Nemanja Savic Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 interesantno je, ali sam ipak mislio na pravi ljiljanov cvet... trebao bi biti blago polukruzan posto ce se nalaziti sa leve strane...
Leshina Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 ne znam da li sam vec postovao na ovoj temi ali ajde... sunce na grudima,ciji se zraci sire po ostatku tela!!!!
Zen Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 interesantno je, ali sam ipak mislio na pravi ljiljanov cvet... trebao bi biti blago polukruzan posto ce se nalaziti sa leve strane... Zig u obliku ljiljana je u doba musketara oznacavao preljubnicu ili izdajnika... Opet, vazna je jedino simbolika koju ima za tebe
MissionVao Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Izdajnika su zigosali giljotinom ljiljan je bio za prostitutke i lopove
Alita Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 (edited) leptir je za prostituciju EDIT: My bad... Edited November 12, 2006 by Alita
dusk Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 (edited) Leptir je "new age" Edited November 12, 2006 by dusk
Cayca Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Leptir je za leprshavo i shareno i veselo... U vreme musketara nije korishcen ljiljan vec neki oblik fleur-de-lis (jeste i to ljiljan, ali je ipak krajnje stilizovan).
MissionVao Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 pa da. c,c,c, niste gledali filmove
Zagrivuk Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Opet, vazna je jedino simbolika koju ima za tebe Tacno, jer razlicite, nacije, kulture i tradicije imaju i razlicitu simboliku.
Protagonist Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 (edited) Zna li neko nešto o Maori kulturi? Ne očekujem odgvor tipa guglaj Edited November 28, 2006 by Protagonist
Zagrivuk Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 (edited) http://images.amazon.com/images/P/39081619...SCLZZZZZZZ_.jpg Mislis na ovo Edited December 8, 2006 by Silver Surfer
Jedite Govna Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Planiram da dodam na ruku iznad ove tetovaze koju vec imam, dizajn maca (sword) s konbinacijom brsljena (ivy) p.s. radim trenutno na crtezu, tako da...
Protagonist Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 http://images.amazon.com/images/P/39081619...SCLZZZZZZZ_.jpg Mislis na ovo To,to, samo ne po faci
dudi Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 evo jedna dobra ideja ko hoće da istetovra zmaja
+Abigail+ Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 http://www.nitromax.nl/TATTOO.HTM Ovo bi otprilike bile tetovaze kakve se meni svidjaju (da su na boljem tijelu, naravno ). Problem je 'samo' naci kompetentnog i dovoljno kreativnog i preciznog tattoo majstora, pogotovo zato sto sam licno perfekcionista sto se toga tice. Biomechanoids su krupan zalogaj. no pain, no gain
DragonHeart Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 evo jedna dobra ideja ko hoće da istetovra zmaja Svi vole zmajeve, pa to ti je
Archibald Reiss Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 (edited) Sta kazete na ovaj motiv? Sexy zar ne? Muski to vole.... zemske koje ovo stave imaju mnogo vece sanse da navataju XX njih... Edited December 20, 2006 by J0N B0N J0\/1
DragonHeart Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Jedna cura s ovog foruma ima tu sliku kao avatar na jednom drugom forumu
Archibald Reiss Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 (edited) Pa rekoh ja da zemske vole to Pitanje za sve: da li preferirate boju ili black and white? Edited December 20, 2006 by J0N B0N J0\/1
Goxy Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 http://www.nitromax.nl/TATTOO.HTM Ovo bi otprilike bile tetovaze kakve se meni svidjaju (da su na boljem tijelu, naravno ). Problem je 'samo' naci kompetentnog i dovoljno kreativnog i preciznog tattoo majstora, pogotovo zato sto sam licno perfekcionista sto se toga tice. Biomechanoids su krupan zalogaj. no pain, no gain Imas dobar ukus,ali kapiram da bi ti se i ove svidele.Samo kako doci do ovog majstora!? http://www.darkimages.com/tattoos.asp?AID=3
dusk Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 U boji. Ali ne volim gomilu malih i nepovezanih slika. Vise volim jednu, preko velike povrsine.
+Abigail+ Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Sta kazete na ovaj motiv? Sexy zar ne? Muski to vole.... zemske koje ovo stave imaju mnogo vece sanse da navataju XX njih... Meni se ova ne svidja nikako. Poprilicno univerzalna i prejednostavna, uz to ne volim nikakve heart-shaped tetovaze... @Goxy: Ima odlicnih radova, mada me takodje dosta njih ne privlaci znacajno. Demonske face nisu ono sto bih tetovirala na svoju kozu. Jos uvijek mi se najvise svidja ideja tetoviranja kicme u biomechanical stilu. Problem najveci i jeste naci dobrog tatoo majstora, sto cisto sumnjam da ima u okolini. Sto se tice boja...ne volim presareno, ali odredjeni detalji u boji su uvijek well accepted. I onako usput...nikada ne bih radila biotetovazu. My body-my temple.
DragonHeart Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Jos uvijek mi se najvise svidja ideja tetoviranja kicme u biomechanical stilu. Nadam se da slusas Biomechanical
Goxy Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 @Goxy: Ima odlicnih radova, mada me takodje dosta njih ne privlaci znacajno. Demonske face nisu ono sto bih tetovirala na svoju kozu. Jos uvijek mi se najvise svidja ideja tetoviranja kicme u biomechanical stilu. Problem najveci i jeste naci dobrog tatoo majstora, sto cisto sumnjam da ima u okolini. Hm,ja bas gotivim njegove radove a posebno te demonolike likove i verovatno cu u tome traziti inspiraciju pri odabiru motiva kada budem resio da uradim tetovazu.Paul Booth je ,upredjujuci ostale,ako ne i najbolji u tom domenu. Biomehanika mi se takodje mnogo svidja,samo mislim da se mnogo forsira.Na primer tetovaza koju ima Peter Tagtgren na ruci mi je omiljena,ali sam je samo uzivo video na tri lika ovde kod nas.
Recommended Posts