HeLLsarma Posted March 14, 2020 Report Posted March 14, 2020 Bas je goth rock, ok zvuci, ali nadao sam se da ce se malo vratiti na stari zvuk i napraviti bolju fuziju svega. Na primer, to je odlicno odradio Blaze Of Perdition na novom albumu. Nadam se da je ostatak album bolji. Quote
Talvi Posted March 14, 2020 Report Posted March 14, 2020 mislim da od njih i black metala više nema ništa u budućnosti. očigledno je ovo zvuk ka kojem su oni odavno išli i zvuči mi jako iskreno, ovo je prosto to što oni vole i hoće Quote
In The Flesh Posted April 24, 2020 Report Posted April 24, 2020 Jedan od najbezveznijih krajeva ikad. Quote
Angelystor Posted April 24, 2020 Report Posted April 24, 2020 Meni kraj jedino čega se sećam I beskrajno blentavi Saterlend naravno. Quote
kuruz Posted May 7, 2020 Report Posted May 7, 2020 https://www17.zippyshare.com/d/SLv5GFo0/36746/Secrets of the Moon - Black House (2020).rar red je da se tema prebaci na neki gothic electro trte mrte Quote
Talvi Posted May 7, 2020 Report Posted May 7, 2020 dakle, da potvrdimo odmah: na ovom albumu nema ni sekund metala, kamoli black metala sG je najzad snimio album kakav je očigledno oduvek hteo, ovo je oldschool goth meets grunge fazon, na pola puta između The Mission i Alice in Chains otprilike. He Is Here mi je baš dobra na prvo slušanje, crn i težak kantrelovski grunge, ali uglavnom polako će se variti ovo u narednim mesecima dok lete nule u recenzijama po arhivama Quote
Grobodan Posted May 7, 2020 Author Report Posted May 7, 2020 6 hours ago, Talvi said: sG je najzad snimio album kakav je očigledno oduvek hteo Sve ok samo što mora da znači da je on ovo oduvek hteo? To mi zvuči kao da je stare albume snimao preko kurca, s čim se ne bih složio. Okej promenila se muzika, on se verovatno izmenio kao čovek, sve kul samo ne volim taj stav da je sviranje metala neki primitivizam a kad se bend izmeni u mekšem smeru sazreli su i sl. 3 1 Quote
Talvi Posted May 8, 2020 Report Posted May 8, 2020 mislim da je to baš sa svakim novim albumom bivalo sve očiglednije, od Shepherd-a na ovamo se videlo kuda će to da ide i ovo sad mi je najočekivanija stvar ikad, bukvalno ako sam na jedan black bend trebao da stavim pare da će jednog dana da batale metal potpuno to bi bili oni, a prošli je to samo potvrdio ne mislim nužno da sG sad više ne voli metal ili šta god, ali da mu je u manjoj ili većoj meri bio "stepenište" da se izbaci ovakav album u jednom momentu Quote
Descender Posted May 13, 2020 Report Posted May 13, 2020 On 5/8/2020 at 5:27 AM, Talvi said: bukvalno ako sam na jedan black bend trebao da stavim pare da će jednog dana da batale metal potpuno to bi bili oni Isto. I ne žalim se. 😁 1 1 Quote
Angelystor Posted May 21, 2020 Report Posted May 21, 2020 (edited) Nešto mi nemetal dan danas, pa rešio da dam šansu Black House-u. Muzički je sasvim ok, već na prvu mi par pesama prijemčivo, ali ovaj vokal nema teorije da podnesem. Edited May 21, 2020 by Angelystor Quote
kuruz Posted May 21, 2020 Report Posted May 21, 2020 meni užasno, pao shift delete posle dva slušanja Quote
Angelystor Posted February 28, 2022 Report Posted February 28, 2022 Quote Secrets Of The Moon, a German black metal band that has been going since 1995, is hanging it up. The band will play their final show at the Party San Open Air festival in Schlotheim, Thuringia, Germany from August 11 to 13 and then call it quits for good. "We are seeing the darkness at the end of the tunnel", said vocalist Phil Jonas on behalf of the band. "From the moment that we built the four walls of the 'black house' with our bare hands skyward, we knew this would be not only our ultimate record but the epitaph at our final resting place. We thank you for walking this long winding idiosyncratic path with us over all these years. It has been an illuminating ride. Our appearance at this year's edition of the Party San Open Air will mark our final festival show." Quote
Recommended Posts