ABVH Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 http://www.harbx.com/images/desktop/transf...1280x1024_1.jpg Evo vam jedan od Deseptikona Baricade...Pandurkski auto... Quote
Жвакић Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Ja sam pomalo skeptican po pitanju ovog ostvarenja, ali cu ga odgledati garantovano! Quote
RNA Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Mislim da je dobro sto su u startu napravili otklon u odnosu na crtani film, da se ljudi ne nadaju previse istim likovima. Quote
Nightwing Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Evo vam jedan od Deseptikona Baricade...Pandurkski auto... njah meni se to ne svidja Quote
RNA Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 OK, slazem se, suvise je tehno, ali moras priznati da izgleda daleko realnije nego u crtanom filmu. Tamo su mi neke transformacije bile pomalo i smesne, pogotovo kad im se menja velicina. Onoliki Megatron se transformise u pistoljce koje moze da stane u ruku Soundwave-u... ma,da. Quote
Geozee Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 E da cuo sam za to. Ortak mi je video trailer i kaze da je perverzija. Quote
Жвакић Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 OK, slazem se, suvise je tehno, ali moras priznati da izgleda daleko realnije nego u crtanom filmu. Tamo su mi neke transformacije bile pomalo i smesne, pogotovo kad im se menja velicina. Onoliki Megatron se transformise u pistoljce koje moze da stane u ruku Soundwave-u... ma,da. Slazem se. Quote
Zagrivuk Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Video sam trailer, ali kao i svaki drugi, ostavi neki utisak, ali ne znaci da ce film biti dobar Quote
Nightwing Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 koliko ja znam pusten je teaser a ne trailer... trailer ide na premijeri filma `Eragon` ili kako se vec zove.... ako je trailer iscureo na net - dajte link Quote
[4] Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 A sta, kao po prici su mutirali kad su dosli na Zemlju? odgledaj prvu epizodu, prvog serijala Teletran 1 im je dodelio zemaljske oblike, nakon sto se brod slupao na zemlji zajedno sa deseptikonima i autobotima naravno, ko zna kakva ce prica biti u filmu meni samo nije jasno zasto je koji kurac Starscream F-22 kad se u crtanom jasno vidi da je Mig-29 i on i Thundercracker i onaj treci jebeni Amerikanci Quote
Tatyannahhh Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 da ja ne bih kucala do prekosutra citaj ovo http://en.wikipedia.org/wiki/Transformers_series skidam nekih 12GB Beast Wars-a,pokusavam da kompletiram sve vec jedno godinu dana Quote
RNA Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 ' date='8. 12. 2006, 13:38' post='1249604'] meni samo nije jasno zasto je koji kurac Starscream F-22 kad se u crtanom jasno vidi da je Mig-29 i on i Thundercracker i onaj treci Mislis da je ono Mig-29, kao neprijateljski avion? Meni su licili dosta na F-14. Quote
MC Hammer Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Nije F-14... Nije ni Mig... Samo nekako liči na 29ku. I drago mi je zbog toga. Quote
Жвакић Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Starskrim, Tanderkreker i Skajbord se bese zvao 3. Svi su isto izgledali, samo su se razlikovali po boji. Quote
ABVH Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Roboti se pretvore u automobilee i avione da bi se zakamuflirali mislim da bi mig malo strcao usred US army base http://en.wikipedia.org/wiki/Transformers_%282007_film%29 Quote
[4] Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 pa to je tad bila fora kao Rusi su zli, kako ne kontas meni definitivno najvise lici na 29ku al bitno da se slazemo da sa F-22 veze nema Quote
RNA Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 Ma, kontam skroz, to sam i uzeo kao pretpostavku, ali nije nelogicno da Ameri kao superiornu tehnologiju koju su vanzemaljci uzeli da kopiraju ubace svoje avione. Starscream je bio belo-crven, Thundercracker plavo-beo, a Skywarp crno-ljubicast. Tek kad sam pogledao film sam video da je od Thundercracker-a nastao onaj lik Scourge. Quote
Nightwing Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 skidam nekih 12GB Beast Wars-a,pokusavam da kompletiram sve vec jedno godinu dana radujem se tome samo da je kvalitet dobar Quote
Herr_Wolf Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 ' date='8. 12. 2006, 13:38' post='1249604'] odgledaj prvu epizodu, prvog serijala Teletran 1 im je dodelio zemaljske oblike, nakon sto se brod slupao na zemlji zajedno sa deseptikonima i autobotima naravno, ko zna kakva ce prica biti u filmu meni samo nije jasno zasto je koji kurac Starscream F-22 kad se u crtanom jasno vidi da je Mig-29 i on i Thundercracker i onaj treci jebeni Amerikanci To i mene nervira, niko skoro nije kao u crtacu, Bamblbi nije buba, Ajronhajd nije kombi i otkud diseptikonima policijski auto, otprilike vec mogu da zamislim u kakvoj ce ga sceni upotrebiti... A iako su i meni Starscream & co. licili na migove, trebalo bi da pretstavljaju F-15ice. Ameri su posebno osetljivi na svoje avione, tako da i ne verujem da su hteli da naprave migove... Da, i to da je Megatron crni mlaznjak!!! Ok, glupo je da bude pishtolj, ali trebao bi da bude tenk ili tako nesto... Bar je Soundwave jos uvek kasetofon Quote
RNA Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 (edited) To i mene nervira, niko skoro nije kao u crtacu, Bamblbi nije buba, Ajronhajd nije kombi i otkud diseptikonima policijski auto, otprilike vec mogu da zamislim u kakvoj ce ga sceni upotrebiti... Kad smo vec kod policijskih automobila, otkud to da Deseptikoni uopste imaju auto? Automobile su imali Autoboti, zato su se tako i zvali. I zar nije policijski auto zavni Prowl bio medju Autobotima? Edited December 10, 2006 by RNA Quote
ABVH Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Autobot - AUTOnomus roBOT To je naziv za celu rasu...kada su se Megatron i ekipa odcepili ovi su ih nazvali Deseptikonima Quote
RNA Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 A to li je? Ja sam uvek mislio da je auto vezano za njihovu formu automobila. Deseptikone sam pohvatao odmah - Deception (prevara), Cons (varalice) itt. Quote
Жвакић Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Nesam ni ja znao to. A zbog cega su se bese razdvojili? Quote
Recommended Posts