RNA Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Искрено се надам, мада ми ни прича, а ни они роботи не личе на Трансформерсе... пардон, Трансформаторе. Quote
niking Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 (edited) like, ne seri... kad pre? :) :) edit: typo Edited June 18, 2007 by Beauty In Darkness Quote
Sinstrel Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Dadoh dva linka na prethodnoj strani koji objasnjavaju ovaj cudni fenomen zvan Transmorphers. Ko ima malo mozga skontace o cemu se radi. Quote
RNA Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Dadoh dva linka na prethodnoj strani koji objasnjavaju ovaj cudni fenomen zvan Transmorphers. Ko ima malo mozga skontace o cemu se radi. Други нисам имао снаге ни куражи да отварам. Quote
Lucio Holocausto Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Ма, мислио сам на ово друго говно. hej Transmorphersi su tako mastan film ne razumete vi pravu umetnost Quote
Nightwing Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 mi smo se organizovali da cela ekipa gleda Transmorpherse u subotu zajedno uz turski SW i 5 element ninja Quote
RNA Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Ах, што волим стереотипе о нердовима... Мислим да на тој слици карирани столњак односи победу! Quote
Nightwing Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 ovaj skroz desno je ocigledno vodja grupe Quote
Sinstrel Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Danas sam na poslu slao za NY "transformerse" posto se bavim spedicijom. Na srpskom se to kaze lepo transformator a amerima moras naravno na engleskom i sta cu drugo no transformers! Quote
Sinstrel Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Jel cuo neko novu temu za Transformerse? Ista pesma kao i stara samo obradjena. Meni je odlicna... http://rapidshare.com/files/41009808/12_-_...rmers_theme.mp3 Quote
Nightwing Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 sad cu da siknem... ima ceo OST da se nadje inace michelle je odgledala film u SvedCkoj.... Quote
SL Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 ima ceo OST da se nadje Tracks: 1. Linkin Park/What I've Done 2. Smashing Pumpkins/Doomsday Clock 3. Disturbed/This Moment 4. Goo Goo Dolls/Before It's Too Late (Sam and Mikaela's Theme) 5. The Used/Pretty Handsome Awkward 6. HIM/Passion's Killing Floor 7. Taking Back Sunday/What's It Feel Like To Be A Ghost? (Not in Film) 8. Styles Of Beyond featuring Mike Shinoda/Second To None 9. Armor For Sleep/End Of The World (Not in Film) 10. Idiot Pilot/Retina And The Sky (Not in Film) 11. Julien-K/Technical Difficulties 12. Mutemath/Transformers Theme (Not in Film) http://rapidshare.com/files/40611576/Tranformers_Soundtrack__2007_.zip Quote
Lucio Holocausto Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 bitno da su Linkin Park i HIM radili muziku ... grr, gde je nestalo ono staro dobro vreme kada se muzika komponovala ISKLJUCIVO za film, a ne trpali boj bendovi kao muzicka podloga??? nego sto se tice samog filma... cuo sam da je ispao bolje neko ocekivano (sudeci da ga je radio retardinjo - Michael "Svinjski Obor" Bay. Ps. Ima li kakvih sisa u filmu ? Quote
Nightwing Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) Naravno da nije. pesma je preterano gay/ne verujem da su tako usrali EDIT : bitno da su tu Goo Goo Dolls as ljubavnom temom zbog njih skidam OST Edited July 5, 2007 by .hack//FANTA Quote
RNA Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Што нису као људи поново узели стару верзију коју су Lion направили. Боље од тога тешко да може. Quote
Sinstrel Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Najbolje da su transformerse i efekte radili na Amigi. Quote
RNA Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Хм... није лоша идеја. Можда су могли чак да их раде на оном првом Атарију. Quote
Recommended Posts