Jump to content

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

veshtice otprilike ne postoje... veshtica je naziv koji su izmislili hrishcjani za sveshtenice paganske, boga nordijskog Freyra...

• 2 weeks later...
Posted
Ne obracaj paznju...Za mene pricaju i da sam vestica i satanista i masovni ubica...

eh, shta su swe o meni prichali... weshtica sam bila josh od osnowne pa i dan danas, satanista od srednje, sad sam i narkoman i "pankerica" (?!) i "Luciferowa sledbenica" a owih dana chujem i da sam sekla wene i bezhala od kuce :opusteno: eh, i chujem da mi je deda umro, a dan posle da je pao u komu (mrtaw?) i mama me se odrekla, otishla, pobegla s nekim...

jako je zanimljiwo slushati shta ljudi prichaju. uwek saznash neshto nowo o sebi i shta ti se deshawa u zhiwotu :lol:

Posted

Може ли неко да пребаци ову тему на РМФ не бих ли је одмах након тога затвориЈо и бациЈо?

Guest Shadya
Posted

Biti vestica ne moze svako....Mada svako moze da radi na tome da to postane!!!

Dva eticka pravila koja vecina vestica sledi su sledeca:

1.Ne povredi nikoga,i cini sto ti je volja

2.Sta god poslao vratice ti se trostruko

e sad da li su dobre ili lose,to znaju samo one...A ima ih,iako ih ljudi tesko pronalaze :mhihi::mhihi:

• 2 weeks later...
Posted

Pa tako nesto....Ali vise se svodi na teoriju ne mrzi nikog,jer mrznja unistava....Ne misli zlo jer se ono uvek vraca...i budi strpljiv,ako mislis pozitivno i sl.Trostruko zadovoljstvo osetices......

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...