то срање неће заживети. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Ja sam gledo Mythbusters umesto utakmice, i izgleda da se nisam zajebo Ako su vec hteli da NBA promovisu u zemlji ludom za manekenskim sportom na livadi trebali su bar da dovedu neke kvalitetnije timove, recimo Dallas i LAL, timovi sa dva najbolja evropljana trenutno. Ovako ce ih jos vise odbiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 A ja se pre par minuta setio da sam propustio Mythbusters Ali dobro, čeka se repriza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 (edited) Силовање Мајамија. Edited March 5, 2011 by Мајор Гашпар 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Auuuuuuuuuuu Eto ko je najbolji u ligi Jbt onaj Dampier-ov 'potez', Parker je za par centimetara izbegao lom vrata http://www.youtube.com/watch?v=_l8UChSHNx8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 (edited) Sta je sa Milicicem? Nema ga vec 2-3 utakmice, pisalo je nesto Family Matter/Personal... Btw, odkud da je Parker igrao sinoc, zar on nije povredjen? Malo glume nije na odmet Koji je kurac sa tim igracima u zadnje vreme, svi se nesto fudbalski ponasaju Udarila im ova Evropa u glavu Edited March 5, 2011 by Zoidberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 I mene iznenadio što je igrao sinoć, rekoše pre 3-4 dana da će pauzirati dve do četiri nedelje U Londonu tri produžetka, zanimljiva utakmica Večeras nema ništa posebno, Love cilja 50. uzastopni dabl-dabl, rekord je 51, ali neće još dugo U prošloj utakmici čovek imao 21 poen i 23 skoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=WoMLT2OFqjo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts