Machka Naopachka Posted July 17, 2011 Report Posted July 17, 2011 (edited) Ma ko zna i gde sam iskopala to, naravno. Mada meni i ne deluje nerealno... kad malo zagledam ljude malo malo pa neki tet PS Talvi, Lou, Blagoje, ova diskusija nam je u retrospektivi do jaja Edited July 17, 2011 by Machka Naopachka
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 17, 2011 Report Posted July 17, 2011 ja vjerujem,boli me kurac. HAHA kraljski Mrki aj nam kazi neke dobre u Bechu,Pesti posto ovde niko ne zna da nacrta to sto ocu
SerbZmaj Posted July 17, 2011 Report Posted July 17, 2011 Ha zato ja necu da se tetoviram, jer uskoro ce tetovirani biti vecina, dosada i svakodnevnica...pih da unistavam svoje telo Postacu kiborg
markomrki Posted July 17, 2011 Report Posted July 17, 2011 E pa ne znam u Becu, ali znam u Berlinu, a sto ne probas covece kod nekih nasih ima ko da ti uradi sta zelis ova nova generacija je stvarno dobra i ima u splitu MrKid Kros ali ne verujem da ti se ide u split
Night's Blood Posted July 17, 2011 Report Posted July 17, 2011 HAHA kraljski Mrki aj nam kazi neke dobre u Bechu,Pesti posto ovde niko ne zna da nacrta to sto ocu Pa sta je to tako komplikovano? Ako se ovde prica o Ivanu La Madre Muerta, znam da je zavrsio akademiju/slikar. Radovi su mu savrseni.
Генеральный Posted July 17, 2011 Report Posted July 17, 2011 ивча је геније, али дошао је неке паре Јосифу па га је овај својом корпулентном појавом натерао да истетовира нешто за успомену: 5
markomrki Posted July 17, 2011 Report Posted July 17, 2011 Im Ivan I nemo su zavrsili akademije, ovaj u NS a Nemo u BG, sad ne znam, lepo je imati po rad od obojice.
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 PA hocu gromove na podlaktice i shake i svako ko mi nacrta izgleda kao trnje..A taj nemo kako mu se zove studio? 1
Machka Naopachka Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 Ima ga na fejsu, Kapetan Nemo.. sa srećom sa tim munjama...
Маузер Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 Idem sutra da se dogovorim sa Djermanom za datum. Inace ovo mi ide na desno rame i veci deo ruke. naravno sa dosta korekcija i podeljenim licem. 1
Маузер Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 Idem sutra da se dogovorim sa Djermanom za datum. Inace ovo mi ide na desno rame i veci deo ruke. naravno sa dosta korekcija i podeljenim licem. EDIT: E da, vidim kroz celu temu da ste svakakve majstore spominjali ali nigde Somija iz nsa niste pomenuli? http://www.tattooartists.org/Gal60257_SHOMI.asp
Vitamin K Experience Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 'Ladno Giger - Brain Salad Surgery (ELP cover) jedan od motiva. Za malo da poželim da se istetoviram.
Lou Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 Zar nisu već tetovaže njegovih radova isfurane? Mnogo, baš mnogo ljudi to ima. 2
Lord Iffy Boatrace Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 Zar nisu već tetovaže njegovih radova isfurane? Mnogo, baš mnogo ljudi to ima. Mnogi ljudi nose retro adidas patike pa su i dalje genijalne 1 2
Lord Iffy Boatrace Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 Slab ti je to odgovor. Brate neces tetovazom ili odecom ili pak muzikom koju slusas da kreiras svoj identitet,kakve veze ima sto mnogi ljudi to imaju,ako je super onda je super bez obzira sto "svi furaju" ...
Lou Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 Nisam rekao da nije super. Da ti dam primer, možda bolje objasni - Bukovski je napisao "to je kao kada dobra žena leže u krevet sa svinjom i tebi više nije do te žene". 1 1
Lord Iffy Boatrace Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 (edited) Nisam rekao da nije super. Da ti dam primer, možda bolje objasni - Bukovski je napisao "to je kao kada dobra žena leže u krevet sa svinjom i tebi više nije do te žene". da se ne lazemo drkacemo i dalje na nju hahah Salu na stranu,kapiram sta pricas i ima neceg u tome,ali sam odavno naucio da kuliram te stvari koje mogu potencijalno da mi ogade nesto sto volim Edited July 19, 2011 by BruceBruce
Schneider Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 @Mauzer Sta simbolizuje taj vitez, jel nesto iz naci mitologije?
Recommended Posts