Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ololo.... Kakva penaloidna svirka... Nadam se da nisam svima pokvario uzhivanje groktanjem mog pojachala usled koristenja trzalice...

Posted

@ Stormlodrd: Nije mi Crni jos nista poslao, tako da nemam kod sebe

A inace, ako ikog zanima, nasli smo novog bubnjara, u pitanju je Dejan iz benda Nekropolis, i u narednom periodu planiramo da se vratimo autorskom radu koji je bio privremeno pauziran...

Pozdrav, ziveli :pivopije:

Posted (edited)

U jee, ala je ovaj pocetak na Could Have... dobar, bubnjevi su vrh i distorzija je bez basa sto je tako old school shto je, opet, vrh!!!

Treba malo josh prazne E zice po mom ukusu :D

Shalu na stranu, svaka chast za autorski rad, jbg, nisam mogao doci na svir u Drolj.

Josipe idi i sviraj u Vajtsnejk tribjut jer ces "pojebati 1000 cura" hahaha, legendo. :pivopije: klip klap shljap shljap.

E da, jedino mi se malo vokal ne svidja, al tek sam poceo preslusavati ove pesme sto su na daunload.

Uzdravlje B)

Edited by MREzAsTI_MEn
Posted

Mozda... al je najslabija strana benda... Nekako smori brzo, dosta sam preslusavao onih par pesama na dl i skontao da kad pesma pocne ne zapada mi nista lose za uho, al kako pesma malo odmakne vokal mi vuce rejting pesme na dole (ne mogu da verujem da sam rekao rejting, to je tako... b92 :D ) Kao da se nekako otegli...

Momci Could Have... vam je fantasticna pesma!!!!

Samo tako nastavite, svaka chast...

Uzdravlje B)

Posted

Vokal je kul :rockdevil:!!! haha, vokal na demou je udri me majko do zore kao da me sevaju u bulju al uzivo je cepanje (remember SKC 8.12.2006., lepi dani za Auru) :) Niste vi coveka culi kako peva Adagio...toooo je pogodak :P

Posted

Bend AoorA se nashao medju 5 thrash metal bendova shirom sveta u takmicenju za TND Band Of The Month. Bend AoorA poziva sve YuM chlanove da nam pomognu tako shto ce otici na dole navedeni link i glasaju za nas. Pobednik dobija veoma dobru promociju na sajtu a i shire; dok ce mu se pesme vrteti na TND Official radiju.

>>> Kliknite ovde da glasate! <<<

http://www.thrashneverdies.com/e107_v0.7.3...ntent.php?cat.7

Nacin glasanja:

1. Otvorite stranicu iz hyperlink-a

2. Scrollujte malo dole

3. Sa desne strane se nalazi glasanje!

4. Glasajte za nas! :meshuggah:

:rockdevil: SUPPORT DOMESTIC METAL! :rockdevil:

Unapred hvala,

Josip & AoorA pivopije.gif

• 2 months later...
Posted

hahahah... aoora je new wave thrash sila from novi sad... svrstavajte ih u posebnu kategoriju za new wave thrash sile...xDDD

Zajebavam se... volim ja vas... Jos samo naterajte debelog da smrsha malo i bicete ko curice sve...:))) :*********

Posted
hahahah... aoora je new wave thrash sila from novi sad... svrstavajte ih u posebnu kategoriju za new wave thrash sile...xDDD

Zajebavam se... volim ja vas... Jos samo naterajte debelog da smrsha malo i bicete ko curice sve...:))) :*********

Ala kenjas, ne mogu svi biti curice kao ti. He he he