Jump to content

Recommended Posts

Posted

Erm pa to dok se ne isperuta nej da se skine.. ;) kaniram se godinama, kosu doduse..

Mnogo su mi lepe te sare btw cak sam se lozila i pocela da ih ucim ... imam knjizice... pojma nemam sta bi nisam ji probala da uradim ruke.. il noge pre il nesto peto.

Posted

Spremam se vec neko vreme da radim neku geometric art tattoo, uglavnom sa motivima nauke, sci fi i tako to, al' nesto nisam ubedjen da kod nas ima pravih ljudi koji bi odradili to da izgleda do jaja :\ Uglavnom, ovo su neki influences (radio bih vrv levu ruku i levo rame, a kasnije desnu ruku, obe do lakta). Jel ima neko da preporuci kod nas da radi ovako neke preciznije stvari? Jer stvarno obozavam preciznost i perfektnost, ne bih voleo neki rad "slobodnom rukom" :haha:

aa1ff499935a18750ef99b78ea83b40b.jpg

ab6d9c79835290d7ae6fce87f31e5891.jpg

d02559af6f01d99fc0fd27ea3fe24b36.jpg

Posted (edited)

Hahaha, ovo drugo bas lici, da :haha: Ma generalno sam samo pokazao na sta mislim pod geometric tattoo, nije da mi se preterano svidjaju te tetovaze (doduse ta Gamecube je kul :haha: )

Edit: Hvala Lazo, bacicu pogled :)

Edited by ShinigаmY
Posted

Ja ne vidim te slike koje ti si ostavio, ali za preciznost i geometriju i ja bih preporucio Filipa iz FOA.

• 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...