LazaGNR Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 A sto onda nisi ovo stavio kao glasanje? I ta zvezdica na kraju - jel' ti to nesto znaci ili...?
Conqueror of dreams Posted June 6, 2006 Author Report Posted June 6, 2006 E jebiga sad....nemoj ni odg, ako neces... ali stavio sam kako mi je bio cejf heheh...
Novaliis Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Pa postoje u smislu nabedjenih new age zenskih pagana koje citaju wicca knjige i slusaju gothic/pagan folk..i sminkaju se napadno..
THE WIZARD Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 hahaha da li postoje veshtice!!!! evo ti nagrada:
militant Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Provali temu. Znam nesto malo o ovome... Imas toliko literature, pa i na netu mozes da nadjes sta hoces.Pobogu.
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Now talking in #metalheads Vjestica (~No_Angel@=PIK--351DA8D9.hsd1.ga.comcast.net) je poslednji put vidjen ukljucujuci se na #dijaspora pre 2 sati 3 minuta (06.06. 22:09). Vjestica je jos uvek tamo. Smanjite telefonski racun! Internet pristup: 042 21 00 22 za 0,597 dinara/minut http://internet.krstarica.com/slobodni/ <TrackBOT> Vjestica je trenutno na kanalu #33+.
Inuria Malkava Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Pa postoje u smislu nabedjenih new age zenskih pagana koje citaju wicca knjige i slusaju gothic/pagan folk..i sminkaju se napadno.. Say... Ne mogu da ih nabrojim. Te su mi omiljena vrsta! Ali... Hej, ja sam zenski neo-pagan!
Novaliis Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Dobro, ti si se dokazala..da si normalna. Za razliku od..nekih..
CrniBombarder Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Dali postoje?* Мислим да ДА,постоје. Свирали су овде пре неку годину,нису лоши(руку на срце како нешто што је произашло из Азре и Хаустора може бити лоше).Чини ми се да скоро нису ништа објавили,али се нису распали.
Conqueror of dreams Posted June 9, 2006 Author Report Posted June 9, 2006 Now talking in #metalheads Vjestica (~No_Angel@=PIK--351DA8D9.hsd1.ga.comcast.net) je poslednji put vidjen ukljucujuci se na #dijaspora pre 2 sati 3 minuta (06.06. 22:09). Vjestica je jos uvek tamo. Smanjite telefonski racun! Internet pristup: 042 21 00 22 za 0,597 dinara/minut http://internet.krstarica.com/slobodni/ <TrackBOT> Vjestica je trenutno na kanalu #33+. Nemam pojma to za dinare jer ovdje se ne koriste,,,,,,,,,tako da ... cuj dinari...hahhahahahahhaha
greeter of the rising sun Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 (edited) svuda su oko nas Edited June 9, 2006 by Cookie
Inuria Malkava Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Dali postoje?* Ali ovo je stvarno neverovatno... Da li postoje, pa jos sa zvezdicom. Ja sam zvezdicu na kraju protumacila kao onaj triler light motiv - pam - param - pam - paaaAAA...! Zasto je ova tema uopste ovde postavljena? I da, da li se pise odvojeno. Varg @ 7. 6. 2006, 11:30 Dobro, ti si se dokazala..da si normalna. Za razliku od..nekih.. *Tsk* Now I'm shy...
Inuria Malkava Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Gde ima da se kupe one letece metle? Sve metle su letece. Samo treba da se zna kako se koriste.
Inuria Malkava Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Mislis kako da se bace? ...da. Ova tema je genijalna... dali postoje?*
Novaliis Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Kada sam bio mali, mislio sam da su vestice sve osobe kojima se ime zavrsava sa -ica. A inace postoje, to su sve one nadrndane, nakindjurene brbljive rospije..
Inuria Malkava Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Ja bas mislim da su to pozitivne, samostalne, lepe i druzeljubive cure, koje uzivaju u prirodi, vole da pomognu, strastvenog su i radoznalog duha... A kada sam bila mala, mislila sam da su kuvarice kurve...
Novaliis Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Pa verovatno postoje i dobre i lose vestice.
CrniBombarder Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Sve metle su letece. Samo treba da se zna kako se koriste. Да,да... Битно је промашити земљу,што се каже ствар је у зглобу.
Wise Owl Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Мислим да ДА,постоје. Свирали су овде пре неку годину... Dali postoje?* Naravno Al' ti si, valjda razumete jedno veoma hrabro dete...
IC666 Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Pa verovatno postoje i dobre i lose vestice. Naravno da postoje! Mitovi i legende o postojanju vestica su u stvari cinjenice! Posoje pisani dokazi o postojanju i vradzibana i naravno postoje spells koje se mogu ostvariti(iskreno pricam iz iskustva)! Jedina stvar sto za cast spelova odredjeni uslovi moraju biti ispunjeni!
Ol' Scratch Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Naravno da postoje! Mitovi i legende o postojanju vestica su u stvari cinjenice! Posoje pisani dokazi o postojanju i vradzibana i naravno postoje spells koje se mogu ostvariti(iskreno pricam iz iskustva)! Jedina stvar sto za cast spelova odredjeni uslovi moraju biti ispunjeni! Da nadjesh Belosvitca, mozhda (?) ... Pa sve da su u tom dobu i "radili" , ti vashi, "spellovi" (inache u originalu se kazhe: "speli" [jednina], chisto da budem kreativan) danas u potpuno danashnjem dobu koje funkcionishe po potpuno drugim principima... ps. Shto je babi milo to joj se i snilo...
Recommended Posts