Josip Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 I do moje prezentacije za predmet Integrated Language Skills hahaha Ne shvatam, ali okeeeej... Quote
Mega_Deda Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Valjda polaze objedinjene jezicke vestine taj dan... Quote
Baal Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Ćao drugari. Ne dajte se, nema keca! Quote
Mega_Deda Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 To je ustvari dvojka, samo sto su thrasheri nekako nespremni da prihvate tu cinjenicu Quote
bojan j. Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Kako rece jedan ortak "dvojka ne postoji" Ajde bre kad ce taj osmi da pijemo Quote
Josip Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Band News Update: Novi Bubnjar - bend AoorA je trenutno u fazi potrage za novim bubnjarem. Ne, vi ljudi koji se radujete tudjoj nesretji, nismo ni u kakvoj frci, netje nam se raspasti bend, i sl. Jednostavno se JA penjem za jedno mesto u hijerarhiji, tako da cu biti drugi od preostala 2 starosedeoca. Ali ne josh. Ugl, audicije su otvorene. Svi koji su zainteresovani mogu da se jave na user Mega_Deda, ovde na YuM-u, ili meni; pa cemo se dogovoriti. Ime novog chlana benda bitje objavljeno uskoro. Predstojetje svirke - Svi vetj znaju, al ajde OPETH da ponovimo - sledetji nastup je u SKC-u, 08.12.2006. godine. Vishe informacija potrazite na podforumu 'Koncerti, oqpljanja & mental info' pod slichnoimenovanom temom. Cheerz, Josip Quote
Mega_Deda Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 Ja sam mislio da se ti zoves Joseph Quote
Josip Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Ja sam mislio da se ti zoves Joseph Hm, osmog tju biti Jason, pa jbg Quote
Mega_Deda Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Jasone, promeni adresu u potpisu, www.myspace.com/aooramusic, znaci bez anderlajna Quote
ΣΟΚΙ Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 To je ustvari dvojka, samo sto su thrasheri nekako nespremni da prihvate tu cinjenicu pre cu umreti nego da priznam da to nije kec... Quote
WoI Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 ovaj topic treba izbaciti sa ovog foruma brukate kec brukate thrash i jos ste iz vojvodine nema nista gore Quote
Baal Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 Koliko ja kapiram ovaj WoI samo hoće da vas ukopava. Cc, kakva nesolidarnost između bendova. Quote
WoI Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 priznajem! priznajem!!!!!!!!! ljubomoran sam na njih Quote
Mega_Deda Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Ja bih se ubio da sam ljubomoran na takve pacenike... Quote
Josip Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Mladene, jel rade sve pesme sa ovog downloada? Quote
bojan j. Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Preslusavam demo natenane, Vangelis na momente zvuci kao zadrigli kamiondzija iz Ajove :) tj. vrlo prisutan, sirok i grub glas, sto pada za vasu mjuzu super... Ima kul melodicnih delova koji mi se dopadaju, al' imam i nekih zamerki, mislim pretpostavljam da ste sve snimali zivo, tj. i bubnjeve... Jel vam imao bubnjar klik dok ste snimali? I kao da ima nekih gresaka u gitarama, odnosno neki delovi deluju skroz fals. Ne znam dal' je to samo moj mozak. Inace brzi ste, besni ste, dobri ste, al' moze i bolje E i da, zasto ja imam 8 pesama na disku a stoji na unutrasnjoj strani samo 4? Quote
Mega_Deda Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Nismo na vreme odstampali cover da to bude sve kul. U pitanju su 4 pesme benda Sarcasm iz Slovenije, kada smo delili cedeove najavili smo masi koja je bila unutra da obrate paznju i na taj bend kad budu preslusavali. Quote
Mega_Deda Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Da, inace, definitivno smo ostali bez bubnjara. Ko je voljan da svira sa nama, poseduje odredjeno iskustvo da moze da isprati rad u bendu, da mu ne predstavljaju problem dolasci na probe utorkom u vecernjim terminima (znaci neko sa teritorije novog sada ili eventualno malo sire), neka mi posalje pp. Znaci planira se ozbiljan autorski rad, u opticaju je 10 pesama, uskoro dolazi jos, telo benda je ostalo isto, samo sto smo ostali bez nogu... Hvala Zoltanu na dosadasnjoj saradnji, mozda se desi da imamo jos jednu svirku negde u januaru, sa njim na bubnjevima, ali to je malo verovatno, verovatno je saradnja raskinuta for good... Toliko za sada, u narednom periodu se bacamo na snimanje nekih ideja posto smo vec sputani u aktivnom sviranju, tako da u narednim mesecima mozete ocekivati nove aurine pesme. Quote
Recommended Posts