Angelystor Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Dakle holandska spid/thrasherica. Prvo su se zvali Mysto Dysto, izdali oddlichan album 86e(zlatna thrash godina) "The Rules Have Been Disturbed", i demo posle toga, nakon chega menjaju ime(iz ochiglednog razloga u Mandator izdaju josh dva albuma, meni lichno neshto slabija nego MD album, i raspadaju se krajem 80tih... Marcel Vedurman, gitarista, danas svira u Altaru(inache mnogo dobar holandski death).. Ko je slushao nek ostavi komentare. FULL SPEED TO HELL!!!!!!! Quote
StarbreakeR Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Nisam slusao ali iz iskustva znam da ti bendovi koji su kratko trajali mnogo su vredeli... Quote
Angelystor Posted June 3, 2006 Author Report Posted June 3, 2006 Pa to ne mora nishta da znachi..ali chinjenica da su iz Holandije - Quote
WoI Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 ovo ti zvuci zanimljivo koleza Potrudicu se da nabavim Quote
MudriPanj Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Nisam slusao ali iz iskustva znam da ti bendovi koji su kratko trajali mnogo su vredeli... istina, istina... Quote
Max Butcher Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Marcel Vedurman je svirao gitaru u mnogo poznatijem bendu Orphanage. Quote
RNA Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Orphanage, valjda su i oni neki death, gothic, ili sta mu ga ja znam. Sirotiste, u prevodu. OK, haj'mo ispocetka. Taj Mysto Dysto nism slusao, ali mandator je odlican, bar ovaj album "Perfect Progeny" sto mi doca dostavio. Moram od Karlita da maznem njegov "Initial Velocity" da cujem i to. Quote
Angelystor Posted November 9, 2006 Author Report Posted November 9, 2006 Znam, aman zaman, sta znachi orphanage. "E, trt, ja sam bio ubedjen da su ovi Svabe. Nista, zatvaram." Ima i nemachki Mandator..ali oni su neki death valjda..(nesam slushao) Quote
RNA Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Ti se valjda zvahu Mandatory, ali nema veze. Ne, bio sam ubedjen za ove Holandeze da su Svabe, ali tek sam se danas setio da pogledam na ploci kako se zovu clanovi benda. Quote
lemmy sixx Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Dobar ovaj Mandator...oba albuma su sasvim dobro thrasharenje.Nista sto cu slusati sa neverovatnim uzbudjenjem,ali skroz su ok.Dobar bend. Stavio sam sada da se skida ovaj Mysto Dysto.Moronsko ime,videcemo kakva je muzika. Quote
Divlji Tigar Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 Mandator je jebeno odlican bend. Quote
Divlji Tigar Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Da malo oživim temu. Prvi album rastura, pesme "Jack Boots And Leather Caps" je savršena. Ni drugi album nije ništa lošiji. Quote
Recommended Posts