morbid god Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Spora je, al mi se dopada. Na tragu proslog albuma, jos ako ponove kvalitet sa istog.. Quote
Grobodan Posted August 5, 2009 Author Report Posted August 5, 2009 Pa sad, sve zavisi od konteksta albuma, ako je ovo jedina ovako spora onda super, ako su sve ovako spore onda ce biti zeznuto... i meni je OK pesma. Quote
Angelystor Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Spora pesma, ali zvuci daleko bolje od svake spore 1349 pesme sa novog (pa i Behemoth, ali nije na mestu poredjenje :] ), u stvari...ovo zvuci jebeno odlicno. Quote
morbid god Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Uporedjivati novi Behemoth i 1349(koji je blago receno govno) jeste bogohuljenje. A sto se tice novog SoTM, nista ne mora da znaci. Sudeci po ovoj pjesmi, zvuci odlicno. Ali da ne prejudiciramo. Quote
Grobodan Posted August 5, 2009 Author Report Posted August 5, 2009 Bas, tako je bilo i sa Pestilence, procurelo par dobrih pesama prvo i na kraju se ispostavilo da one jedino valjaju na albumu. Ali da jedva cekam album stoji. Quote
Lunar Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Zato ja i ne volim da tako slusam po jednu pesmu kada bend pusti, lepo sacekam josh malo da procuri ceo album pa natanane ga preslusam celog. Quote
Brynhildr Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Ja malo zaostajem. Elem, dobra je ova nova. Sve i da ima više sporih pesama, ne mora značiti da nisu dobre. Ali ne bih ništa da prognoziram dok ne čujem ceo album. Quote
Talvi Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 Due to "the complex production," the release date of "Privilegivm", the new album from German progressive black metallers SECRETS OF THE MOON, has been pushed back one week, and will now be made available in Germany and Austria on September 18, and in other European countries on September 21 via Prophecy Productions. Quote
Grobodan Posted September 13, 2009 Author Report Posted September 13, 2009 Jessss http://rapidshare.com/files/279149239/Secrets_Of_The_Moon-2009_by_Metadeat_Metalarea.org_.rar 1 Quote
morbid god Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Uh, kakvo fino dobro jutro. Quote
Talvi Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Kuruz skida black album? Neobicno jutro, u najmanju ruku. Quote
morbid god Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Sav sam rasturen od sinoc, napolju je govno od vremena, pritisli oblaci i oce/nece kisa... ali zato ovo Dok se ne skine, upalio sam malo Sworn to the dark da se zagrijem. A sad mi toplo oko srca, valjda i oni izdaju album ove godine Quote
Grobodan Posted September 13, 2009 Author Report Posted September 13, 2009 "Privilegivm" is an album of sacral depths; it's like an opening of the sky, the phoenix from the ashes after the highs and lows of the last years. And it's an album full of pride, full of light and the spectra of unlight, full of death and blasphemy. A pure metal album composed and recorded to be listened to loud and in complete darkness. Quote
kuruz Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Kuruz skida black album? Neobicno jutro, u najmanju ruku. Шта је ту необично? Quote
Talvi Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Mislio sam da si skroz u magicnom PoS/Ministry svetu ovih dana. Quote
kuruz Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 (edited) За квалитет увек има места. Чак сам паузирао скидање последње епизоде Жена фудбалера због овога. Edited September 13, 2009 by Sgt. Major Quote
morbid god Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Jebale te zene fudbalera Kako mozes da gledas ono njesra, meni to otac redovno prati Inace, upravo unrarujem album, see u boys and girls. Grobe, svaka ti dala dje god ti pozelis. Quote
kuruz Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Врхунска серија, не кењај. Кад се вратим из клаџе, бацам се на слушање овога. Quote
morbid god Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Album je pravi test za slusaoca - zbog svoje kompleksnosti zahtjeva potpunu koncetraciju, ali i strpljenje jer traje vise od jednog sata. Ovako na prvo obrtanje, evidentno je da Privilegivm u tehnickom smislu nije odmakao daleko od Antithesis. Mozda su ga malo usporili, al u sustini je to aprgrejdovani prethodnik. Ovo prosto mora da se preslusa jos nekoliko puta, i to bez ometanja. Preporucujem slusalice Quote
oʞɾoƃ Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Zajebite ovo sranje, procureo novi Marduk. Quote
morbid god Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Hahahaha, imam osjecaj da ce ovaj tvoj post biti svojevrsni FAIL. New album fail Quote
kuruz Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 For They Know Not se izdvaja na prvo slušanje. Pomalo jednoličan album. Quote
morbid god Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Mozda su mogli da ga skrate jedno 10-15 minuta, to je jedina zamjerka. Mada necu da pricam bezveze, idem da probam novi Marduk(osim ako nije fejkerica), a Privilegivm obrcem veceras na miru. Quote
Recommended Posts