Josip Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Nebojte se ljudi, bice nas.... Urosh je imao tek 1 probu sanama, bice mnogo dobro kad se ushemi. A tad vam obecajemo BRAIN-XPLODE svirku! @Kogod iz BG - docemo, nebojte se isto. Kad smo imali dojaja navezban band, pravili smo svirke kom 2 u 7 dana E onda su doshle promene, pa cek malo da se jelda, konsolidujemo.... Quote
Mega_Deda Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Aj leba ti nemoj drzati taj link za forum u sig-u, ionako je zakljucan i niko ne dolazi... Quote
Whistle911 Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 A tad vam obecajemo BRAIN-XPLODE svirku! covece, tebe bi trebali da unajme da pravis reklame umes da farbas masu strasno Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Bas ste slatki. Kad cemo da vas cujemo live? Doduse, Deda ne voli nas Beogradjane. Deda je gay! Quote
Josip Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Mogu ja da budem firestarter kolko otju kad se desi sledetje AoorA nije upala na Izlaz... Ugl, lista onih koji jesu je sl. 3SPEED AUTOMATIC/ The Netherlands AWAKE/ Bulgaria BILK/ Hrvatska BRAIN DISC COBRA CARNIVAL/ The Netherlands DMT DREDDUP EMANUIL FULLTONE POINT GODS CHOSEN DEALERS/ United Kingdom GROOVE ORCHESTRA HARAKIRI SISTERS/ The Netherlands JEFFO'S DREAM/ Hungary MAKAZORUKI/ The Netherlands METAL GURU/ Hrvatska MICROSONIC MIGHTY DOGZ MISTAKES OFF, PAJČE & SISTA MURDOCH/ United Kingdom NAFTA PARS PETROSA/ Hrvatska POLYESTER SHOCK ST!LLNESS/ Hrvatska SWEEPER TILL TUKŠA PAUK OBLAK YEREN/ The Netherlands ŽENE KESE ŽEXON 5 Ako neko ima programe od prethodnih godina, neka skonta koliko se bendova ponavlja (75%), sad ih ima iz holandije, madajrije i hrvatske, itd. Dakle, josh jednom je dokazano da se na FS Stage dolazi dobrim ortackim vezama, kao i o tome da Izlaz bash boli kaurac da imaju kvalitetan stage. Anyways, zbogom Izlazu na te nabijam! S ljubavlju, Bozen Quote
Mega_Deda Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 S ljubavlju i 5300 dinara, ja sam kupio kartu za izlaz, i zabole me kurac. Idem da gledam Him i da uzivam u ogromnim kolicinama piva... Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Idem i ja deda sa tobom.Samo se drzi podalje od sumljivih predmeta Quote
Vangelis Posted June 15, 2006 Author Report Posted June 15, 2006 Nemam kartu za Exit, hvala, a voleo bih da posedujem jednu, naravno, da je ne platim al nema veze. U svkaom slucaju ako svira Zekson fajv ove godine, AoorA dogodine na future shocku, dace bog i na mental hamer stejdzu Quote
Mega_Deda Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Sada gledam ovu listu bendova koji sviraju... Ne zelim da mi neko zameri, ali ja sam cuo za ukupno 2.5 benda sa liste... Quote
Josip Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Koje liste, sa MH ili Shock stageta? @Vaginelis -- za MH ti treba alboom, ili da si jaaako dobar a nemash album (Tales Of Dark ili Anguish Sublime, and so...) Harvestor Of Sorrow Quote
Vangelis Posted June 21, 2006 Author Report Posted June 21, 2006 Znam to al dogodine ojha! Elem, zelim da cujem utiske sa jucerasnje probe kao i komentare drugih ljudi koji su culi AoorA-u uzivo i kako im se sve cini. Quote
Josip Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 Najbolji deo probe su bile nove fotelje+sofa u relax delu studija, jako mi je bilo udobno dok sam shtimovao bas i zagrevao pwstitje.... Da, odsad i to radim.... Quote
Whistle911 Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 ovaj, pa proba je bila neocekivano mnogo bolja od prve jos malllkice kada bi zaprljao glas na nekim pesmama... ali vecina je do jaja ovako kako pevas sada... Quote
