RNA Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Da li bese oko toga da li treba da pokore planetu na koju su se srusili? Quote
ABVH Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Srecna nova godina narode...evo vam prvi draft scenarija...PRVI DRAFT...ne onaj po kome snimaju film...vec prvi... od pre godinu i po... Imena nece biti ista, npr. Soundwave ce da se zove Frenzi(po jednoj od kasetica) u filmu.Pravog Sounwave cuvaju za nastavak. I Energon ce da se zove Allspark(hteli su da ga nazovu Matrix of leadership ali nisu hteli da se mesaju sa Matrix triologijom) U Draftu se nalazi okvirno prica koja ce da bude u filmu i mozda zadrze jos nekih 50%...UZIVAJTEEEEEEEEEEEEE!!!! http://www.filefactory.com/file/333e28/ Quote
RNA Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Toliko o tome da ce Soudwave ostati Soundwave. Ah, Frenzy, Rumble-ov crveno-crni blizanac. Quote
Жвакић Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Nemoj da pricas da ce biti nastavak?! Quote
RNA Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Cekaj dok dozivimo prvo prvi deo. do nastavka ko ziv ko mrtav (sad zvucim kao Karlo). Quote
Aliengor Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 (edited) Izasla prva fotka! Edited December 19, 2006 by Aliengor Quote
ABVH Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 TREJLER! TREJLER! TREJLER! TREJLER! TREJLER! TREJLER! TREJLER! TREJLER! TREJLER! TREJLER! TREJLER! TREJLER! TREJLER! TREJLER! TREJLER! http://uk.promotions.yahoo.com/transformers/ Quote
RNA Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Meni samo nije jasno sta na onoj fotki treba tacno da se vidi od onolike prasine. Quote
niking Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Trejler je skroz bzvz, gomila nabacanih slika iz filma koje apsolutno nista ne otkrivaju... sacekacu film pa cu da komentarisem... ali, mislim, Alien vrisak... Quote
Aliengor Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 da ali ovo je tieser trejler,obicno ne otkriju odmah,kad izadje full trejler.. Quote
Жвакић Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Video sam ga i nije nesto specijalno. Quote
Tatyannahhh Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 svidja mi se mada izgleda kao trejler za film tipa broken arrow... Quote
Vitamin K Experience Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Pripreme za reklamnu kampanju uveliko teku. Dobijate ekskluzivan snimak iz tajnih prostorija gde je odigran beta test Optimusovog Laser Cannon-a. Možete primetiti malu izmenu u konceptu kolor imidža samog autobota. Crvena je zamenjena roze bojom. Znate, i Optimus ima svoje potrebe. Optimuse, nemoj zbog ovoga da me biješ, kumim te Quote
RNA Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Kad pomenu Optimusa, kada je on dobio nos? Hocu reci, on je bio kamion bez 'nosa', sad ga odjedanom dobi. Quote
Vitamin K Experience Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Odlično zapažanje. To je novitet u celoj priči. Roze. Nos. Njuška, tačnije. Quote
Geozee Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Ma oni ce sada totalno da izmene istoriju transformersa. Quote
Vitamin K Experience Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Počeli smo od njuške pink... Psychodelic Quote
Nightwing Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Ma oni ce sada totalno da izmene istoriju transformersa. ma jok Quote
RNA Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Iskreno, meni realnije izgleda da napredni roboti bas ovako izgledaju. E, sad, sto me vezu sentimentalna osecanja za crtani film, to je druga stvar. Moze li se znati ko je ko na gornjoj slici? Mogli su da ubace i onog robota sto igra iz Renoove reklame! Quote
Recommended Posts