Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ma ko zna i gde sam iskopala to, naravno. Mada meni i ne deluje nerealno... kad malo zagledam ljude malo malo pa neki tet :)

PS Talvi, Lou, Blagoje, ova diskusija nam je u retrospektivi do jaja :haha:

Edited by Machka Naopachka
Posted

Ha zato ja necu da se tetoviram, jer uskoro ce tetovirani biti vecina, dosada i svakodnevnica...pih da unistavam svoje telo :mrgreen: Postacu kiborg :D

Posted

E pa ne znam u Becu, ali znam u Berlinu, a sto ne probas covece kod nekih nasih ima ko da ti uradi sta zelis ova nova generacija je stvarno dobra i ima u splitu MrKid Kros ali ne verujem da ti se ide u split

Posted

HAHA kraljski :)

Mrki aj nam kazi neke dobre u Bechu,Pesti posto ovde niko ne zna da nacrta to sto ocu :(

Pa sta je to tako komplikovano? :)

Ako se ovde prica o Ivanu La Madre Muerta, znam da je zavrsio akademiju/slikar. Radovi su mu savrseni. :da:

Posted

Zar nisu već tetovaže njegovih radova isfurane? Mnogo, baš mnogo ljudi to ima.

• Downvote 2
Posted

Nisam rekao da nije super.

Da ti dam primer, možda bolje objasni - Bukovski je napisao "to je kao kada dobra žena leže u krevet sa svinjom i tebi više nije do te žene". ;)

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Nisam rekao da nije super.

Da ti dam primer, možda bolje objasni - Bukovski je napisao "to je kao kada dobra žena leže u krevet sa svinjom i tebi više nije do te žene". ;)

da se ne lazemo drkacemo i dalje na nju hahah :D

Salu na stranu,kapiram sta pricas i ima neceg u tome,ali sam odavno naucio da kuliram te stvari koje mogu potencijalno da mi ogade nesto sto volim ;)

Edited by BruceBruce
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...