Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mislim da je dobro sto su u startu napravili otklon u odnosu na crtani film, da se ljudi ne nadaju previse istim likovima.

Posted

OK, slazem se, suvise je tehno, ali moras priznati da izgleda daleko realnije nego u crtanom filmu. Tamo su mi neke transformacije bile pomalo i smesne, pogotovo kad im se menja velicina. Onoliki Megatron se transformise u pistoljce koje moze da stane u ruku Soundwave-u... ma,da.

Posted

OK, slazem se, suvise je tehno, ali moras priznati da izgleda daleko realnije nego u crtanom filmu. Tamo su mi neke transformacije bile pomalo i smesne, pogotovo kad im se menja velicina. Onoliki Megatron se transformise u pistoljce koje moze da stane u ruku Soundwave-u... ma,da.

Slazem se. :da:

Posted

A sta, kao po prici su mutirali kad su dosli na Zemlju?

odgledaj prvu epizodu, prvog serijala

Teletran 1 im je dodelio zemaljske oblike, nakon sto se brod slupao na zemlji zajedno sa deseptikonima i autobotima

naravno, ko zna kakva ce prica biti u filmu

meni samo nije jasno zasto je koji kurac Starscream F-22 kad se u crtanom jasno vidi da je Mig-29

i on i Thundercracker i onaj treci :)

jebeni Amerikanci

Posted
' date='8. 12. 2006, 13:38' post='1249604']

meni samo nije jasno zasto je koji kurac Starscream F-22 kad se u crtanom jasno vidi da je Mig-29

Mislis da je ono Mig-29, kao neprijateljski avion? Meni su licili dosta na F-14.

Posted

pa to je tad bila fora kao Rusi su zli, kako ne kontas :)

meni definitivno najvise lici na 29ku

al bitno da se slazemo da sa F-22 veze nema :)

Posted

Ma, kontam skroz, to sam i uzeo kao pretpostavku, ali nije nelogicno da Ameri kao superiornu tehnologiju koju su vanzemaljci uzeli da kopiraju ubace svoje avione.

Starscream je bio belo-crven, Thundercracker plavo-beo, a Skywarp crno-ljubicast. Tek kad sam pogledao film sam video da je od Thundercracker-a nastao onaj lik Scourge.

Posted
' date='8. 12. 2006, 13:38' post='1249604']

odgledaj prvu epizodu, prvog serijala

Teletran 1 im je dodelio zemaljske oblike, nakon sto se brod slupao na zemlji zajedno sa deseptikonima i autobotima

naravno, ko zna kakva ce prica biti u filmu

jebeni Amerikanci

To i mene nervira, niko skoro nije kao u crtacu, Bamblbi nije buba, Ajronhajd nije kombi i otkud diseptikonima policijski auto, otprilike vec mogu da zamislim u kakvoj ce ga sceni upotrebiti...

A iako su i meni Starscream & co. licili na migove, trebalo bi da pretstavljaju F-15ice. Ameri su posebno osetljivi na svoje avione, tako da i ne verujem da su hteli da naprave migove...

Da, i to da je Megatron crni mlaznjak!!! :confused: Ok, glupo je da bude pishtolj, ali trebao bi da bude tenk ili tako nesto...

Bar je Soundwave jos uvek kasetofon :lol:

Posted (edited)

To i mene nervira, niko skoro nije kao u crtacu, Bamblbi nije buba, Ajronhajd nije kombi i otkud diseptikonima policijski auto, otprilike vec mogu da zamislim u kakvoj ce ga sceni upotrebiti...

Kad smo vec kod policijskih automobila, otkud to da Deseptikoni uopste imaju auto? Automobile su imali Autoboti, zato su se tako i zvali. I zar nije policijski auto zavni Prowl bio medju Autobotima?

IPB Image

Edited by RNA
Posted

Autobot - AUTOnomus roBOT

To je naziv za celu rasu...kada su se Megatron i ekipa odcepili ovi su ih nazvali Deseptikonima

Posted

A to li je? Ja sam uvek mislio da je auto vezano za njihovu formu automobila. Deseptikone sam pohvatao odmah - Deception (prevara), Cons (varalice) itt.