Mega_Deda Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Nauci pesme za sledecu probu retarde! Quote
Josip Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 E gledo sam Obscured u Svetinoj gimn. Ne bi bilo loshe da sviramo sa njima koji put, oni su neki deathrash. Quote
Mega_Deda Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Ja sam cuo da je svirka u svetinoj bila sranje kakvog nema... Quote
Vangelis Posted June 24, 2006 Author Report Posted June 24, 2006 Obscured cuveni bend Shilje i Raleta Zekica sto pevaju "i saw your mother, she is a teacher" hahah Opusteno, bilo bi dobro da se organizuje neki onako mini fest al u ns tesko dobijamo dobrih bendova na tim festivalima. Evo vratih se iz Crvenke sa gitarijade i mogu slobodno da kazem da je bilo opste razocaranje iz razloga sto su dalje prosli bendovi koji su najmanje zasluzivali da prodju... Nema veze, opusteno Quote
Mega_Deda Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Ima vremena za svirke, sada treba da se uigramo u novoj ekipi, i treba svi jebeno da NAUCITE SVE PESME!!! Quote
Vangelis Posted June 25, 2006 Author Report Posted June 25, 2006 Dobro brate nije tolika katastrofa, Cvele jos da nauci to sto ima i to je to. Kapiram sve ce biti do jaja Quote
Josip Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 a ti sve znas? lol Este chuli da u droljistu ce da bidne neki mini fest? Od 3 dana! Wow! ROTFLMAO! Quote
Josip Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Dve stvari: Kacemo na jedan photo session, da se malo slikimo i Jelba cvele, shta bi sa sajtom??? Ja zatvaram forum, tako da tebe ocekivam! Quote
Mega_Deda Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Ja sam najavio da bi mogli sad u utorak da se slikujemo ko svinje. Znaci svi da budu tr00 grim necro i tako ta sranja. Treba povesti nekog sabana ili jos bolje neku ribicu da nas slika... Quote
Whistle911 Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Dve stvari: Kacemo na jedan photo session, da se malo slikimo i Jelba cvele, shta bi sa sajtom??? Ja zatvaram forum, tako da tebe ocekivam! hahaha boli me k da radim sajt dok ne snimimo muziku... koja je poenta pojavljivanja na netu? koja je poenta ovog topica? samo mi postujemo... tj. samo vi, posto mi neki retard brise sve postove,,, ko god da si, o retarde-sto-brises-postove evo ti ga na i ne kontam sta ce nam slike... haha, vidim da sam nakucao totalno negative nancy post, ali stvarno, ne vidim potrebu za medijskim ispadima dok ne budemo imali nesto opipljivo cime mozemo da pokazemo kvalitet... medijski ispadi su se pokazali kao katastrofa (videti "epohalna propast modernog doba" dvd)... Quote
Lucio Holocausto Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Ne svidja mi se vokal, ostalo je dobro... Pogotovo bubnjevi (nije ni cudo, kad pogledamo ko svira, da se ne lazemo ali Zoli je jedan od boljih bubnjara u gradu (da ne kazem najbolji)) Dzitre su dobre, jedino mi problem predstavlja vokal, koji mi kvari celu atmosferu... Dobro, moguce je da je vokal loshe zvucao zbog Dvorishta (jer Boze moj, mikrostate i ostala sranja su uvek u polufunkciji ) Tako da ne ulazim dalje u pricu dok ne cujem neki deo Quote
Whistle911 Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Dobro, moguce je da je vokal loshe zvucao zbog Dvorishta (jer Boze moj, mikrostate i ostala sranja su uvek u polufunkciji ) Tako da ne ulazim dalje u pricu dok ne cujem neki deo sa moje strane, ozvucenje je jedino u lazarevcu bilo valjano. Quote
Recommended Posts