Josip Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Novi news update (jer sam ja izgleda zadužen za ovakve stvari): - Novi omot za -= AoorA - 2006 Nightside Of Mind (Demo) =- radi naš prijatelj i gitarista benda 'Nasty Michelle' Dragutin Šuković, inače ko se seća svirke u Dangubi 30.08.2006. to je onaj lik što se skinuo na bini - Jeste da AoorA nije prijavljena za ovogodišnji Demo Masters Turnir, ipak 1/5 ovog benda će svirati na finalnoj večeri; naime, usled problema bassista benda New Mythology će biti za ovaj gig zamenjen bassistom AoorA-e. Zato se od svih očekuje da glasaju za New Mythology. Quote
Mary Joe Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Evo ja samo da se javim, za promenu ~~~ Quote
Vangelis Posted November 19, 2006 Author Report Posted November 19, 2006 Realno, voleo bih da ovde neko prokomentarise nas demo s obzirom da to jos niko nije ucinio Quote
WoI Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 pa ono zao ljudima da vam kazu da je sranje Quote
Џрк Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 (edited) Ja sam im izneo sopstveno misljenje na mircu. Edited November 19, 2006 by Heavy jerk Quote
Mega_Deda Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Boli ljude kurac da skidaju to sa neta... Ili ih mrzi da kucaju... A tema o Slayeru iz dana u dan sve vise postova... Haha, ocu bar ljudi da nam kazu da je sranje dok jos ima vremena da skrenemo na pravi put... Quote
Џрк Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Pa fora je sto nije sranje, barem u izvedbi, ali ja ne mirisem tu vrstu thrash-a, tako da nisam objektivan. Cuje se da treba bolja produkcija( to sada na stranu), ali ono sto vi mozete da uradite je da vezbate, posebno pevanje, da pevac bolje kontrolise glas, a i ti Deda( mada ti moras da vezbas mnogo vise nego on ). Eto Quote
Mega_Deda Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Haha, ja sam se zakleo da vise necu pevati ni na jednom studijskom izdanju Quote
Шарки Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Дедо, је л' могу ја да отпевам то уместо тебе као гостујући музичар? Quote
WoI Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 brate sharki iovako ej ragicno sto bi pogorsavao situaciju Ne realno ok je mada kao sto Jerk rece ne mirisemo mi taj thrash Quote
Mega_Deda Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Pesma koju cemo po prvi put izvesti u beogradu, konacno ce imati keca Ne puno, ali imace Quote
Vangelis Posted November 22, 2006 Author Report Posted November 22, 2006 Ivane, sto moras da si glupa pozercina kao MI ne mirisemo taj thrash...to je to grupno razmisljanje koje vlada beogradom pogotovo vama tu u 601-u...pederi .!. Quote
WoI Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 jebga kad sam seljak iz beograda ne nije realno ok su pesme taj bay area thrash/hevi al ja zaista to slabije volim mozda realno jedno 2-3 benda kao sto su Overkill,Agent Steel al jebga...oni imaju kec i jebu mamu Quote
Џрк Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Pesma koju cemo po prvi put izvesti u beogradu, konacno ce imati keca Ne puno, ali imace Join the ketz club Haha...brate samo nemojte da trpate kec da bi se dopali kao nekome i da bi kao domaci thrasheri skakali i sutirali se, ako to volite da svirate do jaja, ali nemojte da podilazite nikad, to vam je moj dobronamjeran savjet Quote
ba+a. Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Ja mislim da vam treba keca malo, ne zato sto je to tresh pa mora da ima, to je glupost, tacnije ogranicenost vecj sam slusao sam onaj vash demo i ok je ali nedostaje tu agresivnosti,ovako su pesme suvishe blage po mom ukusu. Quote
Џрк Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 ALi to je tvoj ukus, a oni treba da sviraju sta vole. Meni je npr blues smor ali ima ljudi koji to vole i to je ok Quote
WoI Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 pa dobro bre al dajemo ljudima konstruktivne savete kako da poboljsaju muziku Quote
bojan j. Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Mene nesto zajebava download, ne znam da li je do mene ili vaseg servera. Uspeo sam da skinem samo 58 sekundi Cyclesa. Produkcija je bolja nego sto sam mislio. Glas malo probija, a linija za pevanje mi se uopste ne dopada. Pored toga kad ide modulacija u strofi, glas iskoci obavezno. Vangelise, brate... sredi to malo Ona solazica posle prve strofe je nekako brljavo odsvirana. To je sve sto sam mogao da cujem za tih skoro minut... Moze bolje, ali mi se cini da su to samo detalji Ajde pa da dobijem ceo demo na svirci u Bg-u, moze? Pozdrav Quote
Mega_Deda Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Cycles of life je najlosije odsvirana pesma i jako nam je zao zbog toga, s obzirom da smatramo da je jedna od najboljih koje sviramo.. A probleme imas verovatno zbog FTP servera na kome je to okaceno, ume da zajebava. Naravno da cete dobiti primerak, kome drugome prvo da damo ako ne ljudima sa kojima sviramo Quote
Vangelis Posted November 23, 2006 Author Report Posted November 23, 2006 Kapiram da uzivo bolje zvuci to ipak, ovo je govno haha. Da se izvinim ako ljudima zvucim sranje na demou i odbojno, to je bio rezultat lose opreme svirke koju smo imali dan pre toga u Temerinu gde mi je kvalitetno puko glas zbog nemogucnosti da cujem sebe tako da...bice bolje uzivo, obecava se dobar provod Quote
owl Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 (edited) ....ma pesme su skroz dobre....malko ispada glas,nekad je preglasan,ali meni je sve ok... cycles of life i maze of fiction su mi najjakije aj gledacu da dodjem u skc...poz teenageri,sta ima ? jeste mi dobri ? Edited November 24, 2006 by owl Quote
Josip Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Josh samo ~12 dana do SKC-a... X_X Quote
Vangelis Posted November 27, 2006 Author Report Posted November 27, 2006 I do moje prezentacije za predmet Integrated Language Skills hahaha Quote
Recommended Posts