Mega_Deda Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Cvele, smiri se, poenta ove, kao i ostalih tema o domacim bendovim je: 1.Kurcenje i zajebancija 2.Eventualna najava radova i svirki sto se tice rada, posle prijemnog moramo da snimamo, i to ko svinje... Quote
Lucio Holocausto Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 sa moje strane, ozvucenje je jedino u lazarevcu bilo valjano. zA LAzarevac nemam blage, mrzelo me da idem tamo... Ali u Drolji... ozvucenje bedak... Bad ozvucenje Sva sreca pa je Voja tu da popravlja stvari... Quote
Mega_Deda Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Voja je isao u pola 12 uvece da uzme ozvucenje novo, i usput se najeo i istusirao, boli njega uvce... Mada, iskreno, i ta druga svirka u dvoristu je bila bolja od prve, iako je na prvoj bilo vise ljudi. Mnogo bolja atmosfera, i bolji osecaj. Quote
Josip Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Cvele, smiri se, poenta ove, kao i ostalih tema o domacim bendovim je: 1.Kurcenje i zajebancija 2.Eventualna najava radova i svirki sto se tice rada, posle prijemnog moramo da snimamo, i to ko svinje... SHTA? Te varijante snimanja traju znash vetj kol'ko? Secas se vasheg intervjua za Biber na K9? Kad je cvele rekao da ce demo biti gotov za mesec - dva.....? E KURAC! Mogu da se kladim da nishta netjemo napraviti do septembra. Quote
Mega_Deda Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Pa znas kako, kada pocne raspust, necu imati apsolutno nista pametno da radim u svom zivotu, pa mi mozda i nece biti tesko malo da se potrudim oko snimanja. Snimamo i tacka. Quote
Vangelis Posted June 26, 2006 Author Report Posted June 26, 2006 Ja sam, naravno, uvek u fazonu, tu sam kad god zatreba, znaci apsolutno sam u fazonu rada, planiranja tako da, count me in @Whistle: Ajd jbt nemoj da se tripujes oko zatvaranja teme, pa ipak treba bend da se predstavi na najbolji nacin a ne da ispadne tako da smo kojekakvi shabani i retardirane uobrazene picke. Sve je u redu jbt @Crash: Pa ti budi pripravan sto se tice rada i snimanja i ono...go with the flow @Phantom: Ma Boki druze onaj vokal koji si cuo nema pojma...shaban neki Quote
Lucio Holocausto Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 @Mega_Deda: Da, ja sam se na ovoj drugoj ubijao, sve dok me Djole nije poceo nesto da smara i da mi pametuje kako treba da slusham slovenski paganski blek ded metal [citaj: rekao mi je da sam kreten posto slusam thrash i heavy] @Vangel|s: Matori, sorry oko tebe, ali to vece sam se nesto pogubio, nisam odmah provalio da si to bio ti... Tek sam kasnije provalio da si to bio ti [sta ta bradica cini od coveka ] Nego mogli bi jedan dan da odemo da se napijemo... Eh, da ... jel to vece bila Meggy na svirci? I ko je bio onaj veliki? Dragan? Dodjavola imam problema sa pamcenjem imena i brojeva telefona... ... nego sto su se onaj lik i onaj Ivan pobili? Quote
Mega_Deda Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Cekaj, ti sviras u sangriji eterniji? Hehehe, pa onda se poznajemo verovatno. Brate, ako znas ko smo, dodji u sredu u Dvoriste, pa cemo piti. Quote
Vangelis Posted June 26, 2006 Author Report Posted June 26, 2006 Ahah eeee kakvih mentola ima...ja ne znam sta je sa ljudima Elem to vece ja nisam bio tamo tako da kapiram da bi se sjebao da si se javio nekom drugom liku haha Meggy to vece nije bila, Dragan nije veliki hahah. Ne znam ko je bio veliki, dragan je pichio bass u new mythology, standard. Onaj lik (Evic) i ivan su se pobili jer su uzivali u charima alkoholnih pica namenjenih za uzivanje mladih? Quote
Lucio Holocausto Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 @Mega_Deda: Pa ne bash... ne sviram u Sangriji, ali alkohol za sredu sigurno necu odbiti... @Vangel|s: e sad si me jos vise zbunio... jel ti beshe imas bradicu trenutno? Quote
Mega_Deda Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 U svakom slucaju, ja imam duzu od njega, ali on svakako ima bolju kosu. Gde sviras ti? Quote
