Vlaja Buraz Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Vidio sam, i jako sam uplašen. Trzni na PP.
Axeanosilas Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 @Axe, zajebi cirilicu... Намести се...
Blinded by Tear Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Boro, poslacu ti uskoro, vazi se.
blondie Posted October 12, 2006 Author Report Posted October 12, 2006 (edited) Ух, крв ти јебем, које је то значење? Мис'им, пентаграм са крилима слепог миша, још крвари. Вероватно та крв тече из ране коју је својим рогом направио једнорог кога јаше нико други до сама Смрт која у једној руци носи косу, а у другој букет црних ружа! Који готичарски кичерај, и то онај најстрашнији... to `krv ti jebem` govori jedan moj ujak kad se narolja domace rakije ali domacinska je psovka. btw, nema nista kicasto u toj tetovazi. jedino sto moze biti kicasto je neka debela rucetina, ili sisa koja ce da je nosi Edited October 12, 2006 by blondie
ReMeDy_ Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 kichasto u toj tetovazi je jedino to sto je sam koncept isforsiran da kao... "ima neko znacenje".... sta moze da predstavlja pentagram koji krvari i krila sismisa? ROFL? pre sam pristalica da se covek tetovira ISKLJUCIVO zbog razloga sto mu se svidja nesto da stavi na kozu, bilo sta, nego da stavi nesto i onda opravdada to bilo kakvim simbolizmom. deluje smeshno.
SerbZmaj Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Ух, крв ти јебем, које је то значење? Мис'им, пентаграм са крилима слепог миша, још крвари. Вероватно та крв тече из ране коју је својим рогом направио једнорог кога јаше нико други до сама Смрт која у једној руци носи косу, а у другој букет црних ружа! Који готичарски кичерај, и то онај најстрашнији... .............. nemojte tako mozda to stvarno ima neko dubokoumno znacenje
Protagonist Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 kichasto u toj tetovazi je jedino to sto je sam koncept isforsiran da kao... "ima neko znacenje".... sta moze da predstavlja pentagram koji krvari i krila sismisa? ROFL? pre sam pristalica da se covek tetovira ISKLJUCIVO zbog razloga sto mu se svidja nesto da stavi na kozu, bilo sta, nego da stavi nesto i onda opravdada to bilo kakvim simbolizmom. deluje smeshno. Slažem se, zar tetovaža mora da ''priča'' tvoju životnu priču? A i ostavite devojku, nije radila tetovažu zbog vas/nas nego sebe valjda... ako se njoj sviđa onda super. Ni meni se iskrneo ne sviđa taj trip sa pentagramima ali jbg, nije moja koža u pitanju
ReMeDy_ Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 oprosticemo joj ako se slika gola i postavi sliku da vidimo tetovazu
Dark Sonja Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 nisam fan trajnih tetovaza... mislim na sebi... ali one koje imaju rok trajanja ( par dana, par nedelja, par meseci...) su mi sasvim cool... posebno tokom letnjh meseci kada se nose majice na bretele... koliko god bilo "in", ne podnosim trajna - "za uvek" resenja.
Cayca Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Pa ne tetovirash se zato shto je in vec zato shto ti se hoce.
Protagonist Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Haha Pa naravno, ne tetoviraš se da bi nekom drugom ispunio želju nego sebi
Vlaja Buraz Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Pa ne tetovirash se zato shto je in vec zato shto ti se hoce. A ako ti se hoće zato što je to "IN" (unutra)?
Cayca Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Kinky. Moja tetovazha nema neko preterano znachenje. Samo mi se mnooogooooo dopala, a i volim zmajeve. A ove koje su mi u planu sam izabrala bash zbog simbolike koju imaju za mene, a skice su onda radjene na osnovu odabranih motiva (feniks, oroborus, plamen, Ovan).
Cayca Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 (edited) Eve je najpristojnija slika koju imam. Ja lichno nisam zadovoljna kako me je "majstor" udesio, ali to je moja tetovazha i ja je volim. Samo u taj studio nikad vishe. Edited October 12, 2006 by Cayca
Dark Sonja Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Pa ne tetovirash se zato shto je in vec zato shto ti se hoce. meni se nece... simple as that.
Blinded by Tear Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 ReMeDy Vidis, meni je prvenstveno glupo uraditi tetovazu koja ne sadrzi znacenje tebi kao osobi, primjer, imam druga koji je sebi istetovirao zmaja, i to samo zbog toga sto mu se tog dana u tattoo studiju crtez svidjeo, a njemu kao osobi zmaj u zivotu ne znaci nista... jednom pada odluka i to ostaje na tebi do kraja zivota, po tome bi i trebalo da sadrzi neko dublje znacenje, i prvenstveno u tome i jeste svrha tetoviranja, pitaj koga hoces. Moja tetovaza meni kao osobi znaci jer uspravan pentagram vodi i stiti covjeka, krv prestavlja snagu/moc, a krila sismisa se vezuju za djetinjstvo mi. A te kratkotrajne s kanom radjene tetovaze su grozne, drugarica je radila jednom, da poslje ti ostane tolika mrlja, i izgleda kao prljavstina kad krene da se gubi, grozno... to opet smatram ko neki vid hvalisanja, gledaj mene ima tetovazu, ali pazi nije prava, vec je ''ko naljepnica iz mikijevog zabavnika'', lol.
blondie Posted October 12, 2006 Author Report Posted October 12, 2006 a krila sismisa se vezuju za djetinjstvo mi. kad si bila mala htjela si da budes betmen ili sta?
Blinded by Tear Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 (edited) Longing for such life... Edited October 12, 2006 by Vicky
blondie Posted October 12, 2006 Author Report Posted October 12, 2006 toliko su neodoljivi da bi ih mogla bebi u krevetac staviti, da se `druze`.. sto ti je goticarska popaljenost, za govno bi rekli da mirise, samo ako je crno
Blinded by Tear Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 A sta tebi prestavlja skorpija i crveni tribali?
blondie Posted October 12, 2006 Author Report Posted October 12, 2006 ukras na mom dupetu. sto pitas?
Recommended Posts