Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vidimo se sutra na svirci, idemo ispred, naravno. Nisam video nikoga u Slejeru hahah, ili se ne secam icon_smile.gif No nema veze, vidimo se sutra pa se ti javi brate.

Zegi i tebe ocekujemo inace lomimo noge icon_smile.gificon_smile.gif

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja sad dosla sa oqpa icon_smile.gif al sam se zadrzala...jbg prosla noc je bila burna icon_smile.gif upoznala sam worrior of ice dechkonju i nadimacha :] i emperora i tako...ostali mi se nisu svideli koje sam videla...ima mnogo dece u cnrom a ja to ne volim

Posted

Ало, бре, форум 'концерти и окупљања', па се тамо договарајте!

Posted
ja sad dosla sa oqpa icon_smile.gif al sam se zadrzala...jbg prosla noc je bila burna icon_smile.gif upoznala sam worrior of ice dechkonju i nadimacha :] i emperora i tako...ostali mi se nisu svideli koje sam videla...ima mnogo dece u cnrom a ja to ne volim

haha megi legendo pivopije.gif

bas mi je drago sto te upoznah sinoc pivopije.gif \Inace eto upoznasmo se i sa clanovima Aoore icon_smile.gif Imamo zanimljive slike zar ne Deda icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted (edited)

haha megi legendo pivopije.gif

bas mi je drago sto te upoznah sinoc pivopije.gif \Inace eto upoznasmo se i sa clanovima Aoore icon_smile.gif Imamo zanimljive slike zar ne Deda icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif

sj indijancu pljuni te slike..na Yu M icon_rockdevil.gif

Kad si pre ustao, icon_razz.gif a celu noc si u vozu srao.... musik19.gif

ja sam upoznao gomilu ljudi(uglavnom pijanih), pukeface.gif , valjda i tu Megi(ako ima plavu kosu icon_rockdevil.gifi jos dosta ljudi ispredi u dvoristu) i clanove Aoore,i analizatora(alena)-njih sam vec znao...

zduvac..........,.,..,.,.,,,..,,.,.,.,,............

Edited by Death rider
Posted (edited)

hehe ,da, to sam ja sa rozim pramenovima biggrin.gif e pa sto se nisi javio icon_razz.gificon_smile.gif

sori RNA,znam da je off ali jbg ne mogu da odolim biggrin.gif

bio sam zauzet mlataranjem glavom u onom vasem klubu...mesto je do jaja pivopije.gif

pusti mi lik Pit of zombies, ,repture.....i sl wallbash.gif

bilo je super mozda dodjemo i sledece srede..... icon_rockdevil.gif

Edited by Death rider
Posted

he he,pa dok si se zamajavao glavom,ja uopste nisam bila u droljani icon_smile.gif bila sam samo u cantru na oqpu,malo u parkicu onda sam otisla kuci biggrin.gif nisi ti mene video icon_smile.gificon_smile.gif

Posted
he he,pa dok si se zamajavao glavom,ja uopste nisam bila u droljani icon_smile.gif bila sam samo u cantru na oqpu,malo u parkicu onda sam otisla kuci biggrin.gif nisi ti mene video icon_smile.gificon_smile.gif

a pabio sam i ja u parkic lik iz NS (Vangelis valjda) nas je vodao po NS ceo dan parkic-trg-dvoriste icon_biggrin.gif

to je bio neki kao skup blejaca po netu ,

Posted

E sad malo vako;

dragi nam bend, gorepomenuti vecnavedeni 1.000x na ovoj temi,

ide na godisnji odmor od ~2 nedelje.

Posle odmora, svi se skupljamo u jedan veliki zagrljaj (ne...) i nastavljamo sa radom (citaj: snimanje, kontaj: nikad) i valjda ce da padne neka svirka. S kim? Zna se, Sangre Eterna :mihihihi:....

Mozda i Etianen, or whatever....

Anyway chrz pivopije.gif

PS. meggy se razvali od limenke Becksa mhihi.gif

• 5 weeks later...
Posted

Bend je dobio novog gitaristu, Zhileta, koji ce po hitnom postupku zakrpiti rupu u bendu koja postoji vec neko vreme, i u ovoj postavi ocekujemo skori ulazak u studio. Idemo na profesionalku, nista kucno, nista kurac-palac, sto pre, to bolje. Ako me nisu zajebali, sviramo 30og avgusta u Beogradu, u Dangubi, valjda nece biti nikakve ispale, pa ko bude zeleo da cuje "new wave thrash silu iz ns":lol: , dobrodosao je da se pojavi! pivopije.gificon_rockdevil.gif

Uzdravlje narode!

• 1 month later...
Posted

Sledeci nastup ce biti na privatnom rodjendanu, ali ce biti dosta mase.

Sviramo kao headlineri, a predgrupa ce nam biti neki heavy bend/projekat.

01.12.2006. je zakazana svirka u SKC-U. Ostavljam Vangelisu da vas uputi.

Demo benda AoorA pocinje da se snima 21.10.2006. i sadrzace 4 pesme; izbor pesama za demo je josh u razmatranju. Plan je da se demo poshalje ne Battle For Wacken 2007.

Toliko o kratkom updateu, cheers pivopije.gif

Joseph

Posted

Eto, drago mi je da bar imamo jednog fana koji vrti nasu pesmicu na kompu u midi formatu icon_razz.gif Cekaj malo Majo, strpi se do 21., snimamo demo pa ces exkluzivno dobiti disk sa 4 pesmice icon_smile.gif

Golgothan se zove Quest, ono je bio samo radni naziv, i nama je ta pesma svima omiljena. Uskoro ce jos jedan photo session, noviji, osvezen, pa ce biti postavljeno ovde, onako, grupna slikica. icon_smile.gif