Lucio Holocausto Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Za sad nigde, jer svi hoce da rade prokleti death black metal, a niko nije raspolozen za dobru staru old school trashinu!... na zalost, ne znam da sviram gitaru, jer nisam imao mogucnosti, a bubanj nikad nisam mogao da vezbam, iako mi je buraz rekao da bi mi to bilo najpametnije... tako da sam se samo gubio sa vokalima... Quote
Whistle911 Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 josipe, sada smo konacno neobavezni (bez obaveza), pa mozemo ozbiljno da se bacimo na taj demo. a sajta nece biti dok ne bude demo-a ili nekih pristojnih snimaka... Quote
MEGGY Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Cekaj, ti sviras u sangriji eterniji? Hehehe, pa onda se poznajemo verovatno. Brate, ako znas ko smo, dodji u sredu u Dvoriste, pa cemo piti. sta,imas svirku sutra??? ili samo izlazis posto je metal najt? Quote
Josip Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 @Zvele - pao dogovor @Meggy - samo pijanchenje posle prijemnog (deda da castish! ) Anywayz Quote
Lucio Holocausto Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 sta,imas svirku sutra??? ili samo izlazis posto je metal najt? Ih, jak mi je taj metal najt u kucki, kada pocne da pusta Linkin Park i Limp Biskvit :satiriclaughsmiley: Zadnji put kada sam bio sredom, pitam moze li: "King Diamond?" - negativno "mercyful fate" - negativno "tankard" - negativno "Venom" - negativno "Stormlord" - negativno "Testament" - nixs "Satyricon" (neka rokenrol pesma) -- Da li si lood? "WASP" - ne "Pa dobro, sta dodjavola moze???" "Aeterna?" odgovor: "Kako ti dodjavola znas za to? ne, nema sanse" "Ok, ajd Emperor" - ne i dalje "Megadeth" ne "Iced Earth" moze (jer se vec smorio, vidi da ne odustajem) "ok, daj Dante's Inferno" .... posle 2 i po sata, stize IE, Melancholy... e jebem ti zivot!!! Trazis jedno, dobijes drugo... Quote
Vangelis Posted June 28, 2006 Author Report Posted June 28, 2006 Kapiram da je to gej Nisu imali venom i annihilator kad smo deda i ja trazili. Quote
Lucio Holocausto Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Mene Nemanja stalno iskulira za Annihilator, a za Venom kaze da ne moze da pusti... Quote
Vangelis Posted June 28, 2006 Author Report Posted June 28, 2006 Ne znam brate...voleo bih da to bude sa vremena na vreme, mada Iced Earth sam skapirao da se sve redje pusta, bas sam bio happy jedan dan kad su pustili Disciples of the Lie umesto vec svima dosadnog Melancholy-ja iako je pesma odlicna. Elem, cekam veceras Symphony X kao pre 3 srede Quote
Lucio Holocausto Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Jeste vi bili sinoc? Mi smo visili tamo ispred... Cini mi se da sam video Dedu (imao si Megadeth Majicu, Rattlehead na nekoj sabiraljki?), ali nisam bio siguran da je to on... Quote
Vangelis Posted June 29, 2006 Author Report Posted June 29, 2006 To je definitivno bio deda Ja sam bio sas njega sve vreme u beloj majici i farkama. Quote
Lucio Holocausto Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 E pa derane nisam te ni prepoznao... bili se sa neka mala zenka, jel da? Oh krep... Pa sto s' nisi javio? Ja sam poprilicno zaboravan, i uvek imam problema da ti provalim lik? (jos jedan dokaz da alkohol ispira mozak, bio sam naliven kada smo se upoznali, pa ko zna koga sam ja video ) ajd sledeci put se slobodno javi, OK? Quote
Vangelis Posted June 29, 2006 Author Report Posted June 29, 2006 Ja se druze...ovaj...ne secam kako ti izgledas hahahaha Gde si blejao juce? Quote
Mega_Deda Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Da, ko si ti? Kako izgledas? Btw, jesam bio u MegadetH majici! Quote
Josip Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Ma najjacha je bila Meggy, sveopshta MADRE nasha.... A posto kaze da sam uvek ozbiljan, evo malo smajlija Quote
Recommended Posts