Jump to content

Nba

Aurora Calerva

Recommended Posts

Kod nas neko kaze dunum neko dulum...

E sad vele da je dunum pravilnije...

Al ko ga jebe...

...

Uze dalas...

ALi vratice to oklahoma na 2-2...

Vesbruk je goli kurac od igraca...

Mrzim takav tipa nazovi plejmejkera...

Lik ima 30 poena i 3,4 asistencije...

Jebo ga ajverson i marburi...

Najlosiji igraci lige uvijek bili...

Zato i gube...

• Downvote 1

Majmun Hejvud javno kritikovao Peđu za igru u odbrani, i to sve zato što ga je Durant posterizovao posle Pejinog ispadanja iz igre, ali tu je trener lud, 'de će bre Stojakovića na Duranta... A pičketina Hejvud je beskorisna vreća sala, zato je i dobio jedan od boljih postera u poslednjih par godina:

289zpex.jpg

jes vala, mnogo preteruje rouz. i ova mvp titula je mnogo doprinela tome. mlad je, verovatno misli da sve moze. nisam ni ja gledao, jebe me prehlada...

edit: glavni nedostatak cikaga je bek-suter. ja sam fan korvera jos od siksersa, ali on odigra jednu maestralno, pa deset nikako. bukvalno.

Edited by Grob Bez Dna

Од овога што је остало волео би да Далас узме, само зато што је у екипи група врхунских играча који нису узимали прстен никад (Новицки, Кид, Тери, Мерион, Пеђа)

• Upvote 1

Rose ne može biti plej nikako... Isti tip igrača kao Ajverson i Marberi, samo što su ova dvojica imala šut, dok Rose nema, dva puta kada se lomila utakmica, npr. na kraju produžetka, on ide na šut umesto na prodor, ima pileći mozak i strašne fizikalije. Od takvih u igrača u ligi me najviše nervira Westbrook, bezobrazan je, ima pileći mozak i svaki put zakopa Oklahomu, ne može on imati 15+ šuteva u ekipi u kojoj igra Durant.

strasno sta ispustise... ako izgubis 12 poena prednosti za 2 minuta, onda i ne zasluzujes veliko finale i prsten. nego, sta je ono, noa i dzejms zakopali ratne sekire? :lol: izgrlise se ko gejevi :haha:

ajd neki bek-suter, pa onda moze da se razmislja o prstenu.

Edited by Grob Bez Dna

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...