Nightwing Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Najbolje da su transformerse i efekte radili na Amigi. To bi filmu dali pravi geek/emo efekat i da odrade igricu za stare platforme izgleda da dobijam Optimusa za rodjendan Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 OVo je u najavi govno od filma... bamblbi je ladno neko americko shit vozilo bem im sve mrtvo i zivo ! Quote
Azizam Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Pre nije hteo da plati da bi bili u filmu. Quote
Жвакић Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 На ИМДБ-у је добио 8/10. Ја претпостављам да су то углавном оцењивали Американци јер је код њих филм прво почео са емитовањем, је л' тачно? И даље не схватам зашто код нас стиже тек у септембру...? А што се музике у филму тиче...не делује ми обећеавајуће. За овакав филм би требало да се убаци мало металургије, али шта сад... Quote
Sinstrel Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Kakve veze ima metal (muzika) sa robotima? To sto je u vreme nastanka Transformersa heavy metal bio popularan to je druga prica. Da je deceniju kasnije nastao verovatno bi naslovnu numeru uradio 2 Unlimited. Meni bi prijao neki noise/trip hop/techno soundtrack za ovaj film, eventualno neki Rammstein. Sto se tice ocene... ocenjuju i oni koji nikada nisu gledali film. Desava se cesto da film vec bude ocenjen i pre svoje svetske premijere. Inace ocene na IMDB su uglavnom krajnje besmislene. Quote
RNA Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Kakve veze ima metal (muzika) sa robotima? Што и да нема? Убаци Agent Steel, па да видиш како ради. Quote
Nightwing Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 На ИМДБ-у је добио 8/10. Ја претпостављам да су то углавном оцењивали Американци јер је код њих филм прво почео са емитовањем, је л' тачно? И даље не схватам зашто код нас стиже тек у септембру...? Ja sam cuo da je film mnogo dobar.... u nedelju pisem vise kad saznam :) ja ne mogu da cekam sept. Quote
Жвакић Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 И ја сам чуо и ја не могу толико да чекам, али морам издржати! Хоћу да га гледам у биоскопу! Quote
RNA Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Ништа од овога са слике не бих пипнуо ни говњивом мотком! И ја идем у биоскоп чим стигне. Нисма давно био у кину. Quote
Nightwing Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Није им Фолксваген дао права на Бубу. primer za knjige potpunog marketinskog promasaja prilika za nevidjenu reklamu u najgledanijem filmu godine Quote
RNA Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Можда је и боље, сигурно би рекламирали нову Бубу, а то није то. Quote
Nightwing Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Transformers 2007 TELESYNC XViD-20th (KvCD by KingBen666) printsceen kopije skinuo i mogu reci da je kvalitet izuzetan za telesync nisam gledao film,kao cekam premijeru Quote
Sinstrel Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Ne priznajem nista osim DVD ripa. Prvo bioskop pa na jesen DVD rip. Quote
*nitro* Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 skinuo sam sa neta film, staje na 2 diska al' necu nishta pre premijere da gledam..! Quote
zombie eater Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Odgledao film pre neki dan i razocarao se brutalno a i sam vala ne znam sta sam ocekivao,verovatno je moj fanatizam za crtanom serijom presudio....Veoma bedno izvodjenje,dijalozi veoma jadni,karakteri deluju skroz pogubljeno i nedoradjeno,film gotovo da nema dodirnih tacaka sa crtanim filmom....Modeli robota radjeni na svoju ruku,scenario (koji scenario?!) nula itd....Michael Bay-a treba spaliti.....ko sve danas moze da bude reziser to je strasno a o njegovim filmovima da ne govorimo... Quote
Nightwing Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 verujem da ce 99% komentara biti slicno film jebe keve a uz to je i jako duhovit, covek se najezi ka Optimus predstavlja Autobote isto se najezis i kada se Deseptikoni okupljaju...jebeni vrh.... animacija do sada nesto meni najbolje... Bay je dokazao da ume da rezira blockbustere... tako treba da izgleda spektakl film pocetkom 21og veka jedva cekam nastavke kojih ce sigurno biti gledacu barem 2 puta u bioskopu uz urlike podrske Autobotima Quote
RNA Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 И ти хоћеш много. Морају да оставе нешто и за наставке ако их буде било. Тиме претпостављам да нема ни Конструктикона. Quote
Zagrivuk Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 A joj, film je dobar ali za uzrast od 7 - 15 godina. Begam sa ove teme dok me niste ispljuvali :) Quote
Zagrivuk Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Ja sam gledao na uzasnoj kopiji, mozda ce mi film biti za nijansu bolji kad odgledam na DVD-u Quote
Recommended Posts