Jump to content

Recommended Posts

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hahaha, da, pesma je inspirisana demonom govana sa golgote! biggrin.gif Gledao sam dogmu i sviruckao neke rifove, pa nisam znao kako da nazovem fajl, Golgothan mi je prvo palo na pamet. Ali kao sto rece Uros, pesma se sada zove "The Quest" i naci ce se na prvom demu koji cemo snimati za 2 nedelje.

Posted

@Warrior - ako se prijavljujete za wacken, u polufinalu cete svirati u bg-u, a mi ocigledno u ns. Ali ako AoorA prodje u polufinale, ja skidam kapu, pravim ovacije i sl. Samo nemoj da se svi bacamo ko za onaj prokleti exit icon_mrtav.gif . Juche sam gledao stare strane ove teme, i bash sam se smejao. Aj svi vi meni zivi bili pa videli.

Posted
Eto, drago mi je da bar imamo jednog fana koji vrti nasu pesmicu na kompu u midi formatu icon_razz.gif Cekaj malo Majo, strpi se do 21., snimamo demo pa ces exkluzivno dobiti disk sa 4 pesmice icon_smile.gif

Golgothan se zove Quest, ono je bio samo radni naziv, i nama je ta pesma svima omiljena. Uskoro ce jos jedan photo session, noviji, osvezen, pa ce biti postavljeno ovde, onako, grupna slikica. icon_smile.gif

demo za mene? do jaja! icon_biggrin.gif

e nemoj samo da me nazivas fanom, posto mislim da vise ne zelim da budem niciji fan ph34r.gif

THRASH ON! icon_rockdevil.gif

Posted

ma vidimo da ti se svidja.... icon_smile.gificon_da.gif

A sad jedna nadrkana slika iz Dangube:

user posted image

Molim vas obratite paznju na Urosha, koji je u nekom matrix-motionu; i moju 'i'm gonna f*ck you all' facu.... icon_uhoh.gif

Posted

AoorA u petak 20.10.2006. u Temerinu, lokal 'PADRINO'. Svirka pocinje u 23.00 chasa. Lineup:

23:00 - AoorA

00:00 - New Mythology

Upad 50 kinti.

Posted

Lagani update....

DEMO - AoorA ce svoj demo prvenac snimiti 21 i 22.10. u studiju Positive. Bice snimljene 4 pesme, ito:

The Quest

Could Have

Cycles Of Life

Maze Of Sanity

News by Joseph

Posted

@Deda - 'zvini, nisam namerno. Ali cak je i ovo cool naslov za pesmu biggrin.gif

@Urosh - nebitno kakav je redosled.... icon_rolleyes.gif

@Selma - yeah, volimo mi ta eksponiranja icon_razz.gif samo sacekaj da metnemo sliku trenutne postave...... ustvari cekaj da se prvo slikamo pre metjave icon_uhoh.gificon_uhoh.gificon_uhoh.gif

Posted

Eh, kako je sad nekako gay ova slika...treba da se slikamo bas bas kako bi bilo lepo i da ne ispadnemo kao totalni idioti biggrin.gif U novoj postavi naravno, da izgledamo mocno of steel

Posted

Pored svirke u Temerinu veceras, i snimanja dema za vikend, AoorA ce svirati i u novosadskom klubu Big Mamma na privatnoj zurci, sledeceg petka. A jos povrh svega, pozvani smo i da sviramo za Helloween u novosadskom klubu "Dvoriste". Jebi ga, radi se punom parom.

Do slusanja, Mladen.

Posted

E evo novih vesti za sve zainteresovane:

AoorA je konacno zavrsila instrumentalni deo svog demo prvenca. Zvuci...jednostavno savrseno, mislimo da je posao fantasticno odradjen, pritom se zahvaljujemo Saletu iz studija Positive. Demo sadrzi 4 pesme, kao sto je i najavljivano i bice distribuiran u sto skorije vreme. biggrin.gif

Hvala svima na podrsci, ej ljudi, uskoro dobijate demo diskove Aoore, jej! icon_razz.gif

Aj poz zivi bili