Josip Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Inache mladene, shta kazu nashi drugari iz organizejshna exita??? Nemo' da nismo upali.... Quote
Mega_Deda Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Da smo upali, kontam da bi nas kontaktirali do sada... Quote
RNA Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Inache mladene, shta kazu nashi drugari iz organizejshna exita??? Nemo' da nismo upali.... А ти си у фазону 'нада умире последња'? Ја сам се већ одавно помирио са суровом истином да никог од мањих, али добрих бендова неће свирати на том фестивалу. Оно пријављивање је заправо било само маска да се оправда и пред очима јавности легитимним прикаже списак бендова који је одавно састављен по ортачким везама. Бар се тако мени чини. Quote
Mega_Deda Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Al kontali smo da ce za nas biti mesta na future shock stage, koji je po mom misljenju iz godine u godinu sve vece sranje... kmek... Quote
RNA Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Па, јесте ли се пријавили за њега? Ми нисмо, а мислим да нисте ни ви. Quote
Mega_Deda Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Pa jesmo, u prijavi lepo pise future shock. Rekli su kada smo slali to sranje da ce odluciti do 10.06. S obzirom da me nisu kontaktirali, ne verujem da je ista ispalo od toga. Pazi, u startu smo znali da nemamo sta da trazimo na metal hammeru, a inace, pustali su samo bendove koji imaju oficijelna izdanja tako da bi u startu popusili. Quote
Tower... Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Ne kapiram ljude koji slusaju Metallicu i Megadeth, a sviraju neothrash... Quote
Mega_Deda Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Ovo nije neothrash, ali nije slicno nicemu sto sam ja do sada slusao. A slusao sam dosta thrasha. Quote
Vangelis Posted June 12, 2006 Author Report Posted June 12, 2006 Ne kapiram ljude koji slusaju Metallicu i Megadeth, a sviraju neothrash... Eh...treba tek da cujes sta pevac slusa...kapiram da bi se elvis u grobu prevrnuo. Quote
Josip Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Pesme veoma liche na Megadeth. Ugl, EXIT se ne oglashava... A inace ono za veze, to si jako u pravu. Zbogom EXIT-u na te nabijam! Josh veci fazon shto cu qpiti kartu Quote
Josip Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 I tako na lepo prodje proba sa novom pevaljkom. Vi kazete Mi kazemo Ugl, Urosh se primio na rad kao baba na peMziju, bitje neshto od ovoga... Izlazimo iz studija, a Sale [studijodrzhac] kaze "al ste navezbani" a ja se ono kao smejem jer nije fala chemugod, naishao kada smo svirali NEKE stvari, koje NEKO nije znao da ODSVIRA.... Ugl, kontam da cemo josh 1 probu raditi i Onda krecemo na world tour Aj cheerz, clack your beerz Quote
Vangelis Posted June 14, 2006 Author Report Posted June 14, 2006 Hahaha :*** Bice nesto od ovoga nego sta Samo da ja navezbam ostatak pesama posto su napisane da se peva tolikom brzinom da se jedva dolazi do vazduha Hehe kombinacija, na nivou. Quote
Josip Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Jbg, nema ovde cile mile Ugl, sve je brzo jer smo mi puuzeri koji sviraju comertijalu da bi masa radila Quote
Mega_Deda Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 OK, posto je vec dugo vremena u planu obrada madone, obecavam da ce do sledece probe biti osmisljena do kraja! A sto se tice novih projekata, palo mi je na pamet da usmemo od Pink Floyd-a wish you were here i da pesmi dodamo malo muda i brzine. Vec imam sliku u glavi kako bi to trebalo da zvuci. Prava thrash balada. Sta mislite? Quote
+Abigail+ Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 (edited) Ja se samo nadam da cu vas i uzivo gledati/slusati. :] A mogli biste i Sodomcica obraditi (iako ne odgovara vasem pravcu..njah..;P). Edited June 14, 2006 by ~Abigail~ Quote
Vangelis Posted June 14, 2006 Author Report Posted June 14, 2006 Hehehe Sodom...pitaj ovog gitarosha, taj je glavan Quote
Mary Joe Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Bas ste slatki. Kad cemo da vas cujemo live? Doduse, Deda ne voli nas Beogradjane. Quote
Mega_Deda Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Hehe, znas li ti sta je to replika? Rekla si: Hehe vi novosadjani, ja sam rekao: hehe, vi beogradjani. A fakat je da su svirke neposecene, gde god otisao. @~Abigail~ Sodom? Cisto sumnjam... A sto se beograda tice, videcemo da se dogovorim sa Duletom iz Nadimaca kada im se zavrse ispiti da opet oprzimo po jedan prdez u facu , verovatno u Beogradu. Quote
Mary Joe Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Pa, ja sam se zezala, za slucaj da niski skont'o... Quote
Mega_Deda Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Pa da, ni ja nemam nista protiv Beogradjana. Cak stavise, jedva cekam da dodjem ponovo u BG. Quote
Whistle911 Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 ovaj, a da malo iskuliramo sa planiranjem svirki jer je poslednja proba bila krsh? urosh mora da se uvezba, ja moram da se uvezhbam... a? a? a? e da, i urosh mora biti mnoooogo glasniji... tek na svirci se nece cuti... Quote
rustik Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Dobro, da iskuliramo... Kad svirate u Novom Sadu?? Da li ovaj grad umre dva meseca pre i posle Exit-a? Quote
+Abigail+ Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Dobro, da iskuliramo... Kad svirate u Novom Sadu?? Dan, dva prije/poslije Exita? pliz pliz pliz Quote
Recommended Posts