Маузер Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Ja triskel tetoviram nema druge. A i stariji si godinu dana od mene nemoj da serendas.
Narsil Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Мислио сам да си још неразвијен да би се тетовирао, коњу. Ако урадиш тетоважу и порастеш оде тетоважа у курац.
Маузер Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 To sam naravno sve lepo proucio. Sanse da cu se jos razviti su 3%. To su mi doktori rekli.
Night's Blood Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 (edited) To sam naravno sve lepo proucio. Sanse da cu se jos razviti su 3%. To su mi doktori rekli. Nadam se da kontas da se to ne odnosi samo na visinu. Imam brata koji je do 20. godine bio nevidjeno mrsav a onda je oko 20. godine poceo da se razvija (naglo), vise nije licio na stap nego na muskarca. Edited September 26, 2009 by Night's Blood
bezlichni Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Ja triskel tetoviram nema druge. A i stariji si godinu dana od mene nemoj da serendas. Бићеш Кул зајебан са татоо пре 18'те! А неки јебу тек касније. Напредно нема шта. 1 1
Маузер Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 (edited) Aj bezi ili cu ti dati plus. To je moje misljenje, ne tvoje. Sigurno se necu tetovirati da budem kul. Mogu da kupim majmuna nkog da ga vodam po ulici i bicu kul. Edited September 26, 2009 by Grishnackh...
bezlichni Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 (edited) Aj bezi ili cu ti dati plus. To je moje misljenje, ne tvoje. Sigurno se necu tetovirati da budem kul. Mogu da kupim majmuna nkog da ga vodam po ulici i bicu kul. Истину да ти зборим сумњам да имаш неки дубок смисао иза тетоваже. А и боли ме курац. Mogu da kupim majmuna nkog da ga vodam po ulici i bicu kul. То није кул. Посебно није метал кул. Edited September 26, 2009 by Elitista u Povoju. 1
Маузер Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 (edited) Imam. I ne zanima nikog sta se krije iza te tetovaze. Edited September 26, 2009 by Grishnackh...
Night's Blood Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 (edited) Odusevila sam se kad sam videla ove tetovaze. Edited September 26, 2009 by Night's Blood 1
Генеральный Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 савршен начин да се покрије бубуљица. 3
Belegurth Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 Želeo bih da tetoviram dlan ruke ali na raznim forumima kažu da će se brzo skinuti a i da boli pod krv. Na drugim mestima kažu ljudi da im ostaje trajno ali da mora dublje da se ide a ovaj lik ( http://www.bme.com/tattoo/A20314/tatexper.html ) je radio nešto što ne kontam ali je izgleda uspelo. Moje pitanje je koji studio u beogradu bi ovo mogao da odradi?
MissionVao Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 Ako iko ista zna o tome to je Urban Savage jer se valjda obucavao u USA...
Kokopelli Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Zvanično sam postala ponosni vlasnik Kokopelli-a Malo je boluckalo, nemam nimalo crvenila, reče mi tattoo majstor da imam jako kvalitetnu kožu za tetoviranje (koža mi teško crni) i da će boja kakva je sada ostati i kasnije. Fotkaću samo da nađem vremena. Naredni tattoo zakazala za mjesec dana Neka moja majanska sranja
Ајлин Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Baš sam pomislila na tebe i tvoj termin. Gde beše, zglob?
Kokopelli Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 (edited) Malo ispod vrata, pozadi. Prvobitno sam htjela malo veću, visina cca 15cm, dužina 10cm. Onda smo stavili na moja nejaka ramena i shvatili da je prevelika. Smanjili smo je na visinu cca 9cm i to je to Edited November 4, 2009 by Kokopelli
Kokopelli Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Evo, evo, cimerku na brzinu nagovorih da opali par škljoceva s fona 6
Ајлин Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Svaka čast Koko, na planiranju i istrajnosti i konačno na odluci. Odlično izgleda i lepo ti stoji, da je zdravo nosiš! A sad, 'ajde reci, kad ćemo da je zalijemo malo?
Kokopelli Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 (edited) Hvala vam A mi zalivamo prvom prilikom (čitaj: kada sladokusac ozdravi ) edit: nadam se da će to biti prije moje druge tetovaže. Ako ne bude, lele se nama, moraćemo dvije tetovaže da proslavljamo Edited November 4, 2009 by Kokopelli
Ајлин Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 E da, a kad je drugi termin? Nadam se da će sladokusac brzo ozdraviti, jer ako vam odem, šta ćete onda. A mora to da se zalije pre nego što odem...
Recommended Posts