Vangelis Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Bend iz Novog Sada koji ste imali prilike da gledate i slusate na mnogobrojnim (haha) svirkama u Novom Sadu i Lazarevcu. Osnovan u aprilu 2005 godine u Novom Sadu. Prvobitni clanovi postave: Mladen Lukic (Gitara, prateci vokali), Zoltan Simon (Bubnjevi), Novelja Korac (Bas), Svetozar Miucin (Gitara, Vokal). Bend je dosta vremena posvetio eksperimentisanju sa pevacima iz razloga sto nije bio pronadjen adekvatan i voljan vokal za izvodjenje pesama ovog tipa. Novelja Korac ubrzo odlazi u Anguish Sublime da preuzme ulogu basiste, a u Aooru dolazi Josip Opacic. Kad je ekipa shvatila da je malo teze naci pevaca, ulogu je preuzeo Svetozar Miucin koji je batalio gitaru, a na mesto ritam gitariste dolazi Ognjen Popovic. Postava je furala 9 meseci, odrzane su 3 svirke, napravljeno je 9 autorskih pesama (zahvaljujuci Svetozaru, Novelji i, pre svega, Mladenu). Posle odlaska Ognjena Popovica iz benda, na mesto drugog gitariste ponovo staje Svetozar Miucin a na mesto vokala dolazi Uros Maric. Dakle, trenutna postava glasi Mladen Lukic - Lead Gitara (Restless) Svetozar Miucin - Ritam Gitara, Prateci Vokali (Hrizantema, Restless) Uros Maric - Vokal (Lovebite) Josip Opacic - Bas Gitara (Hangover, Sexy Christmas) Zoltan Simon - Bubanj (Svartgren, Hrizantema) Quote
Around The City Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Samo napred podrska iz Kikinde ,nego postavi nesto za download da narod cuje Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Kako se jebano chitaju ova imena? Quote
Saša Grbić Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Mislim da bi ova tema trebala ici pod domacu scenu. Quote
LazaGNR Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Pa mogla bi,ali moderator ovde (RNA) je dozvolio da domaci thrash bendovi otvaraju teme i ovde (na thrash-u) Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Ja sam cuo da propagiraju homoseksualizam. Quote
darkovca Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 pa ovako: tom bendy sam ja zakazala svirku zajedno sa FLUSHOM ali posto je mladen degenerik mene isprozivao bas na yumu flusohvci se istripovali da je svirka otkazana a svetozar mi preti da ce da me bije(hahha devojcica ce MENE da bije) jer je malo poremecen.toliko o clanovima.ne znam kako zvuce http://s69.photobucket.com/albums/i44/Vastag/ Quote
Vangelis Posted June 7, 2006 Author Report Posted June 7, 2006 Dray, zamolio bih te da ne spamujes na nasoj temi. Hvala. Quote
Mega_Deda Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 pa ovako: tom bendy sam ja zakazala svirku zajedno sa FLUSHOM ali posto je mladen degenerik mene isprozivao bas na yumu flusohvci se istripovali da je svirka otkazana a svetozar mi preti da ce da me bije(hahha devojcica ce MENE da bije) jer je malo poremecen.toliko o clanovima.ne znam kako zvuce http://s69.photobucket.com/albums/i44/Vastag/ 1. Nemoj ziveti u zabludi 2. Nemoj spamovati 3. I dalje sam u fazonu da ti lomim noge 4. Moderator nek izbrise zadnja 3 posta Quote
Mega_Deda Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Kako se jebano chitaju ova imena? oo = u prosto i jednostavno Quote
Draža Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Urose sad si nam postao pravi treser. Vidim ja da ce biti tu ponovo zajednickih svirki. Samo napred momci Quote
Whistle911 Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 (edited) @uros: hrizantema ne postoji vec 8 (slovima: osam) meseci, da si ti meni ziv i zdrav. Izbrkao si trenutne i bivse bendove bez ikakve naznake. ako ces kucati bendove i projekte, onda bar pitaj ljude gde sve sviraju i sta zele da napises i nemoj lupati. @dray: lol? samo ti dodji u ns, imas zakazan razgovor u pabu koji se zove Shelly's ... e da, pise ti u profilu mushki pol, znaci ipak se nisam prevario... e djavole jedan Edited June 7, 2006 by Whistle911 Quote
Vangelis Posted June 7, 2006 Author Report Posted June 7, 2006 @uros: hrizantema ne postoji vec 8 (slovima: osam) meseci, da si ti meni ziv i zdrav. Izbrkao si trenutne i bivse bendove bez ikakve naznake. ako ces kucati bendove i projekte, onda bar pitaj ljude gde sve sviraju i sta zele da napises i nemoj lupati. E mentolu Znam, ovo je cisto radi reda, a koliko znam Deda je dao apsolutno odobrenje za ovakav post, al nije frka editovacu ga pa ce pisati EX iza svakog imena sa bivsim bendovima...ti stvarno mislis da sam ja to pisao samo sa svojim znanjem? Ziv mi bio @Draza: Drazo faco, bice veselo, kao i uvek! Veliki pozdrav za bracu pijanu. Quote
Zoli Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 E ako Zoli svira to se mora cuti jel se znamo? Quote
Josip Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Da fuck? Otkad Urosh pjeva? I otkud toliko info-a o meni? Fuck! Sad cemo tek da bidnemo jaki, sad pokoravamo svet! AoorA Quote
Josip Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Eh da, postoje snimci.... Snimljena je emisija na K9 [Live Shot] sa 5 pesama, od kojih su 3 sredjene u MP3 format za rasturanje, a to su AoorA - Cycles Of Life AoorA - Aura AoorA - A Weekend In A Bottle koje ce uskoro biti okacene negde, moram pricati sa pickama sa ADSL-om [Mladen+Cvele]. Ko hoce da kupi emisiju na DVD-u, cena je 50 din. Quote
Vangelis Posted June 8, 2006 Author Report Posted June 8, 2006 Razbivanje nego sta. Nego sta neg ce AoorA sad da bidne jaka, ja sam sila, moc, bog i batina Quote
Mega_Deda Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Ko hoce da kupi emisiju na DVD-u, cena je 50 din. Nemoj da ti polomim noge, to ne sme da izadje na svetlo dana!!! Quote
Josip Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 da josipe! Ma pooshite ga.... Kakav ovaj Urosh kralj: "Oce biti frka ako ponesem textove na probu?" Neznash ti kakve mi muke mucimo sa Cveletom.... Bitje rokanja! Quote
Whistle911 Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 lol ja sam imao obicaj da pitam "jel frka ako ponesem tekstove na svirku?" Quote
Josip Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Inache, sad mozemo da se prijavimo na takmicenje "Najretardanije frizure ritam gitarista u thrash metalu" Cvele favorit, izraziti shampion Quote
Mega_Deda Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Izvini, ali Uros i ja smo najseksi clanovi benda. Quote
Recommended Posts