Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dakle holandska spid/thrasherica. Prvo su se zvali Mysto Dysto, izdali oddlichan album 86e(zlatna thrash godina) "The Rules Have Been Disturbed", i demo posle toga, nakon chega menjaju ime(iz ochiglednog razloga icon_smile.gif u Mandator izdaju josh dva albuma, meni lichno neshto slabija nego MD album, i raspadaju se krajem 80tih...

Marcel Vedurman, gitarista, danas svira u Altaru(inache mnogo dobar holandski death)..

Ko je slushao nek ostavi komentare.

FULL SPEED TO HELL!!!!!!! icon_rockdevil.gif

• 5 months later...
Posted

Orphanage, valjda su i oni neki death, gothic, ili sta mu ga ja znam. Sirotiste, u prevodu.

OK, haj'mo ispocetka. Taj Mysto Dysto nism slusao, ali mandator je odlican, bar ovaj album "Perfect Progeny" sto mi doca dostavio. Moram od Karlita da maznem njegov "Initial Velocity" da cujem i to.

Posted

Znam, aman zaman, sta znachi orphanage.

"E, trt, ja sam bio ubedjen da su ovi Svabe. Nista, zatvaram."

Ima i nemachki Mandator..ali oni su neki death valjda..(nesam slushao)

Posted

Ti se valjda zvahu Mandatory, ali nema veze. Ne, bio sam ubedjen za ove Holandeze da su Svabe, ali tek sam se danas setio da pogledam na ploci kako se zovu clanovi benda.

• 10 months later...
Posted

Dobar ovaj Mandator...oba albuma su sasvim dobro thrasharenje.Nista sto cu slusati sa neverovatnim uzbudjenjem,ali skroz su ok.Dobar bend.

Stavio sam sada da se skida ovaj Mysto Dysto.Moronsko ime,videcemo kakva je muzika.

• 2 months later...
  • 1 year later...