Deftone Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 I gde dusa moja !? U hladnoj utrobi sebicnosti i besmisla Uvaljana u krv hladnu od samoljublja Pokorena tamom, osudjena trajanjem I gde plac i bol, za koga !? Za nju! I gde dusa moja !? Pljuvana, koriscenja, cepana, placena Kome na prag kucni ? Ima li doma ? I gde plac i bol, za koga !? Za nju! I nema duse, nema doma kraja, tame, svetala, sveta nema Postoji samo secanje, prljavo i nezeljeno Obelezeno bolom, mirise na ljubav I gde plac i bol, za koga !? Za nju! POSEVECENO IVANI (Creative Romance) Pateticno zar ne?
Vresište Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Ah, ja verovatno ne bi trebalo da postujem ovde jer mi je dusha prljava k`o rudarev donji vesh, al` `ajde... Pa ako ti je neka uteha - mnogo bolje pishesh od nje. A riba se uvaljala u samoljublje do te mere da izgleda da joj nije bitno da li je u pravu nego samo koliko misli da je u pravu. Verovatno ste delili jednu istinsku stvar - oboje ste voleli nju...prebolechesh, javiche ti se samo kad porastesh...
Platina Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Ja o njoj nikad ne bi pisala pesme... Ali pesma nije loša uopšte...
blondie Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 meni je ovo zabavno i cak mi se svidja. bas mu je puk`o film. energicno - i neusiljeno a to je ipak nesto. primjecujem da covjek ima neke frke s fotnovima, nek mu neko pomogne.
AGGRESSOR55 Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 (edited) a taj plac je bio miraz? a jel bila kuca na placu? EDIT: Vidim, naucio si da pises pa su textovi izgubili originalnost Edited June 4, 2006 by AGGRESSOR55
<Creative_Romance> Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 ...zar nije? ...zar je bilo potrebno za tom pesmom? i ko si ti uopste?
Inuria Malkava Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 ...zar nije? ...zar je bilo potrebno za tom pesmom? i ko si ti uopste? 1. Kaze se "bilo potrebe", a ne "bilo potrebno" u ovoj recenici. 2. A i nisi ti tu da odredjujes da li za pesmom ima ili nema potrebe, vec da je komentarises. 3. I autor pesme ili bilo ko koga si pitala "i ko si ti uopste?" bi to trebalo da iznese u profilu ako zeli.
<Creative_Romance> Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 (edited) I gde dusa moja !? U hladnoj utrobi sebicnosti i besmisla Uvaljana u krv hladnu od samoljublja Pokorena tamom, osudjena trajanjem I gde plac i bol, za koga !? Za nju! I gde dusa moja !? Pljuvana, koriscenja, cepana, placena Kome na prag kucni ? Ima li doma ? I gde plac i bol, za koga !? Za nju! I nema duse, nema doma kraja, tame, svetala, sveta nema Postoji samo secanje, prljavo i nezeljeno Obelezeno bolom, mirise na ljubav I gde plac i bol, za koga !? Za nju! POSEVECENO IVANI (Creative Romance) Pateticno zar ne? ...i ponovo mrak ...lavirint grubih reci i ponovo teturam u magli ...secanje i bol Poslednji krik slomljenog srca nudim tvojim usnama i hodnicima tvojih misli Poslednji put molim za tebe, nudim hladne ruke i suzama okupane oci Poslednji put preklinjem sujetu, nudim slomljenu dusu i strahom prozeta krila ...i ponovo mrak ...lavirint bezbojnog glasa i ponovo teturam u magli ...secanje i bol Edited June 6, 2006 by <Creative_Romance>
Vresište Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 @ vrlo emotivno nestabilno stvorenje.... Elem, Ovo je forum - dakle jedna varijanta virtuelne stvarnosti. Svi koji dolaze ovde dolaze da bi ubili dosadu, tako da chitavu ovu prichu tako treba i prihvatiti. Ako te ova sranja pogadjaju - teshko tebi u privatnom zhivotu....
<Creative_Romance> Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 ...ponekad se zapitam koliko jos besmislenih reci ce vam trovati vec zatvoren um?! ...ponekad se zapitam dokle cete suditi sopstvenoj neiformisanosti i pokazivati maske jakih, nedodirljivih...?! ...oci vam sirom otvorene a tako slepe...!
Vresište Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Hm, Vidim umemo s metaforama...da si dala komentar na avatar direktno sad bi SSmoreck popizdela... Btw., ovo ti sve mnogo bolje ide na Srpskom...aj sad zdr`!
AGGRESSOR55 Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 dame i gospodo, prisustvujemo freestyle battle-u izmedju mc creative romance i mc deftone-a say yeah
Baal Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Slobo, pičko stara, imaš problem sa tagom u potpisu (SIZE=7).
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 kakva je to apokaliptichna silueta na avataru....
Vitamin K Experience Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Osećam seksualni naboj u tvojoj poruci. Mora da je to zato što sam emotivan. Deftone, želim ti brzo ozdravljenje. Odvali Textures ili Močugu.
Recommended Posts