Mega_Deda Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Hahaha, da, pesma je inspirisana demonom govana sa golgote! Gledao sam dogmu i sviruckao neke rifove, pa nisam znao kako da nazovem fajl, Golgothan mi je prvo palo na pamet. Ali kao sto rece Uros, pesma se sada zove "The Quest" i naci ce se na prvom demu koji cemo snimati za 2 nedelje. Quote
Josip Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 @Warrior - ako se prijavljujete za wacken, u polufinalu cete svirati u bg-u, a mi ocigledno u ns. Ali ako AoorA prodje u polufinale, ja skidam kapu, pravim ovacije i sl. Samo nemoj da se svi bacamo ko za onaj prokleti exit . Juche sam gledao stare strane ove teme, i bash sam se smejao. Aj svi vi meni zivi bili pa videli. Quote
Draža Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Jedan demo naravno mora da zavrsi kod mene, ili bar okacite negde na net da moze da se svuce Quote
Vangelis Posted October 7, 2006 Author Report Posted October 7, 2006 Ma dobices ga licno brate, tebi je zagrantovano Quote
Kali Agna Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Eto, drago mi je da bar imamo jednog fana koji vrti nasu pesmicu na kompu u midi formatu Cekaj malo Majo, strpi se do 21., snimamo demo pa ces exkluzivno dobiti disk sa 4 pesmice Golgothan se zove Quest, ono je bio samo radni naziv, i nama je ta pesma svima omiljena. Uskoro ce jos jedan photo session, noviji, osvezen, pa ce biti postavljeno ovde, onako, grupna slikica. demo za mene? do jaja! e nemoj samo da me nazivas fanom, posto mislim da vise ne zelim da budem niciji fan THRASH ON! Quote
RNA Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Budi, ali se nemoj javno izjasnjavati. Quote
Kali Agna Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Budi, ali se nemoj javno izjasnjavati. nije u pitanju samo javno izjasnjavanje, ljudi to jednostavno vide! ali necu da duzim i kvarim momcima temu... Quote
Josip Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 ma vidimo da ti se svidja.... A sad jedna nadrkana slika iz Dangube: Molim vas obratite paznju na Urosha, koji je u nekom matrix-motionu; i moju 'i'm gonna f*ck you all' facu.... Quote
Mega_Deda Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Ova slika je mnogo efektnija... AoorA powah! Quote
Josip Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 AoorA u petak 20.10.2006. u Temerinu, lokal 'PADRINO'. Svirka pocinje u 23.00 chasa. Lineup: 23:00 - AoorA 00:00 - New Mythology Upad 50 kinti. Quote
Josip Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Lagani update.... DEMO - AoorA ce svoj demo prvenac snimiti 21 i 22.10. u studiju Positive. Bice snimljene 4 pesme, ito: The Quest Could Have Cycles Of Life Maze Of Sanity News by Joseph Quote
Mega_Deda Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Pusi kurac, nije maze of sanity, nego "Maze Of Fiction"... Ono, kao, mogao bi da se konsultujes samnom pre nego sto napises neku glupost Quote
Vangelis Posted October 18, 2006 Author Report Posted October 18, 2006 I drugacijim redosledom idu pesme Meeeeejz of fikshaaaaaaaaan ajv kriejtid Quote
+Abigail+ Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 (edited) In Memoriam Ovoj Postavi.... Phahah Nego, dobra vam ova slika, lijepo vam ide to eksponiranje. ;PP Edited October 18, 2006 by ~Abigail~ Quote
Josip Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 @Deda - 'zvini, nisam namerno. Ali cak je i ovo cool naslov za pesmu @Urosh - nebitno kakav je redosled.... @Selma - yeah, volimo mi ta eksponiranja samo sacekaj da metnemo sliku trenutne postave...... ustvari cekaj da se prvo slikamo pre metjave Quote
+Abigail+ Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Samo naprijed, ja se necu ljutiti. Ko vam je uopste u trenutnoj postavi i koliko ste clanova mijenjali? Quote
Vangelis Posted October 19, 2006 Author Report Posted October 19, 2006 Eh, kako je sad nekako gay ova slika...treba da se slikamo bas bas kako bi bilo lepo i da ne ispadnemo kao totalni idioti U novoj postavi naravno, da izgledamo mocno of steel Quote
Mega_Deda Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Pored svirke u Temerinu veceras, i snimanja dema za vikend, AoorA ce svirati i u novosadskom klubu Big Mamma na privatnoj zurci, sledeceg petka. A jos povrh svega, pozvani smo i da sviramo za Helloween u novosadskom klubu "Dvoriste". Jebi ga, radi se punom parom. Do slusanja, Mladen. Quote
Josip Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 ok, ja opet nishta neznam..... kad je helloween? Quote
ΣΟΚΙ Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 de ste klosari hahaha opet ovaj...lol Quote
Vangelis Posted October 21, 2006 Author Report Posted October 21, 2006 E evo novih vesti za sve zainteresovane: AoorA je konacno zavrsila instrumentalni deo svog demo prvenca. Zvuci...jednostavno savrseno, mislimo da je posao fantasticno odradjen, pritom se zahvaljujemo Saletu iz studija Positive. Demo sadrzi 4 pesme, kao sto je i najavljivano i bice distribuiran u sto skorije vreme. Hvala svima na podrsci, ej ljudi, uskoro dobijate demo diskove Aoore, jej! Aj poz zivi bili Quote
Mega_Deda Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Fak jea, snimili smo demo, za male pare je ispalo bolje nego sto smo ocekivali. Dakle, evo 4 pesme da se malo reklamiramo AoorA - Could Have... AoorA - Cycles Of Life AoorA - Maze Of Fiction AoorA - The Quest Quote
Recommended Posts