Jump to content

Recommended Posts

Posted

Мислио сам да си још неразвијен да би се тетовирао, коњу. Ако урадиш тетоважу и порастеш оде тетоважа у курац.

Posted (edited)

To sam naravno sve lepo proucio. Sanse da cu se jos razviti su 3%. To su mi doktori rekli. :da:

Nadam se da kontas da se to ne odnosi samo na visinu. :da:

Imam brata koji je do 20. godine bio nevidjeno mrsav a onda je oko 20. godine poceo da se razvija (naglo), vise nije licio na stap nego na muskarca. :haha:

Edited by Night's Blood
Posted

Ja triskel tetoviram nema druge. A i stariji si godinu dana od mene nemoj da serendas. :P

Бићеш Кул зајебан са татоо пре 18'те! А неки јебу тек касније. Напредно нема шта.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Aj bezi ili cu ti dati plus. To je moje misljenje, ne tvoje. :da:

Sigurno se necu tetovirati da budem kul. Mogu da kupim majmuna nkog da ga vodam po ulici i bicu kul. :udri:

Edited by Grishnackh...
Posted (edited)

Aj bezi ili cu ti dati plus. To je moje misljenje, ne tvoje. :da:

Sigurno se necu tetovirati da budem kul. Mogu da kupim majmuna nkog da ga vodam po ulici i bicu kul. :udri:

Истину да ти зборим сумњам да имаш неки дубок смисао иза тетоваже. А и боли ме курац.

Mogu da kupim majmuna nkog da ga vodam po ulici i bicu kul.

То није кул. Посебно није метал кул.

Edited by Elitista u Povoju.
  • Downvote 1
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Zvanično sam postala ponosni vlasnik Kokopelli-a :wub:

Malo je boluckalo, nemam nimalo crvenila, reče mi tattoo majstor da imam jako kvalitetnu kožu za tetoviranje (koža mi teško crni) i da će boja kakva je sada ostati i kasnije. Fotkaću samo da nađem vremena. Naredni tattoo zakazala za mjesec dana :D Neka moja majanska sranja :haha:

Posted (edited)

Malo ispod vrata, pozadi. Prvobitno sam htjela malo veću, visina cca 15cm, dužina 10cm. Onda smo stavili na moja nejaka ramena i shvatili da je prevelika. Smanjili smo je na visinu cca 9cm i to je to :D

Edited by Kokopelli
Posted

Svaka čast Koko, na planiranju i istrajnosti i konačno na odluci. Odlično izgleda i lepo ti stoji, da je zdravo nosiš!

A sad, 'ajde reci, kad ćemo da je zalijemo malo? ;)

Posted (edited)

Hvala vam :pivopije:

A mi zalivamo prvom prilikom (čitaj: kada sladokusac ozdravi :haha: )

edit: nadam se da će to biti prije moje druge tetovaže. Ako ne bude, lele se nama, moraćemo dvije tetovaže da proslavljamo :haha:

Edited by Kokopelli
Posted

E da, a kad je drugi termin?

Nadam se da će sladokusac brzo ozdraviti, jer ako vam odem, šta ćete onda. A mora to da se zalije pre nego što odem...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...