Lou Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 BM po sunčanom vremenu je najbolja stvar. Izađeš u julu na ulicu, pustiš Emperor i osetiš zimu u kostima. Inače provaljujete kako se album pri kraju ucrnjuje do koske i usporava, kao da je na izdisaju. Album ima tok, apsolutno. Prva pesma krene da zakucava sa onim "Seven... bells!", posle samo razvija i ide sve dublje. Quote
Talvi Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 Secrets of the Moon In the light of recent events please note: there won't be any interviews related to "seven bells" for several reasons. Let the music speak instead. Quote
Grobodan Posted March 20, 2012 Author Report Posted March 20, 2012 sad sam video JEBEM IM MATER JA Quote
Talvi Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 Mene zanima kakvi su to "recent events". Quote
kuruz Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 O čemu se radi? Pitao sam tamo, niko ne odgovara. Quote
Grobodan Posted March 20, 2012 Author Report Posted March 20, 2012 Ma ja kapiram da su u fazonu da će muzika sve reći. Nisu ni pre bili bolji, baš su bili teški na intervjuima, uber kratki odgovori uglavnom svuda. Quote
Lou Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 Mene zanima kakvi su to "recent events". Isto. Quote
In The Flesh Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 Ovako, šta mi je u winampu trenutno: OSI Tek sad vidim ovo... Je li izašao novi OSI ili si dobio promo? Valja li? Quote
kuruz Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 таман помислим да је овај почео да слуша квалитет, а он тражи информације о неком прог издркавању пацијент Quote
In The Flesh Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 таман помислим да је овај почео да слуша квалитет, а он тражи информације о неком прог издркавању пацијент Skinuo sam album samo se kanim da ga preslušam. Quote
kuruz Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 (edited) Обавезно, сјајан је. Мени овакав блек метал тренутно највише одговара, Фарсот и СОДМ су бм бендови које највише слушам у последње време. Edited March 21, 2012 by Underkuruz Quote
Grobodan Posted March 21, 2012 Author Report Posted March 21, 2012 Nemačka škola kvaliteta Tebi bi se Kuruze svideo OSI, ti voliš takav prog. Quote
kuruz Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 ма знам, него волим да чачкам народ по Јуметалу нећу више да дирам ЕТФ-а, довољно му је што је остао без карте за фан пит Quote
In The Flesh Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 Yes this is jak. I OSI nije izdrkavanje. Preslušaj koji album, blekeru. Quote
LotusEater-- Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 dobar novi SotM. ocekivao sam nesto drugacije, ali bas su me prijatno iznenadili. super lezi kad se slusa u celosti, ima tu neku zajebanu atmosferu, a i to usporavanje albuma na kraju je odlicno, daje mu na tezini... kad se sve sabere, jako dobar album. Quote
Angelystor Posted April 11, 2012 Report Posted April 11, 2012 Sve je to super al prethodni zvuci nekako ''pametnije i smelije''. Tako nesto. Solidan je ovo album, ali mi ni prineti ni jednom od prosla dva. Privilegivm jeste bio tezak, ali mi bio bolji iz slusanja u slusanje, ovaj mi bukvalno sve tezi da slusam svaki naredni put. Quote
Grobodan Posted April 11, 2012 Author Report Posted April 11, 2012 Meni se ovaj novi sluša vazda. Three beggars mi postala omiljena, imao sam neke halucinacije uz nju. Quote
Lunar Posted April 12, 2012 Report Posted April 12, 2012 (edited) I meni je bas nikakav ovaj novi album, to su ti rifovi i atmosfera sa proslog albuma, ali nekako sve zvuci dosta slabije i daleko ne inspirativnije. Ne vidim svrhu da slusam ovaj album, kada imam sve to samo daleko bolje na proslom. Edited February 28, 2013 by Lunar Quote
Demon Seed Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 Ma da, glupost, album se zove Seven Bells, a na pocetku zvono udarilo 4 puta (??) Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 1, 2013 Report Posted March 1, 2013 Ovo im je najbolji album,ima toliko suptilnih detalja,kad bih ti reko da uistoimenoj pesmi ima 10 gorguts fora koje su tako dobro uklopljene,meni genijalan Quote
Talvi Posted June 27, 2013 Report Posted June 27, 2013 (edited) ja sam tek danas provalio da je "The Three Beggars (Satan's Church)" zasnovana na Von Trier-ovom "Antihristu", uopšte nisam povezao naslov pesme sa filmom tek me je tekst prosvetlio someone must die when the three beggars arrive Edited June 27, 2013 by Talvi Quote
Grobodan Posted October 22, 2014 Author Report Posted October 22, 2014 (edited) novi sGov bend, nije loše Edited October 22, 2014 by Talvi Quote
Recommended Posts